ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 90 - ( 1398 )
بررسی اثر سرعت سرد کردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ویژگی های بافتی اولئوژل روغن کنجد و مقایسه آن با چربی حیوانی
ص. 14-1
نفیسه سلطانی زاده
،
سید امیر حسین گلی
چکیده
(10268 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1421 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگیهای کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 25-15
بهزاد ناصحی
،
سحر اصغری پور
چکیده
(9946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1627 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز
ص. 37-27
زینب رفتنی امیری
،
سبا بلقیسی
چکیده
(13228 مشاهده)
|
متن کامل (DOCX)
(875 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، تغذیهای، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند
ص. 51-39
پونه مرادی
،
محمد گلی
،
جواد کرامت
چکیده
(10089 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1232 دریافت)
بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنیشده با روغن ماهی درونپوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ
ص. 64-53
حسین میرزائی مقدم
چکیده
(9505 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1122 دریافت)
مطالعه و ارزیابی رفتار مصرف کنندگان میگو در کشور بر اساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده
ص. 77-65
سهیل ریحانی پول
،
علیرضا عالیشاهی
،
افشین عادلی
،
عباس نرگسیان
،
سید مهدی اجاق
چکیده
(9771 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1184 دریافت)
درون پوشانی ویتامین D3 با نانوذرات ژلاتین ساخته شده به روش ضد حلال دو مرحله ای
ص. 85-79
سمیه میرآقائی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(9783 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1181 دریافت)
ماکارونی غنی شده با فیبر سیبزمینی و پودر جلبک دونالیلا سالینا و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی آن
ص. 99-87
یدالله مصدق
،
محمد توکلی
،
لیلا کمالی روستا
،
ژاله خوشخو
،
مرتضی سلطانی
چکیده
(8667 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1575 دریافت)
بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتیاکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی
ص. 112-101
زهرا تسخیری
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
زهرا نظری
چکیده
(8675 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1390 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی
ص. 125-113
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(8195 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1278 دریافت)
اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه
ص. 139-127
اصغر فرهادی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
کاظم علیرضالو
چکیده
(8591 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1352 دریافت)
اقتصادی کردن و بهینه سازی فرآیند خشک کردن ورقه های کیوی پیش تیمار شده با دز پرتودهی به روش سطح پاسخ در ترکیب با روش تحلیل مولفههای اصلی
ص. 151-141
اصغر عابدی
چکیده
(7674 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1079 دریافت)
ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمهای (capsicum annum L.) بستهبندی شده در اتمسفر اصلاح شده
ص. 161-153
محمد سیاری
،
صبا صادقی
،
مصطفی کرمی
چکیده
(7849 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1796 دریافت)
تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12
ص. 175-163
صابر امیری
،
رضا رضایی مکرم
،
محمود صوتی خیابانی
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
چکیده
(8067 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1552 دریافت)
اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمهای
ص. 185-177
مصطفی کرمی
،
محمد سیاری
،
صبا صادقی
چکیده
(7553 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1300 دریافت)
ارزیابی تأثیر اسانسهای آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینهشده با سوریمی
ص. 200-187
آزاده رشیدی مهر
،
علی فضل آرا
،
مهدی زارعی
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
محمد نوشاد
چکیده
(7591 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2259 دریافت)
بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشردهسازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجهفرنگی تازه
ص. 216-201
علی قاسمی
،
رضا امیری چایجان
،
محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده
(7815 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1191 دریافت)
ردیابی و ارزیابی باقیمانده آنتیبیوتیکهای خانواده پنیسیلین در نمونه کبد، کلیه و گوشت گاو عرضه شده در میادین شهر تهران به روش کیت الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
ص. 228-217
میترا جلالی
،
مریم عطایی
،
بهروز اکبری آدرگانی
چکیده
(7773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1362 دریافت)
مقایسه اثر تیمار حرارتی- رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگیهای خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن
ص. 243-229
سیما مهاجر خراسانی
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(7491 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(984 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنیسازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری
ص. 258-245
حمیدرضا اسفندیاری
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(7461 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1313 دریافت)
بررسی اثر صمغهای بامیه و کربوکسیمتیلسلولز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری
ص. 269-259
بهزاد ناصحی
،
راضیه رضوی
چکیده
(7435 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1186 دریافت)
بررسی امکان تولید بستنی فراسودمند حاوی پودر جلبک دونالیلاسالینا
ص. 282-271
میترا سلیم پور اردی
،
ژاله خوشخو
،
مژگان امتیازجو
چکیده
(7773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2158 دریافت)
روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی
ص. 297-283
محمد نجاتیان
،
نازنین داراب زاده
،
سیده رقیه دروگر
چکیده
(7777 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1250 دریافت)
شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگیهای میکروبی
ص. 317-299
مژگان یزدی
،
محبوبه سرابی جماب
،
ابوالفضل پهلوانلو
چکیده
(7726 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2326 دریافت)
بهبود دسترسی زیستی پلیفنلهای پوست انار با تشکیل کمپلکس الحاقی با بتاسیکلودکسترین (β-CD)
ص. 333-319
سارا کلانتری
،
لیلا روفهگرینژاد
،
sajad pirsa
،
مهدی قرهخانی
چکیده
(7626 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1252 دریافت)
بررسی مقاومت انتروکوکوسهای جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیکهای رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها
ص. 342-335
حسین زنگانه
،
سیدعلی مرتضوی
،
فخری شهیدی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
Elnaz Mialni
،
محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده
(7489 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1087 دریافت)
اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی
ص. 351-343
محمد نوشاد
،
پریسا قاسمی
،
سمیرا دهقانی
چکیده
(7884 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1271 دریافت)
بررسی تأثیر سیستمهای پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)
ص. 364-353
مهدی قیافه داودی
،
مهدی کریمی
،
فریبا نقی پور
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
عادل میرمجیدی
،
ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده
(7402 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2055 دریافت)
تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف
ص. 375-365
اعظم ستاری
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
زینب زینب
،
علی پاکدین
چکیده
(7574 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1187 دریافت)
مقایسه کارآیی اتیدیوم مونوآزید (EMA) و پروپیدیوم مونوآزید (PMA)در شمارش سلول های زنده پاتوژن به روش PCR زمان واقعی در سیستم های مدل غذایی
ص. 386-377
مریم عزیزخانی
،
فهیمه توریان
چکیده
(7333 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1039 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 357