You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت لیلا ناطقی
*، مهشید رضایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula پروانه همتی حسن گاویار، حمزه امیری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو مهدی گلچهرگان، رضا فرهمندفر
*، مهدی شبانی نوش آبادی، حسن کریمی مله
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی در صمغ کتیرا و اعمال امواج UV-c بر ویژگیهای کیفی ماش جوانهزده لیلا افتخاری، هاجر عباسی
*، مهشید جهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر روش تولید فیلم (کامپوزیت یا دولایه) و نسبت بیوپلیمرها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم فعال کیتوزان - ایزوله پروتئین آب پنیر به روش سطح پاسخ خورشید حسین زاده، اصغر خسروشاهی اصل، محمد علیزاده خالدآباد، هادی الماسی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و رنگسنجی نانوذرات کیتوزان الهام آلحسینی، سید مهدی جعفری
*، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اینولین بر زندهمانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگیهای میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن حسین جوینده
*، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنیسازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغهای بومی ایران امیرحسین رازجو، مریم عزیزخانی
*، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین) گیسو ملکی، بهاره سالمی، ناصر صداقت
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پریبیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ داود میزرایی، احمد پدرام نیا
*، مهدی جلالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر سینتیک خشک شدن، مدلسازی ریاضی، کمیت و کیفیت اسانس آویشن حامد کرمی، علی نجات لرستانی
*، رضا تحویلیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقادیر آلومینیوم در رب های انار و آلوچه سنتی استان گیلان علیرضا مهرگان نیکو
*، امیر پورفرزاد، سیامک غیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین علی گنجلو، محسن زندی
*، ماندانا بی مکر، ابوالفضل قره باغی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیشتیمار فراصوت آنیسا جعفری، مریم مصلحی شاد
*، زهره غنوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
سنتز فیلمهای بیوکامپوزیت بر پایه کازئینات سدیم تقویتشده با صمغهای ژلان و فارسی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکومکانیکی و مورفولوژی آن محمد محسن زاده
*، محمود علیزاده ثانی، محمد مالکی، مریم عزیزی لعل آبادی، رویا رضائیان دلویی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن هادی رفیع، مهدی قیافه داوودی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیبزمینی جهت بستهبندی گوشت مسعود حبیبی نجفی، سید ابراهیم حسینی
*، سید علی یاسینی اردکانی، ژاله خوشخو، نرگس مورکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن ابراهیم افخمی سرای، صدیف آزادمرد دمیرچی
*، مهدی قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم آلژینات کلسیم پوشش داده شده با روغن آفتابگردان و یا چربی پیه گاو نرگس نهچیری، صدیقه امیری
*، محسن رادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول محمد فاقعی شهر بابکی، علیرضا شهاب لواسانی
*، نازنین زند
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی اکسیدان های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی اکسیدان تجاری شهره عرب شیرازی، احمد پدرام نیا
*، محمد رضا سعیدی اصل، فریبا نقی پور، حمید توکلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کمچرب لیلا لک زاده
*، سجاد نصر اصفهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره قسمتهای مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه درنوش جعفرپور
*، سید محمد باقر هاشمی، اعظم قائدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز پگاه نمازی، حسن برزگر
*، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ دانه ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ علی معتمدزادگان، هایده گرجیان
*، ندا مشتاقی فرخی ، تندیس خسروی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک نگین مهدی زاده، حمید سرحدی
*، فاطمه شهدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد روش جدید استخراج جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای پایش آنتیبیوتیکهای تتراسایکلینی در شیر گاو حافظ راثی، محمدرضا افشارمقدم، جلیل خندقی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری فروغ محترمی
*، انیس طالبی، پگاه بنایی کیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی ریاضی لایه نازک سیر درخشککن هوای داغ وتحت خلاء فریبا سهرابی، نارملا آصفی
*، ارمغان سالم
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنیسازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتیبخش ارمغان سالم، الهام آل حسینی، سید مهدی جعفری
*چکیده -
متن کامل (PDF)