دوره 18، شماره 115 - ( 1400 )                   جلد 18 شماره 115 صفحات 224-213 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jadidi A, berenjy S, Nateghi L. The Effect of Purslane and Flaxseed Oil on Yogurt Physicochemical and Organoleptic Characteristics. FSCT 2021; 18 (115) :213-224
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-30461-fa.html
جدیدی احمد، برنجی شیلا، ناطقی لیلا. تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1400; 18 (115) :213-224

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-30461-fa.html


1- کارشناس ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران.
2- استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران. ، SHILA135071@YAHOO.COM
3- دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران.
چکیده:   (1621 مشاهده)
 
 !
"#$
%&'
 !"#$%&'
&(!#()#*$((+!'&,%-((.((/((0
1234$((5)&(( 6((((+((7(((((((&#8((+
&( 6/#81#(79(:;<=/#0- '>?
@'ABCDE:CDF:G@'AB$5)/HICDE:CDF:GJ,HI
K1LM" ((+<#8#((-"#((N'((!O=!
>P23Q# =#!0' +R(+&7
&5$S2(3($8(:($5)& 6/#81#7
0-8 T-23$8&-&5T-((+<##!U#
V7:'>$5)(& 6/!?&5($S(#-"#8
;5pH((&(('((((!((2$8((W((S6:&#;#8 
@--ECDEXp((3$8((((#((-"#8 ((+<#1# L!0H
@((S((Y((Z([((((ECDE˃p&(('((N((1##((!0H
$5)& 6/#81#7$8&$5
&'](5=O#$8YJ^&(&53:'-
@$S6!-&ECDEXp$((S8(('N#!0H
^87&$5)& 6/5&5CDFGJ((?:#81#((7((^
0"_#N+<#Y!((&((5' +(&_$B5L&
NB5[#=CDE($(%&(((-!]& 6/!^
0-2
واژه‌های کلیدی: روغن خرفه، روغن تخم کتان، ماست
متن کامل [PDF 859 kb]   (1095 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: غذاهای فراسودمند(پروبیوتیک،پریبیوتیک و...)
دریافت: 1397/11/25 | پذیرش: 1399/2/1 | انتشار: 1400/6/15

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.