You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر درصد چربی و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه علیرضا شهاب لواسانی، علی منصوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر مستقل سطوح مختلف ژلاتین پای مرغ و ژلاتین تجاری(گاوی) با کره کاکائو بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری سیده عاطفه نبوی، زینب رفتنی امیری، هایده گرجیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی عملکرد صمغ دانهی به در مقایسه با کربوکسیمتیلسلولز بر خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی کلوچه بدون گلوتن(برنج-کینوا) نیلوفر محمدی، ماندانا طایفه، لیلی فدایی، مصطفی صادقی، آذین نصرالله زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی سامانههای نانوامولسیونی اسانس روغنی همراه با کیتوزان جهت کنترل فساد کپک خاکستری در توتفرنگی لیلا حیدری، زهرا جوانمردی، هیمن نوربخش، محمود کوشش صبا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی چند نمونه ماست محلی تهیه شده از فروشگاههای عرضه محصولات لبنی سنتی شهرستان تویسرکان نوشین نوشیروانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد تولیدی با تخمیر توسط گونه های باسیلوس پریسا راعی، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی ماهونک، علی مویدی، محبوبه کشیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر صمغ فارسی و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای حسی، رنگ و میکروبی پنیر سفید فراپالوده نیمچرب طی دوره نگهداری سرد آمنه حبیبی، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن صمغ فارسی و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای بافتی پنیر سفید فراپالوده نیمچرب آمنه حبیبی، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های کیفی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب کرفس، هویج و سیب مریم حیدری، Rezvan پوراحمد، مهناز هاشمی روان
چکیده
تاثیر ریزپوشانی باکتریهای استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فاطمه آدینه پور، سید مهدی جعفری، علیرضا صادقی، مرتضی خمیری، سودابه خلیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با برخی آنتیبیوتیکهای رایج درمانی علیه تعدادی از باکتریهای بیماریزا میترا قدسی شیخ جان، علی فضل آرا، محمد حجتی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام کانولا با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید مریم رشیدیان، مریم قراچورلو، منوچهر بهمئی، مهرداد قوامی، حسین میرسعیدقاضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی شناساگر هوشمند حساس به پیاچ تهیه شده از ژلاتین-کاپاکاراگینان-آنتوسیانین لاله عباسی و زرشک به منظور بررسی تازگی/فساد گوشت بره محمد هادی مرادیان، رضا عابدی فیروزجاه، شمیمه عظیمی سلیم، فاطمه ملایی، آروین آفرا، زهرا سرلک، مریم عزیزی لعل آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات بافت و ویژگیهای رنگ پنیر سفید فرآپالوده حاوی کافئین حسین جوینده، بهروز علیزاده بهبهانی، فاطمه کاظمیان راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک نیستاتین علیه تعدادی از سویههای قارچی میترا قدسی شیخ جان، علی فضل آرا، محمد حجتی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue