You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی جنس جعبه و تعداد ردیف میوه بر خواص مکانیکی میوه شلیل در پاسخ به ارتعاشات شبیه سازی شده حمل و نقل
مهنوش طالب پور، علی ملکی، مجید لشگری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیش تیمار حرارتی گوجه فرنگی کامل روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی رب گوجه فرنگی تولیدی با سطوح مختلف بریکس
سعید امیری نسب سرابی، مصطفی مظاهری طهرانی، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی
شهین زمردی، فولیا دیلمقانیان، فروغ شواخی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر شیرین بیان بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کوکی بدون گلوتن حاوی آرد ارزن و سویا
الهه خسروی، علیرضا مسعود نیا، سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رهایش و خواص آنتی باکتریایی هیدروژل آلژینات حاوی نانوذرات بتاسیکلودکسترین بارگذاری شده با اسانس آویشن دنایی
محمدعلی شب خیز، میر خلیل پیروزی فرد، غلامرضا مهدوی نیا، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید کره کم چرب با استفاده از ژلاتین و آلژینات سدیم به عنوان جایگزین چربی
شیلان سلطانی، لیلا روفه گری نژاد، هاله همتی، رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی برخی از ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی شکلات کم کالری حاوی پودر دانه ریحان
الهام آل ابراهیم، مریم جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه کلخونگ (Pistacia khinjuk) به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
مرضیه السادات حسین الهاشمی، جواد توکلی، علیرضا رفعتی، فاطمه احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر گیاه بومی چریش و روغن منداب بر ویژگی های تکنولوژیکی خمیر و تغذیه ای و حسی نان بربری
ابوالفضل اصغر دخت، Esmaeil Ataye salehi
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر ماهی‌های کیلکا و کپور
علی معتمدزادگان، سکینه پورناصری، شبنم حمزه، حدیثه باقری، سعید میرعرب رضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر درصد چربی، نوع امولسیفایر و فشار هموژناسیون بر افزایش حجم و ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی
کیومرث شریفی، علیرضا شهاب لواسانی، سارا موحد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص آفت حلزون در باغ مرکبات تحت شرایط نورپردازی متفاوت با استفاده از شبکه‌های عصبی عمیق
رمضان هادی پور رکنی، عزت اله عسکری اصلی ارده، سجاد سبزی، ایمان اسمعیلی پایین افراکتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضدقارچی اسانس‌ مرزه خوزستانی بر آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و رایزوپوس استولونیفر عامل پوسیدگی و کپک‌زدگی میوه‌ توت‌فرنگی
مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی اثرات پوشش‌دهی با غلظت‌های مختلف صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های کدوخورشتی سرخ‌شده در دماهای مختلف با روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
فخرالدین صالحی، امیررضا روستایی، علیرضا حاصلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار
شهناز خداوردی، تکتم مستقیم، اسماعیل حریریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر جوشاندن در آب نمک و خشک کردن بر کیفیت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی
حسین زارعی، مهدی نیکو، کاوه رحمانی فرح
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
احمد جدیدی، شیلا برنجی، لیلا ناطقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فیلم فعال حاوی هیبرید نانوهالوسیت رس/کارواکرول و کیتوزان بر رشد قارچ‌های بیماری‌زا
حسین عراقی، سمیه رستگار، بهجت تاج الدین، محمد جوان نیکخواه، محمد‌علی عسکری سرچشمه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار
بهاره سالمی، ناصر صداقت، محمدجواد وریدی، سید محمود موسوی، فریده طباطبایی یزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن کف‌پوشی پنیر ریکوتا و پیش‌بینی ویژگی‌های آن با مدل شبکه عصبی مصنوعی
زهرا باقری، علی معتمدزادگان، رضا خان بابائی، ایوب فرهادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر سینتیک خشک شدن و ترکیبات فنلی برگ استویا
لیلا ناطقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) و پوشش زیست‌‌مرکب فعال پلی‌ساکاریدی بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در دمای یخچال (oC 1±4)
داریوش خادمی شورمستی، فاطمه یمینی، نیوشا بدخشان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی عصاره‌های اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن‌ها
مهناز شعبانیان، عباسعلی ساری، امیرامیر دارایی گرمه خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر
مهدی قیافه داودی، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون مربای هویج زرد ایرانی رژیمی با استفاده از استویوزید و اینولین به روش سطح پاسخ
نجمه خادمی پور، سیما شرعی، مهرنوش تدینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سطوح مختلف آب پخت جو و صمغ گزانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ برخصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی کیک روغنی
سیده الهام موسوی کلجاهی، امیر بابایی صدر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه
درنوش جعفرپور، سید محمدباقر هاشمی، اعظم قائدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه و پیش بینی تغییرات دمای همبرگر در طی فرآیند انجماد با استفاده از دو روش مختلف مدل سازی عددی
محسن دلوی اصفهان، امیر دارایی گرمه خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر محل برش برای جداسازی آیرودینامیکی کلاله گل زعفران و انتخاب ساز و کار
مرضیه اردفروشان، رضا مداحیان، داود قنبریان، حمید رضا محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مرور جنبه های مختلف ضدعفونی در دامداری های شیری
فرنوش لواف پور، فرزانه شجاعی آزاد، هنگامه صادقی، سمیه سیاهوشی، حمید عزت پناه
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue