ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 49 - ( 1394 )
بررسی اندیس پراکسید روغن سویای شرکت روغن نباتی ارجان نوین بهبهان به منظور ارزیابی شرایط بهینه نگهداری آن
ص. 10-1
علی آبرومند
،
مسعود مکفا
چکیده
(6707 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9597 دریافت)
اثرپوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در شرایط سرد
ص. 20-11
محمد خضری احمدآباد
،
مسعود رضائی
،
سید مهدی اجاق
چکیده
(5956 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5302 دریافت)
اثرات تأخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
ص. 30-21
پریا رئوفی
،
سید مهدی اجاق
،
بهاره شعبانپور
،
محسن یحیایی
چکیده
(6165 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3070 دریافت)
شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار
ص. 40-31
رحمت اله زارع زاده مهریزی
،
زهرا امام جمعه
،
محمد شاهدی باغ خندان
،
الهه لونی
،
حمیدرضا اخوان
،
جواد بیابانی
چکیده
(7034 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10209 دریافت)
بررسی روش تولید و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور
ص. 49-41
مریم بیک محمدی
،
مرضیه بلندی
،
حمید بهادر قدوسی
چکیده
(8031 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9383 دریافت)
اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی
ص. 59-51
صدف محرابی
،
سید عباس شجاع الساداتی
،
سید محمد موسوی
،
مریم هاشمی
چکیده
(6085 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3565 دریافت)
مطالعه خواص ضد اکسایشی عصاره های پوست و برگ نارنگی وتعیین خواص مکانیکی کاغذ های کرافت پوشش یافته با عصاره ها
ص. 72-61
سیده آمنه موسوی
،
محمدرضا کسایی
چکیده
(6654 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5635 دریافت)
تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر
ص. 84-73
سمیه وطن دوست
،
محمد حسین عزیزی
،
محمد حجت الاسلامی
،
هومان مولوی
،
زهرا رئیسی
چکیده
(6372 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4870 دریافت)
تأثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در pHهای مختلف
ص. 92-85
مهدی زارعی
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
شیما نیازی
چکیده
(5045 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3905 دریافت)
ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس
ص. 101-93
حسن برزگر
،
محمد حسین عزیزی
،
محسن برزگر
،
زهره حمیدی اصفهانی
چکیده
(5179 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4632 دریافت)
بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه
ص. 112-103
اعظم ایّوبی
،
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(5439 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4313 دریافت)
اثرپوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول
ص. 122-113
فاطمه زهرا رحمتیان
،
محمدرضا کسائی
،
علی معتمدزادگان
چکیده
(4805 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5391 دریافت)
بررسی برهمکنش ضداکسایشی ترکیب عصارههای چای سبز و بلوط
ص. 132-123
الهام رنجبر ندامانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
مهدی کاشانینژاد
چکیده
(5201 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3928 دریافت)
ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم
ص. 143-133
وجیهه نیکزاده
،
ناصر صداقت
،
مهدی سعادتمند طرزجان
،
فریده طباطبایی یزدی
چکیده
(4756 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3947 دریافت)
فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی
ص. 153-145
بهروز نظری
،
سیمین حق نظری
چکیده
(6469 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7040 دریافت)
بررسی اثر روغن زیتون بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی فیلم خوراکی کازئینات
ص. 166-155
زهرا امام جمعه
،
آرزو کرمی مقدم
،
سیدعلی یاسینی اردکانی
چکیده
(5209 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4193 دریافت)
بررسی اثر استفاده ازآنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت
ص. 176-167
لیلا عدیلی
،
مانیا صالحی فر
،
بابک غیاثی طرزی بابک غیاثی طرزی
،
حسین باخدا
چکیده
(5836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3547 دریافت)
بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ
ص. 186-177
سپیده یوسف زاده ثانی
،
اسماعیل عطایی صالحی
،
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(5595 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4123 دریافت)
تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ
ص. 196-187
لیلا مهرافشان
،
سید علی جعفرپور
،
حامی کابوسی
چکیده
(5146 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3995 دریافت)
راهبرد های تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی
ص. 208-197
حسن یعقوبی
،
محمد چیذری
،
سید محمود حسینی
،
ابوالقاسم شریف زاده
چکیده
(5929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4093 دریافت)
تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک
ص. 218-209
مریم عین علی افجه
،
حمید عزت پناه
،
محمد امین محمدی فر
،
مهدی امین افشار
چکیده
(6086 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3489 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS