ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 115 - ( 1400 )
بررسی جنس جعبه و تعداد ردیف میوه بر خواص مکانیکی میوه شلیل در پاسخ به ارتعاشات شبیه سازی شده حمل و نقل
ص. 12-1
10.52547/fsct.18.115.1
مهنوش طالب پور
،
علی ملکی
*
،
مجید لشگری
چکیده
(2410 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1554 دریافت)
اثر پیش تیمار حرارتی گوجه فرنگی کامل روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی رب گوجه فرنگی تولیدی با سطوح مختلف بریکس
ص. 22-17
10.52547/fsct.18.115.2
سعید امیری نسب سرابی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
*
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(2622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2036 دریافت)
استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی
ص. 35-23
10.52547/fsct.18.115.3
شهین زمردی
*
،
فولیا دیلمقانیان
،
فروغ شواخی
چکیده
(2581 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1707 دریافت)
بررسی اثر شیرین بیان بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کوکی بدون گلوتن حاوی آرد ارزن و سویا
ص. 47-37
10.52547/fsct.18.115.4
الهه خسروی
*
،
علیرضا مسعود نیا
،
سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده
(2889 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1836 دریافت)
بررسی رهایش و خواص آنتی باکتریایی هیدروژل آلژینات حاوی نانوذرات بتاسیکلودکسترین بارگذاری شده با اسانس آویشن دنایی
ص. 67-49
10.52547/fsct.18.115.5
محمدعلی شب خیز
،
میر خلیل پیروزی فرد
*
،
غلامرضا مهدوی نیا
،
سجاد پیرسا
چکیده
(3206 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3836 دریافت)
امکان سنجی تولید کره کم چرب با استفاده از ژلاتین و آلژینات سدیم به عنوان جایگزین چربی
ص. 81-69
10.52547/fsct.18.115.6
شیلان سلطانی
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
هاله همتی
،
رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده
(2406 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1803 دریافت)
ارزیابی برخی از ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی شکلات کم کالری حاوی پودر دانه ریحان
ص. 96-83
10.52547/fsct.18.115.7
الهام آل ابراهیم
،
مریم جعفری
*
چکیده
(2724 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2451 دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه کلخونگ (Pistacia khinjuk) به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
ص. 115-97
10.52547/fsct.18.115.8
مرضیه السادات حسین الهاشمی
،
جواد توکلی
*
،
علیرضا رفعتی
،
فاطمه احمدی
چکیده
(2355 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1599 دریافت)
بررسی اثر گیاه بومی چریش و روغن منداب بر ویژگی های تکنولوژیکی خمیر و تغذیه ای و حسی نان بربری
ص. 127-117
10.52547/fsct.18.115.9
ابوالفضل اصغر دخت
،
Esmaeil Ataye salehi
*
چکیده
(2679 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1938 دریافت)
تاثیر دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر ماهیهای کیلکا و کپور
ص. 141-129
10.52547/fsct.18.115.10
علی معتمدزادگان
*
،
سکینه پورناصری
،
شبنم حمزه
،
حدیثه باقری
،
سعید میرعرب رضی
چکیده
(2654 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1911 دریافت)
اثر درصد چربی، نوع امولسیفایر و فشار هموژناسیون بر افزایش حجم و ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی
ص. 155-143
10.52547/fsct.18.115.11
کیومرث شریفی
،
علیرضا شهاب لواسانی
*
،
سارا موحد
چکیده
(2387 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1944 دریافت)
تشخیص آفت حلزون در باغ مرکبات تحت شرایط نورپردازی متفاوت با استفاده از شبکههای عصبی عمیق
ص. 169-157
10.52547/fsct.18.115.12
رمضان هادی پور رکنی
،
عزت اله عسکری اصلی ارده
*
،
سجاد سبزی
،
ایمان اسمعیلی پایین افراکتی
چکیده
(2538 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1570 دریافت)
اثر ضدقارچی اسانس مرزه خوزستانی بر آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و رایزوپوس استولونیفر عامل پوسیدگی و کپکزدگی میوه توتفرنگی
ص. 180-171
10.52547/fsct.18.115.13
مصطفی رحمتی جنیدآباد
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(2797 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1574 دریافت)
پیشبینی اثرات پوششدهی با غلظتهای مختلف صمغ دانه مرو بر خصوصیات برشهای کدوخورشتی سرخشده در دماهای مختلف با روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
ص. 191-181
10.52547/fsct.18.115.14
فخرالدین صالحی
*
،
امیررضا روستایی
،
علیرضا حاصلی
چکیده
(2456 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1452 دریافت)
بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار
ص. 202-193
10.52547/fsct.18.115.15
شهناز خداوردی
،
تکتم مستقیم
*
،
اسماعیل حریریان
چکیده
(2365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1608 دریافت)
اثر جوشاندن در آب نمک و خشک کردن بر کیفیت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی
ص. 212-203
10.52547/fsct.18.115.16
حسین زارعی
،
مهدی نیکو
*
،
کاوه رحمانی فرح
چکیده
(2562 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1646 دریافت)
تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
ص. 224-213
10.52547/fsct.18.115.17
احمد جدیدی
،
شیلا برنجی
*
،
لیلا ناطقی
چکیده
(2261 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1679 دریافت)
تاثیر فیلم فعال حاوی هیبرید نانوهالوسیت رس/کارواکرول و کیتوزان بر رشد قارچهای بیماریزا
ص. 233-225
10.52547/fsct.18.115.18
حسین عراقی
،
سمیه رستگار
،
بهجت تاج الدین
*
،
محمد جوان نیکخواه
،
محمدعلی عسکری سرچشمه
چکیده
(2563 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1543 دریافت)
توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار
ص. 246-235
10.52547/fsct.18.115.19
بهاره سالمی
،
ناصر صداقت
*
،
محمدجواد وریدی
،
سید محمود موسوی
،
فریده طباطبایی یزدی
چکیده
(2563 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1456 دریافت)
خشک کردن کفپوشی پنیر ریکوتا و پیشبینی ویژگیهای آن با مدل شبکه عصبی مصنوعی
ص. 257-247
10.52547/fsct.18.115.20
زهرا باقری
،
علی معتمدزادگان
*
،
رضا خان بابائی
،
ایوب فرهادی
چکیده
(2441 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1487 دریافت)
بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر سینتیک خشک شدن و ترکیبات فنلی برگ استویا
ص. 271-259
10.52547/fsct.18.115.21
لیلا ناطقی
*
چکیده
(2051 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2049 دریافت)
تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) و پوشش زیستمرکب فعال پلیساکاریدی بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در دمای یخچال (oC 1±4)
ص. 281-271
10.52547/fsct.18.115.22
داریوش خادمی شورمستی
*
،
فاطمه یمینی
،
نیوشا بدخشان
چکیده
(2146 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1534 دریافت)
بهینهسازی عصارههای اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آنها
ص. 298-283
10.52547/fsct.18.115.23
مهناز شعبانیان
،
عباسعلی ساری
*
،
امیرامیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(2452 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1672 دریافت)
بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلیال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلیال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر
ص. 309-299
10.52547/fsct.18.115.24
مهدی قیافه داودی
*
،
مهدی کریمی
،
فریبا نقی پور
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(2303 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1609 دریافت)
بهینهسازی و مدلسازی فرمولاسیون مربای هویج زرد ایرانی رژیمی با استفاده از استویوزید و اینولین به روش سطح پاسخ
ص. 325-311
10.52547/fsct.18.115.25
نجمه خادمی پور
*
،
سیما شرعی
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(2684 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2195 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف آب پخت جو و صمغ گزانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ برخصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی کیک روغنی
ص. 338-327
10.52547/fsct.18.115.26
سیده الهام موسوی کلجاهی
*
،
امیر بابایی صدر
چکیده
(2775 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1670 دریافت)
بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه
ص. 349-339
10.52547/fsct.18.115.27
درنوش جعفرپور
*
،
سید محمدباقر هاشمی
،
اعظم قائدی
چکیده
(2679 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1974 دریافت)
مقایسه و پیش بینی تغییرات دمای همبرگر در طی فرآیند انجماد با استفاده از دو روش مختلف مدل سازی عددی
ص. 361-351
10.52547/fsct.18.115.28
محسن دلوی اصفهان
،
امیر دارایی گرمه خانی
*
چکیده
(2396 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1574 دریافت)
تاثیر محل برش برای جداسازی آیرودینامیکی کلاله گل زعفران و انتخاب ساز و کار
ص. 376-363
10.52547/fsct.18.115.29
مرضیه اردفروشان
*
،
رضا مداحیان
،
داود قنبریان
،
حمید رضا محمدی
چکیده
(2231 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1661 دریافت)
مرور جنبه های مختلف ضدعفونی در دامداری های شیری
ص. 396-377
10.52547/fsct.18.115.30
فرنوش لواف پور
،
فرزانه شجاعی آزاد
،
هنگامه صادقی
،
سمیه سیاهوشی
،
حمید عزت پناه
*
چکیده
(2755 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2110 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS