You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی جنس جعبه و تعداد ردیف میوه بر خواص مکانیکی میوه شلیل در پاسخ به ارتعاشات شبیه سازی شده حمل و نقل مهنوش طالب پور، علی ملکی، مجید لشگری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پیش تیمار حرارتی گوجه فرنگی کامل روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی رب گوجه فرنگی تولیدی با سطوح مختلف بریکس سعید امیری نسب سرابی، مصطفی مظاهری طهرانی، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی شهین زمردی، فولیا دیلمقانیان، فروغ شواخی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر شیرین بیان بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کوکی بدون گلوتن حاوی آرد ارزن و سویا الهه خسروی، علیرضا مسعود نیا، سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رهایش و خواص آنتی باکتریایی هیدروژل آلژینات حاوی نانوذرات بتاسیکلودکسترین بارگذاری شده با اسانس آویشن دنایی محمدعلی شب خیز، میر خلیل پیروزی فرد، غلامرضا مهدوی نیا، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی تولید کره کم چرب با استفاده از ژلاتین و آلژینات سدیم به عنوان جایگزین چربی شیلان سلطانی، لیلا روفه گری نژاد، هاله همتی، رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی برخی از ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی شکلات کم کالری حاوی پودر دانه ریحان الهام آل ابراهیم، مریم جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه کلخونگ (Pistacia khinjuk) به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ مرضیه السادات حسین الهاشمی، جواد توکلی، علیرضا رفعتی، فاطمه احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر گیاه بومی چریش و روغن منداب بر ویژگی های تکنولوژیکی خمیر و تغذیه ای و حسی نان بربری ابوالفضل اصغر دخت، Esmaeil Ataye salehi
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر ماهیهای کیلکا و کپور علی معتمدزادگان، سکینه پورناصری، شبنم حمزه، حدیثه باقری، سعید میرعرب رضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر درصد چربی، نوع امولسیفایر و فشار هموژناسیون بر افزایش حجم و ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی کیومرث شریفی، علیرضا شهاب لواسانی، سارا موحد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص آفت حلزون در باغ مرکبات تحت شرایط نورپردازی متفاوت با استفاده از شبکههای عصبی عمیق رمضان هادی پور رکنی، عزت اله عسکری اصلی ارده، سجاد سبزی، ایمان اسمعیلی پایین افراکتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدقارچی اسانس مرزه خوزستانی بر آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و رایزوپوس استولونیفر عامل پوسیدگی و کپکزدگی میوه توتفرنگی مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی اثرات پوششدهی با غلظتهای مختلف صمغ دانه مرو بر خصوصیات برشهای کدوخورشتی سرخشده در دماهای مختلف با روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی فخرالدین صالحی، امیررضا روستایی، علیرضا حاصلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار شهناز خداوردی، تکتم مستقیم، اسماعیل حریریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر جوشاندن در آب نمک و خشک کردن بر کیفیت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی حسین زارعی، مهدی نیکو، کاوه رحمانی فرح
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست احمد جدیدی، شیلا برنجی، لیلا ناطقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فیلم فعال حاوی هیبرید نانوهالوسیت رس/کارواکرول و کیتوزان بر رشد قارچهای بیماریزا حسین عراقی، سمیه رستگار، بهجت تاج الدین، محمد جوان نیکخواه، محمدعلی عسکری سرچشمه
چکیده -
متن کامل (PDF)
توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار بهاره سالمی، ناصر صداقت، محمدجواد وریدی، سید محمود موسوی، فریده طباطبایی یزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشک کردن کفپوشی پنیر ریکوتا و پیشبینی ویژگیهای آن با مدل شبکه عصبی مصنوعی زهرا باقری، علی معتمدزادگان، رضا خان بابائی، ایوب فرهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر سینتیک خشک شدن و ترکیبات فنلی برگ استویا لیلا ناطقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) و پوشش زیستمرکب فعال پلیساکاریدی بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در دمای یخچال (oC 1±4) داریوش خادمی شورمستی، فاطمه یمینی، نیوشا بدخشان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی عصارههای اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آنها مهناز شعبانیان، عباسعلی ساری، امیرامیر دارایی گرمه خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلیال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلیال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر مهدی قیافه داودی، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی و مدلسازی فرمولاسیون مربای هویج زرد ایرانی رژیمی با استفاده از استویوزید و اینولین به روش سطح پاسخ نجمه خادمی پور، سیما شرعی، مهرنوش تدینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سطوح مختلف آب پخت جو و صمغ گزانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ برخصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی کیک روغنی سیده الهام موسوی کلجاهی، امیر بابایی صدر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه درنوش جعفرپور، سید محمدباقر هاشمی، اعظم قائدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه و پیش بینی تغییرات دمای همبرگر در طی فرآیند انجماد با استفاده از دو روش مختلف مدل سازی عددی محسن دلوی اصفهان، امیر دارایی گرمه خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر محل برش برای جداسازی آیرودینامیکی کلاله گل زعفران و انتخاب ساز و کار مرضیه اردفروشان، رضا مداحیان، داود قنبریان، حمید رضا محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مرور جنبه های مختلف ضدعفونی در دامداری های شیری فرنوش لواف پور، فرزانه شجاعی آزاد، هنگامه صادقی، سمیه سیاهوشی، حمید عزت پناه
چکیده -
متن کامل (PDF)