You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی جنس جعبه و تعداد ردیف میوه بر خواص مکانیکی میوه شلیل در پاسخ به ارتعاشات شبیه سازی شده حمل و نقل
مهنوش طالب پور، علی ملکی *، مجید لشگری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیش تیمار حرارتی گوجه فرنگی کامل روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی رب گوجه فرنگی تولیدی با سطوح مختلف بریکس
سعید امیری نسب سرابی، مصطفی مظاهری طهرانی *، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی
شهین زمردی *، فولیا دیلمقانیان، فروغ شواخی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر شیرین بیان بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کوکی بدون گلوتن حاوی آرد ارزن و سویا
الهه خسروی *، علیرضا مسعود نیا، سیده فاطمه ضیاضیابری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رهایش و خواص آنتی باکتریایی هیدروژل آلژینات حاوی نانوذرات بتاسیکلودکسترین بارگذاری شده با اسانس آویشن دنایی
محمدعلی شب خیز، میر خلیل پیروزی فرد *، غلامرضا مهدوی نیا، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید کره کم چرب با استفاده از ژلاتین و آلژینات سدیم به عنوان جایگزین چربی
شیلان سلطانی، لیلا روفه گری نژاد *، هاله همتی، رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی برخی از ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی شکلات کم کالری حاوی پودر دانه ریحان
الهام آل ابراهیم، مریم جعفری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه کلخونگ (Pistacia khinjuk) به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
مرضیه السادات حسین الهاشمی، جواد توکلی *، علیرضا رفعتی، فاطمه احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر گیاه بومی چریش و روغن منداب بر ویژگی های تکنولوژیکی خمیر و تغذیه ای و حسی نان بربری
ابوالفضل اصغر دخت، Esmaeil Ataye salehi *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر ماهی‌های کیلکا و کپور
علی معتمدزادگان *، سکینه پورناصری، شبنم حمزه، حدیثه باقری، سعید میرعرب رضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر درصد چربی، نوع امولسیفایر و فشار هموژناسیون بر افزایش حجم و ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی
کیومرث شریفی، علیرضا شهاب لواسانی *، سارا موحد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص آفت حلزون در باغ مرکبات تحت شرایط نورپردازی متفاوت با استفاده از شبکه‌های عصبی عمیق
رمضان هادی پور رکنی، عزت اله عسکری اصلی ارده *، سجاد سبزی، ایمان اسمعیلی پایین افراکتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضدقارچی اسانس‌ مرزه خوزستانی بر آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و رایزوپوس استولونیفر عامل پوسیدگی و کپک‌زدگی میوه‌ توت‌فرنگی
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی اثرات پوشش‌دهی با غلظت‌های مختلف صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های کدوخورشتی سرخ‌شده در دماهای مختلف با روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
فخرالدین صالحی *، امیررضا روستایی، علیرضا حاصلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار
شهناز خداوردی، تکتم مستقیم *، اسماعیل حریریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر جوشاندن در آب نمک و خشک کردن بر کیفیت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی
حسین زارعی، مهدی نیکو *، کاوه رحمانی فرح
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
احمد جدیدی، شیلا برنجی *، لیلا ناطقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فیلم فعال حاوی هیبرید نانوهالوسیت رس/کارواکرول و کیتوزان بر رشد قارچ‌های بیماری‌زا
حسین عراقی، سمیه رستگار، بهجت تاج الدین *، محمد جوان نیکخواه، محمد‌علی عسکری سرچشمه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار
بهاره سالمی، ناصر صداقت *، محمدجواد وریدی، سید محمود موسوی، فریده طباطبایی یزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن کف‌پوشی پنیر ریکوتا و پیش‌بینی ویژگی‌های آن با مدل شبکه عصبی مصنوعی
زهرا باقری، علی معتمدزادگان *، رضا خان بابائی، ایوب فرهادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر سینتیک خشک شدن و ترکیبات فنلی برگ استویا
لیلا ناطقی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) و پوشش زیست‌‌مرکب فعال پلی‌ساکاریدی بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در دمای یخچال (oC 1±4)
داریوش خادمی شورمستی *، فاطمه یمینی، نیوشا بدخشان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی عصاره‌های اتانولی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن‌ها
مهناز شعبانیان، عباسعلی ساری *، امیرامیر دارایی گرمه خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان ابررسی امکان افزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیرفزایش ماندگاری نان بخارپز حاوی آرد چاودار با افزودن پلی‌ال گلیسرول و اصلاح فرآیند تخمیر
مهدی قیافه داودی *، مهدی کریمی، فریبا نقی پور، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی و مدل‌سازی فرمولاسیون مربای هویج زرد ایرانی رژیمی با استفاده از استویوزید و اینولین به روش سطح پاسخ
نجمه خادمی پور *، سیما شرعی، مهرنوش تدینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سطوح مختلف آب پخت جو و صمغ گزانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ برخصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی کیک روغنی
سیده الهام موسوی کلجاهی *، امیر بابایی صدر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه
درنوش جعفرپور *، سید محمدباقر هاشمی، اعظم قائدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه و پیش بینی تغییرات دمای همبرگر در طی فرآیند انجماد با استفاده از دو روش مختلف مدل سازی عددی
محسن دلوی اصفهان، امیر دارایی گرمه خانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر محل برش برای جداسازی آیرودینامیکی کلاله گل زعفران و انتخاب ساز و کار
مرضیه اردفروشان *، رضا مداحیان، داود قنبریان، حمید رضا محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مرور جنبه های مختلف ضدعفونی در دامداری های شیری
فرنوش لواف پور، فرزانه شجاعی آزاد، هنگامه صادقی، سمیه سیاهوشی، حمید عزت پناه *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue