You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن
علی فروهر، حامد صابریان، محسن ابراهیمی همتی کیخواه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه فیلم زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی نانو ذرات نقره سنتز شده از عصاره مرزه ریشنگری بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ در دمای یخچالی
مینا تذکری، امیرعلی انوار، حسن حامدی، نکیسا سهرابی حقیقت دوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل عصاره‌های برگ و میوه انگور وحشی
مریم مهاجرانی، رحمان حسین زاده، رویا مقیمی، بنفشه اسماعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر نانولیپوزوم‌های حاوی آسکوربیل پالمیتات بر پایداری اکسایشی روغن سویا
حمید بخش آبادی، محمد گنجه، زینب رستمی، علی منصورنیا، سید مهدی حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ریز پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس توسط صمغ آمونیاکوم غنی شده با نانوسلنیوم: بررسی میزان زنده مانی در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش و دوره نگهداری
عزیز همایونی راد، بهزاد ابراهیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML محتوای غذایی و معدنی قارچ Inocutis levis و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میسلیوم تخمیر‌شده آن
محدثه مقدم، معصومه قبادنژاد، مهدی مریدی فریمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید خمیرترش بدون گلوتن با استفاده از آرد ارزن، کینوآ و آمارنت و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
رویا نوری، علیرضا فرجی، فریبا نقی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک‌کردن سیب با استفاده از خشک‌کن خورشیدی با چرخه جاذب در دو حالت تابش مستقیم –همرفتی و غیرمستقیم-همرفتی
شادی یوسفی، مهدی کاشانی نژاد، حسین درویشی، امان محمد ضیایی فر، هیمن نوربخش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فراوانی باکتری های ویبریو کلرا جدا شده از آب و سبزیجات و حضور ژن های حدّت و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در استان قم
سمیه کرمانی، مجتبی بنیادیان، سعید شمس، حمدالله مشتاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی
محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و کنترل رشد قارچ‌های عامل پوسیدگی پس از برداشت میوه انگور با استفاده از اسانس زنجبیل (Zingiber officinale)
مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمدرضا زارع بوانی، فاطمه برنا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر مهار رادیکال‌های آزاد، سنجش محتوای فنول و فلاونوئید کل و تعیین گروه‌های عاملی زیست فعال
پریسا قاسمی، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
پریسا قاسمی، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی سویه Limosilactobacillus fermentum ARD2 از ماست محلی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن
بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده، فاطمه مطوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مهار رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس هل سبز
مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمدرضا زارع بوانی، فاطمه برنا
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue