You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
لیلا ناطقی *، مهشید رضایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula
پروانه همتی حسن گاویار، حمزه امیری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو
مهدی گلچهرگان، رضا فرهمندفر *، مهدی شبانی نوش آبادی، حسن کریمی مله
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی در صمغ کتیرا و اعمال امواج UV-c بر ویژگی‌های کیفی ماش جوانه‌زده
لیلا افتخاری، هاجر عباسی *، مهشید جهادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر روش تولید فیلم (کامپوزیت یا دولایه) و نسبت بیوپلیمرها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم‌ فعال کیتوزان - ایزوله پروتئین آب پنیر به روش سطح پاسخ
خورشید حسین زاده، اصغر خسروشاهی اصل، محمد علیزاده خالدآباد، هادی الماسی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و رنگ‌سنجی نانوذرات کیتوزان
الهام آل‌حسینی، سید مهدی جعفری *، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اینولین بر زنده‌مانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگی‌های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن
حسین جوینده *، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‌سازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغ‌های بومی ایران
امیرحسین رازجو، مریم عزیزخانی *، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)
گیسو ملکی، بهاره سالمی، ناصر صداقت *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری‌بیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ
داود میزرایی، احمد پدرام نیا *، مهدی جلالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر سینتیک خشک شدن، مدلسازی ریاضی، کمیت و کیفیت اسانس آویشن
حامد کرمی، علی نجات لرستانی *، رضا تحویلیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقادیر آلومینیوم در رب های انار و آلوچه سنتی استان گیلان
علیرضا مهرگان نیکو *، امیر پورفرزاد، سیامک غیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش‌دهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستم‌های بینایی ماشین و یادگیری ماشین
علی گنجلو، محسن زندی *، ماندانا بی مکر، ابوالفضل قره باغی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیش‌تیمار فراصوت
آنیسا جعفری، مریم مصلحی شاد *، زهره غنوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سنتز فیلم‌های بیوکامپوزیت بر پایه کازئینات سدیم تقویت‌شده با صمغ‌های ژلان و فارسی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی و مورفولوژی آن
محمد محسن زاده *، محمود علیزاده ثانی، محمد مالکی، مریم عزیزی لعل آبادی، رویا رضائیان دلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌ های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن
هادی رفیع، مهدی قیافه داوودی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب‌زمینی جهت بسته‌بندی گوشت
مسعود حبیبی نجفی، سید ابراهیم حسینی *، سید علی یاسینی اردکانی، ژاله خوشخو، نرگس مورکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن
ابراهیم افخمی سرای، صدیف آزادمرد دمیرچی *، مهدی قره خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم آلژینات کلسیم پوشش داده شده با روغن آفتاب‌گردان و یا چربی پیه گاو
نرگس نهچیری، صدیقه امیری *، محسن رادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول
محمد فاقعی شهر بابکی، علیرضا شهاب لواسانی *، نازنین زند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی ‌اکسیدان ‌های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی‌ اکسیدان تجاری
شهره عرب شیرازی، احمد پدرام نیا *، محمد رضا سعیدی اصل، فریبا نقی پور، حمید توکلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم‌چرب
لیلا لک زاده *، سجاد نصر اصفهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قسمت‌های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه
درنوش جعفرپور *، سید محمد باقر هاشمی، اعظم قائدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز
پگاه نمازی، حسن برزگر *، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ دانه‌ ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ
علی معتمدزادگان، هایده گرجیان *، ندا مشتاقی فرخی‎ ‎، ‌ تندیس ‌ خسروی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک
نگین مهدی زاده، حمید سرحدی *، فاطمه شهدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش جدید استخراج جفت‌شده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای پایش آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلینی در شیر گاو
حافظ راثی، محمدرضا افشارمقدم، جلیل خندقی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری
فروغ محترمی *، انیس طالبی، پگاه بنایی کیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی ریاضی لایه نازک سیر درخشک‌کن هوای داغ وتحت خلاء
فریبا سهرابی، نارملا آصفی *، ارمغان سالم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‌سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی‌بخش
ارمغان سالم، الهام آل حسینی، سید مهدی جعفری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue