You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن علی فروهر، حامد صابریان، محسن ابراهیمی همتی کیخواه
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه فیلم زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی نانو ذرات نقره سنتز شده از عصاره مرزه ریشنگری بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ در دمای یخچالی مینا تذکری، امیرعلی انوار، حسن حامدی، نکیسا سهرابی حقیقت دوست
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل عصارههای برگ و میوه انگور وحشی مریم مهاجرانی، رحمان حسین زاده، رویا مقیمی، بنفشه اسماعیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر نانولیپوزومهای حاوی آسکوربیل پالمیتات بر پایداری اکسایشی روغن سویا حمید بخش آبادی، محمد گنجه، زینب رستمی، علی منصورنیا، سید مهدی حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ریز پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس توسط صمغ آمونیاکوم غنی شده با نانوسلنیوم: بررسی میزان زنده مانی در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش و دوره نگهداری عزیز همایونی راد، بهزاد ابراهیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
محتوای غذایی و معدنی قارچ Inocutis levis و فعالیت آنتیاکسیدانی میسلیوم تخمیرشده آن محدثه مقدم، معصومه قبادنژاد، مهدی مریدی فریمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید خمیرترش بدون گلوتن با استفاده از آرد ارزن، کینوآ و آمارنت و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم رویا نوری، علیرضا فرجی، فریبا نقی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشککردن سیب با استفاده از خشککن خورشیدی با چرخه جاذب در دو حالت تابش مستقیم –همرفتی و غیرمستقیم-همرفتی شادی یوسفی، مهدی کاشانی نژاد، حسین درویشی، امان محمد ضیایی فر، هیمن نوربخش
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فراوانی باکتری های ویبریو کلرا جدا شده از آب و سبزیجات و حضور ژن های حدّت و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در استان قم سمیه کرمانی، مجتبی بنیادیان، سعید شمس، حمدالله مشتاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و کنترل رشد قارچهای عامل پوسیدگی پس از برداشت میوه انگور با استفاده از اسانس زنجبیل (Zingiber officinale) مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمدرضا زارع بوانی، فاطمه برنا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر مهار رادیکالهای آزاد، سنجش محتوای فنول و فلاونوئید کل و تعیین گروههای عاملی زیست فعال پریسا قاسمی، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی گیاه گزنه (Urtica dioica) بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی پریسا قاسمی، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی سویه Limosilactobacillus fermentum ARD2 از ماست محلی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده، فاطمه مطوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مهار رشد قارچهای عامل فساد و کپک زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس هل سبز مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمدرضا زارع بوانی، فاطمه برنا
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue