Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 12, Number 48 (2015-9)
Production and Rheological and Sensory Evaluation of Taftoon Bread Containing Flaxseed
تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Mathematical modeling of pear fruit thin layer drying and study on the effects of drying air temperature and velocity on variation of exhaust air relative humidity
مدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Increase the survival of Lactobacillus acidophilus and improved quality properties of senbiotic yogurt using apple and wheat fibers
افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Influence of different levels of aqueous phase, proteins and emulsifiers on rheological properties of low-fat butter
بررسی اثر نسبتهای مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگیهای رئولوژیکی کره کمچرب
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The investigation of bentonite and gelatin effects on purification indexes of raw sugar beet juice to production of liquid sugar
بررسی اثر بنتونیت و ژلاتین بر شاخص های تصفیه شربت خام چغندر قند به منظور تولید قند مایع
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of Alyssum homolocarpum seed gum–whey protein concentrate on stability of oil–in–water emulsion
بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of physicochemical properties of crust and core dietary fiber from date seed
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هستهی خرما
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of lipid edible coating (Glyceryl monoestearate and Carnauba wax) on shelf life of raisin
اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Preparation and determination of some physicochemical properties of biodegradable proteinous film from bitter vetch (Vicia ervilia) seed
تهیه و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم زیستتخریبپذیر پروتئینی از دانه گاو دانه (Vicia ervilia)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Isolation and biochemical and molecular identification of Lactobacillus bacteria with probiotic potential from traditional cow milk and yogurt of Khoi city
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتریهای لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیکی از شیر گاوی و ماست سنتی شهرستان خوی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The efficiency of Zeolite and Citric acid in the control of mold growth and production of Aflatoxin in dry breads wastage across the Mashhad and it's modeling with artificial neural networks method
کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation and comparison of the antibacterial effects of seed aqueous extract from Ricinus communis L (two varieties) on food borne Pathogens
بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of edible gelatin coating on the quality of fish finger of Hypophthalmichthys molitrix during refrigerated storage
تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of fat and dry matter content on some properties of Doogh powder produced in laboratory scale
اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگیهای پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of active packaging by polyvinyl chloride film on the marketability of button mushroom
اثر بستهبندی فعال با پوشش پلی وینیل کلرید بر بازارپسندی قارچ دکمهای
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of different levels of Spirulina Platensis micro-algae and agar and guar hydrocolloids on water activity, texture, color parameters and Overall acceptability of kiwi puree-based fruit pastille
بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of inhibition effect of Cuminum cyminum essential oil and Nisin on the growth of Streptococcus iniae in fillets of Rainbow trout using Hurdle Technology
بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study on thin layer drying parameters of pomegranate arils in a solar-vacuum dryer
بررسی پارامترهای خشک شدن لایه نازک حبههای انار در خشککن ترکیبی خلأ – خورشیدی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The behavior of persimmon fruit cv. Karaj in response to postharvest hot water treatments and storage temperature
رفتار فیزیولوژیکی میوه خرمالو، رقم کرج، در پاسخ به تیمار پس از برداشت آب گرم و دمای انبارداری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of icing time on the quality of shrimp (Litopenaeus vannamei)
تأثیر زمان یخگذاری روی کیفیت میگوی پرورشی وانامی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles