You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی جنس جعبه و تعداد ردیف میوه بر خواص مکانیکی میوه شلیل در پاسخ به ارتعاشات شبیه سازی شده حمل و نقل مهنوش طالب پور، علی ملکی
*، مجید لشگری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پیش تیمار حرارتی گوجه فرنگی کامل روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی رب گوجه فرنگی تولیدی با سطوح مختلف بریکس سعید امیری نسب سرابی، مصطفی مظاهری طهرانی
*، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی شهین زمردی
*، فولیا دیلمقانیان، فروغ شواخی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر شیرین بیان بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کوکی بدون گلوتن حاوی آرد ارزن و سویا الهه خسروی
*، علیرضا مسعود نیا، سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رهایش و خواص آنتی باکتریایی هیدروژل آلژینات حاوی نانوذرات بتاسیکلودکسترین بارگذاری شده با اسانس آویشن دنایی محمدعلی شب خیز، میر خلیل پیروزی فرد
*، غلامرضا مهدوی نیا، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی تولید کره کم چرب با استفاده از ژلاتین و آلژینات سدیم به عنوان جایگزین چربی شیلان سلطانی، لیلا روفه گری نژاد
*، هاله همتی، رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی برخی از ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی شکلات کم کالری حاوی پودر دانه ریحان الهام آل ابراهیم، مریم جعفری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه کلخونگ (Pistacia khinjuk) به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ مرضیه السادات حسین الهاشمی، جواد توکلی
*، علیرضا رفعتی، فاطمه احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر گیاه بومی چریش و روغن منداب بر ویژگی های تکنولوژیکی خمیر و تغذیه ای و حسی نان بربری ابوالفضل اصغر دخت، Esmaeil Ataye salehi
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر ماهیهای کیلکا و کپور علی معتمدزادگان
*، سکینه پورناصری، شبنم حمزه، حدیثه باقری، سعید میرعرب رضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر درصد چربی، نوع امولسیفایر و فشار هموژناسیون بر افزایش حجم و ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی کیومرث شریفی، علیرضا شهاب لواسانی
*، سارا موحد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص آفت حلزون در باغ مرکبات تحت شرایط نورپردازی متفاوت با استفاده از شبکههای عصبی عمیق رمضان هادی پور رکنی، عزت اله عسکری اصلی ارده
*، سجاد سبزی، ایمان اسمعیلی پایین افراکتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدقارچی اسانس مرزه خوزستانی بر آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و رایزوپوس استولونیفر عامل پوسیدگی و کپکزدگی میوه توتفرنگی مصطفی رحمتی جنیدآباد
*، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی اثرات پوششدهی با غلظتهای مختلف صمغ دانه مرو بر خصوصیات برشهای کدوخورشتی سرخشده در دماهای مختلف با روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی فخرالدین صالحی
*، امیررضا روستایی، علیرضا حاصلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار شهناز خداوردی، تکتم مستقیم
*، اسماعیل حریریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر جوشاندن در آب نمک و خشک کردن بر کیفیت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی حسین زارعی، مهدی نیکو
*، کاوه رحمانی فرح
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست احمد جدیدی، شیلا برنجی
*، لیلا ناطقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فیلم فعال حاوی هیبرید نانوهالوسیت رس/کارواکرول و کیتوزان بر رشد قارچهای بیماریزا حسین عراقی، سمیه رستگار، بهجت تاج الدین
*، محمد جوان نیکخواه، محمدعلی عسکری سرچشمه
چکیده -
متن کامل (PDF)
توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار بهاره سالمی، ناصر صداقت
*، محمدجواد وریدی، سید محمود موسوی، فریده طباطبایی یزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشک کردن کفپوشی پنیر ریکوتا و پیشبینی ویژگیهای آن با مدل شبکه عصبی مصنوعی زهرا باقری، علی معتمدزادگان
*، رضا خان بابائی، ایوب فرهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر سینتیک خشک شدن و ترکیبات فنلی برگ استویا لیلا ناطقی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) و پوشش زیستمرکب فعال پلیساکاریدی بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در دمای یخچال (oC 1±4) داریوش خادمی شورمستی
*، فاطمه یمینی، نیوشا بدخشان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی عصارههای اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آنها مهناز شعبانیان، عباسعلی ساری
*، امیرامیر دارایی گرمه خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلیال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلیال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر مهدی قیافه داودی
*، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی و مدلسازی فرمولاسیون مربای هویج زرد ایرانی رژیمی با استفاده از استویوزید و اینولین به روش سطح پاسخ نجمه خادمی پور
*، سیما شرعی، مهرنوش تدینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سطوح مختلف آب پخت جو و صمغ گزانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ برخصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی کیک روغنی سیده الهام موسوی کلجاهی
*، امیر بابایی صدر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه درنوش جعفرپور
*، سید محمدباقر هاشمی، اعظم قائدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه و پیش بینی تغییرات دمای همبرگر در طی فرآیند انجماد با استفاده از دو روش مختلف مدل سازی عددی محسن دلوی اصفهان، امیر دارایی گرمه خانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر محل برش برای جداسازی آیرودینامیکی کلاله گل زعفران و انتخاب ساز و کار مرضیه اردفروشان
*، رضا مداحیان، داود قنبریان، حمید رضا محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مرور جنبه های مختلف ضدعفونی در دامداری های شیری فرنوش لواف پور، فرزانه شجاعی آزاد، هنگامه صادقی، سمیه سیاهوشی، حمید عزت پناه
*چکیده -
متن کامل (PDF)