ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 114 - ( 1400 )
جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی
ص. 14-1
10.52547/fsct.18.114.1
عاطفه سرادقی توپکانلو
،
فخری شهیدی
،
علی جوادمنش
،
سید علی مرتضوی
،
محمد جواد وریدی
،
سحر روشنک
چکیده
(1771 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(493 دریافت)
شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر به کمک آپتاسنسور الکتروشیمیایی مبتنی بر الکترود صفحه-چاپی و روش ولتامتری چرخهای
ص. 23-15
10.52547/fsct.18.114.15
سیده فاطمه احمدی
،
محمد حجت الاسلامی
،
حسین کیانی
،
هومان مولوی
،
سیده خدیجه احمدی
چکیده
(1185 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(671 دریافت)
اسانس کندر (Boswellia sacra) : قدرت آنتیاکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویههای عامل فساد میوه توتفرنگی
ص. 34-25
10.52547/fsct.18.114.25
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1393 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(608 دریافت)
اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار
ص. 44-35
10.52547/fsct.18.114.35
فاطمه فاضلی
،
رضا فرهمندفر
،
فرشاد صحبت زاده
چکیده
(1572 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(753 دریافت)
تاثیر بسته بندی با فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه پنیرباد بر خواص کیفی فیله مرغ
ص. 55-45
10.52547/fsct.18.114.45
زهرا علیزاده
،
حمید سرحدی
،
فاطمه شهدادی
چکیده
(1124 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(573 دریافت)
بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصارهی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک
ص. 71-57
10.52547/fsct.18.114.57
الناز جانقربان
،
محمد گلی
چکیده
(1330 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(868 دریافت)
ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنیسیلیوم دیجیتاتوم و پنیسیلیوم ایتالیکوم عامل کپکزدگی میوه پرتقال
ص. 73-82
10.52547/fsct.18.114.82
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1171 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(450 دریافت)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا
ص. 94-83
10.52547/fsct.18.114.83
سمیه آزاد فلاح
،
تیوا کفیلی
چکیده
(1163 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1024 دریافت)
غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدلسازی سطح پاسخ تأثیر اسانسهای زیره، رازیانه و میخک
ص. 107-95
10.52547/fsct.18.114.95
نرجس آقاجانی
،
امیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(1087 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(648 دریافت)
بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتریهای پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ
ص. 120-109
10.52547/fsct.18.114.109
لیلا ناطقی
،
بهنام صادقیان لودریجه
،
فاطمه زارعی
چکیده
(1592 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(571 دریافت)
اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجان طی فرآیند سرخ کردن
ص. 131-121
10.52547/fsct.18.114.121
محمدامین اسدنهال
،
فخرالدین صالحی
،
مجید رسولی
چکیده
(1195 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(496 دریافت)
بررسی اثر حلال و روش استخراج بر محتوی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا (Moringa oleifera)
ص. 145-133
10.52547/fsct.18.114.133
عباس عسگری کفرانی
،
محمد فضیلتی
،
حبیب اله ناظم
چکیده
(1096 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1038 دریافت)
بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز
ص. 158-147
10.52547/fsct.18.114.147
مهسا صفی اقدم
،
آیناز علیزاده
،
میترا صوفی
چکیده
(1422 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(887 دریافت)
مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریلآمید و خصوصیات کیفی سیبزمینی سرخشده
ص. 168-159
10.52547/fsct.18.114.159
آمنه سروش فرد
،
لیلا روفه گری نژاد
،
میترا صوفی
چکیده
(898 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(650 دریافت)
بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ
ص. 180-169
10.52547/fsct.18.114.169
شهین شرافت خواه آذری
،
آیناز علیزاده
،
لیلا روفه گری نژاد
،
نارملا آصفی
،
حامد همیشه کار
چکیده
(1027 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(406 دریافت)
مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوششدهی شده با کیتوزان در شرایط بستهبندی اتمسفر اصلاح شده
ص. 194-181
10.52547/fsct.18.114.181
فرناز رضائیان عطار
،
ناصر صداقت
،
سمیرا یگانه زاد
،
آتنا پاسبان
،
محمدعلی حصاری نژاد
چکیده
(1179 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(528 دریافت)
بهینه سازی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 و خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند طعم دار قالبی حاوی شیره انگور
ص. 208-195
10.52547/fsct.18.114.195
مینا رضائیان
،
صابر امیری
چکیده
(982 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(407 دریافت)
بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
ص. 223-209
10.52547/fsct.18.114.209
صحرا زارع
،
فریبا نقی پور
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(1034 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(611 دریافت)
بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ
ص. 235-225
10.52547/fsct.18.114.225
سارا خسروشاهی
،
محمدعلی حصاری نژاد
،
زهره دیدار
،
محسن وظیفه دوست
چکیده
(1151 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(538 دریافت)
مدلسازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگیهای رنگی دانههای انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ
ص. 250-237
10.52547/fsct.18.114.237
نرجس آقاجانی
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
امید هدایتی دزفولی
چکیده
(964 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(400 دریافت)
بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا
ص. 262-251
10.52547/fsct.18.114.251
آذر متحدی
،
ماندانا طایفه
،
فاطمه حبیبی
چکیده
(933 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(433 دریافت)
شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی
ص. 275-263
10.52547/fsct.18.114.263
دانیال مقصودلو کمالی
،
قدیر اسماعیلی
،
سید احمد شهیدی
،
دنیا مقصودلو کمالی
چکیده
(1008 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(456 دریافت)
ماست کم چرب فراسودمند غنی شده با آرد دانه بزرک
ص. 289-277
10.52547/fsct.18.114.277
فرناز فتوحی
،
مهناز منافی
چکیده
(996 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(607 دریافت)
بررسی کینتیک جوانه زنی و رشد شعاعی کپک آسپرژیلوس فومیگاتوس جدا شده از کیک روغنی تحت شرایط مختلف فعالیت آبی و دما
ص. 303-291
10.52547/fsct.18.114.291
حسن نخچیان
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سیدعلی مرتضوی
،
محبت محبی
چکیده
(862 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(527 دریافت)
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک بیدانه با پیشتیمار میدان الکتریکی پالسی
ص. 317-305
10.52547/fsct.18.114.305
فاطمه طیبی راد
،
حمید بخش آبادی
،
شیلان رشیدزاده
چکیده
(1026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(751 دریافت)
بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونههای عسل ایرانی
ص. 332-319
10.52547/fsct.18.114.319
محدثه نقادیان مقدم
،
الهه محمودی
چکیده
(920 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(499 دریافت)
تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن
ص. 347-333
10.52547/fsct.18.114.333
حانیه فریدونی
،
فاطمه حسین مردی
،
شادی مهدیخانی
چکیده
(990 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(751 دریافت)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی ماست غنیشده حاوی پودر کدوحلوایی
ص. 358-349
10.52547/fsct.18.114.349
سیمین دخت جوهری
،
سید حسین حسینی قابوس
،
طاهر شاهی
چکیده
(1072 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(421 دریافت)
مطالعه تأثیر کود نیتروژن و فرایند نیم جوش کردن بر محتوای فلزات سنگین دانه برنج
ص. 370-359
10.52547/fsct.18.114.359
آذین نصرالله زاده
،
آزاده قربانی حسن سرایی
،
ابراهیم امیری
،
فاطمه حبیبی
چکیده
(908 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(418 دریافت)
بررسی اثر آنتیاکسیدانی، آنتیباکتریالی و ضد قارچی پوششهای خوراکی حاوی عصاره درمنه شرقی (Artemisia scoparia waldst&Kit ) در همبرگر و افزایش ضریب سلامتی فراورده تولید شده
ص. 379-371
10.52547/fsct.18.114.371
محمد مهدی کریمخانی
،
هادی باقری ثالث
چکیده
(947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(419 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS