ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 90 - ( 1398 )
بررسی اثر سرعت سرد کردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ویژگی های بافتی اولئوژل روغن کنجد و مقایسه آن با چربی حیوانی
ص. 14-1
نفیسه سلطانی زاده
،
سید امیر حسین گلی
چکیده
(11593 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2252 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگیهای کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 25-15
بهزاد ناصحی
،
سحر اصغری پور
چکیده
(11129 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2488 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز
ص. 37-27
زینب رفتنی امیری
،
سبا بلقیسی
چکیده
(14517 مشاهده)
|
متن کامل (DOCX)
(1719 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، تغذیهای، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند
ص. 51-39
پونه مرادی
،
محمد گلی
،
جواد کرامت
چکیده
(11409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1908 دریافت)
بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنیشده با روغن ماهی درونپوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ
ص. 64-53
حسین میرزائی مقدم
چکیده
(10874 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1896 دریافت)
مطالعه و ارزیابی رفتار مصرف کنندگان میگو در کشور بر اساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده
ص. 77-65
سهیل ریحانی پول
،
علیرضا عالیشاهی
،
افشین عادلی
،
عباس نرگسیان
،
سید مهدی اجاق
چکیده
(11065 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1879 دریافت)
درون پوشانی ویتامین D3 با نانوذرات ژلاتین ساخته شده به روش ضد حلال دو مرحله ای
ص. 85-79
سمیه میرآقائی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(11084 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1983 دریافت)
ماکارونی غنی شده با فیبر سیبزمینی و پودر جلبک دونالیلا سالینا و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی آن
ص. 99-87
یدالله مصدق
،
محمد توکلی
،
لیلا کمالی روستا
،
ژاله خوشخو
،
مرتضی سلطانی
چکیده
(9981 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2457 دریافت)
بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتیاکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی
ص. 112-101
زهرا تسخیری
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
زهرا نظری
چکیده
(10054 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2127 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی
ص. 125-113
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(9488 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2015 دریافت)
اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه
ص. 139-127
اصغر فرهادی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
کاظم علیرضالو
چکیده
(9938 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2115 دریافت)
اقتصادی کردن و بهینه سازی فرآیند خشک کردن ورقه های کیوی پیش تیمار شده با دز پرتودهی به روش سطح پاسخ در ترکیب با روش تحلیل مولفههای اصلی
ص. 151-141
اصغر عابدی
چکیده
(8719 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1762 دریافت)
ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمهای (capsicum annum L.) بستهبندی شده در اتمسفر اصلاح شده
ص. 161-153
محمد سیاری
،
صبا صادقی
،
مصطفی کرمی
چکیده
(9142 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2710 دریافت)
تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12
ص. 175-163
صابر امیری
،
رضا رضایی مکرم
،
محمود صوتی خیابانی
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
چکیده
(9357 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2293 دریافت)
اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمهای
ص. 185-177
مصطفی کرمی
،
محمد سیاری
،
صبا صادقی
چکیده
(8730 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2147 دریافت)
ارزیابی تأثیر اسانسهای آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینهشده با سوریمی
ص. 200-187
آزاده رشیدی مهر
،
علی فضل آرا
،
مهدی زارعی
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
محمد نوشاد
چکیده
(8804 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3085 دریافت)
بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشردهسازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجهفرنگی تازه
ص. 216-201
علی قاسمی
،
رضا امیری چایجان
،
محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده
(9347 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1892 دریافت)
ردیابی و ارزیابی باقیمانده آنتیبیوتیکهای خانواده پنیسیلین در نمونه کبد، کلیه و گوشت گاو عرضه شده در میادین شهر تهران به روش کیت الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
ص. 228-217
میترا جلالی
،
مریم عطایی
،
بهروز اکبری آدرگانی
چکیده
(9062 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2277 دریافت)
مقایسه اثر تیمار حرارتی- رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگیهای خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن
ص. 243-229
سیما مهاجر خراسانی
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(8714 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1655 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنیسازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری
ص. 258-245
حمیدرضا اسفندیاری
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(8776 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2165 دریافت)
بررسی اثر صمغهای بامیه و کربوکسیمتیلسلولز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری
ص. 269-259
بهزاد ناصحی
،
راضیه رضوی
چکیده
(8688 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1897 دریافت)
بررسی امکان تولید بستنی فراسودمند حاوی پودر جلبک دونالیلاسالینا
ص. 282-271
میترا سلیم پور اردی
،
ژاله خوشخو
،
مژگان امتیازجو
چکیده
(9563 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2979 دریافت)
روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی
ص. 297-283
محمد نجاتیان
،
نازنین داراب زاده
،
سیده رقیه دروگر
چکیده
(9640 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1904 دریافت)
شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگیهای میکروبی
ص. 317-299
مژگان یزدی
،
محبوبه سرابی جماب
،
ابوالفضل پهلوانلو
چکیده
(9081 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3694 دریافت)
بهبود دسترسی زیستی پلیفنلهای پوست انار با تشکیل کمپلکس الحاقی با بتاسیکلودکسترین (β-CD)
ص. 333-319
سارا کلانتری
،
لیلا روفهگرینژاد
،
sajad pirsa
،
مهدی قرهخانی
چکیده
(8850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2027 دریافت)
بررسی مقاومت انتروکوکوسهای جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیکهای رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها
ص. 342-335
حسین زنگانه
،
سیدعلی مرتضوی
،
فخری شهیدی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
Elnaz Mialni
،
محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده
(8728 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1820 دریافت)
اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی
ص. 351-343
محمد نوشاد
،
پریسا قاسمی
،
سمیرا دهقانی
چکیده
(9402 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2014 دریافت)
بررسی تأثیر سیستمهای پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)
ص. 364-353
مهدی قیافه داودی
،
مهدی کریمی
،
فریبا نقی پور
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
عادل میرمجیدی
،
ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده
(8520 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2984 دریافت)
تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف
ص. 375-365
اعظم ستاری
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
زینب زینب
،
علی پاکدین
چکیده
(8793 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1937 دریافت)
مقایسه کارآیی اتیدیوم مونوآزید (EMA) و پروپیدیوم مونوآزید (PMA)در شمارش سلول های زنده پاتوژن به روش PCR زمان واقعی در سیستم های مدل غذایی
ص. 386-377
مریم عزیزخانی
،
فهیمه توریان
چکیده
(8505 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1786 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS