دوره 18، شماره 114 - ( 1400 )                   جلد 18 شماره 114 صفحات 55-45 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Alizadeh Z, sarhadi H, Shahdadi F. Effect of packaging with edible film of sago starch containing Withania Somnifera extract on quality properties of chicken fillet. FSCT 2021; 18 (114) :45-55
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-46110-fa.html
علیزاده زهرا، سرحدی حمید، شهدادی فاطمه. تاثیر بسته بندی با فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه پنیرباد بر خواص کیفی فیله مرغ. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1400; 18 (114) :45-55

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-46110-fa.html


1- گروه علوم و صنایع غذایی، واحد بم، دانشگاه آزاد اسلامی، بم، ایران
2- گروه علوم و صنایع غذایی، واحد بم، دانشگاه آزاد اسلامی، بم، ایران ، sarhadihamid@yahoo.com
3- گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه جیرفت، جیرفت، ایران
چکیده:   (1860 مشاهده)
صنعت غذا امروزه درصدد یافتن فناوری ­های جدید برای افزایش مدت ماندگاری محصولات مختلف می­باشد. علاوه بر این، تقاضای مشتریان برای مواد غذایی سالم­تر (فاقد نگهدارنده­های شیمیایی مرسوم) در دهه­ی اخیر افزایش پیدا کرده­است. در این مطالعه فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره برگ گیاه پنیرباد (125/0 و 25/0 میلی­ گرم بر میلی ­لیتر به ­ترتیب 1 و 2 برابر MIC) به منظور افزایش زمان ماندگاری فیله سینه مرغ در دمای 4 درجه سانتی­گراد استفاده شد. بررسی فیله مرغ پوشش ­داده ­شده نشان داد که فیلم فعال نشاسته ساگو سبب مهار بار میکروبی (باکتری­ های هوازی، کلی­فرم و استافیلوکوکوس اورئوس) فیله سینه مرغ گردید. نتایج بررسی شیمیایی فیله مرغ نیز نشان داد که نمونه­ های پوشش داده شده دارای مقادیر ترکیبات ازته فرار، شاخص تیوباربیتوریک اسید و عدد پرکسید کمتری نسبت به نمونه کنترل بودند. بطور کلی نتایج این پژوهش نشان داد که فیلم خوراکی تولید شده از نشاسته ساگو حاوی عصاره پنیرپاد سبب افزایش زمان ماندگاری فیله مرغ می­گردد.
متن کامل [PDF 907 kb]   (1226 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: بسته بندی و انواع پوشش های در صنایع غذایی
دریافت: 1399/6/26 | پذیرش: 1399/11/7 | انتشار: 1400/5/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.