You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی
محمد امین میری، بهروز قرآنی، حمید رضا میری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار
حسینعلی شهرکی، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین‌کننده‌های الکلی
زهرا ابوطالبی، aktram pezeshki، بابک قنبرزاده، مریم خاکباز حشمتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ساخت یک آپتاحسگر آمپرومتریک برای تعیین میزان باقی مانده آنتی بیوتیک در شیر
آیت محمدرزداری، مهدی قاسمی ورنامخواستی، سجاد رستمی، علی اصغر انصافی، زهرا ایزدی، مجتبی بنیادیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ایمنی باکتری‌های اسید لاکتیک پروتئولیتیک به دست آمده از نمونه‌های مختلف شیر خام
علی مویدی، ماندانا محمودی، مرتضی خمیری، شهرام لقمان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی اثر پیش‌تیمار آنزیم‌بری، غوطه‌وری در غلظت‌های مختلف محلول کلریدسدیم و خشک‌کردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ ‌شده‌ بادنجان
سیده الهام موسوی کلجاهی، نارملا آصفی، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج پلی‌ساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی به‌کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن
حسین جوینده، زهرا حاجی ابراهیمی فروشانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کم‌چرب حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ‌دانه‌ی لوتئین
فاطمه پناهی، جواد حصاری، صدیف آزرادمرد دمیرچی، سید عباس رافت، مهناز منافی دیزج یکان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی انرژی‌زا حاوی شیرین کننده طبیعی و پروتئین آب پنیر توسط روش طرح مخلوط- رئوس انتهایی
فاطمه زنده بودی، سمیرا یگانه زاد، علیرضا صادقیان، محمد مهدی قلیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی
یاسمن هزاوه یی ها، پیمان مهستی شتربانی، ژاله خوشخو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم‌های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی
سیمین صادقی، جعفر محمدزاده میلانی، رضا اسماعیل زاده، محمدرضا کسایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین برخی ویژگی های ماست بستنی حاوی شیره توت سفید و ترنجبین
محمد رضا ناصری پور، وجیهه فدایی نوغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی
ساناز خالدی، سارا موحد، محمد جواد شکوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر محلول‌های شستشو برکاهش بار میکروبی در رطب مضافتی
ابوالفضل گلشن تفتی، مریم روزبه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های کاغذهای کرافت پوشش‌دهی شده با محلول‌های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده
محبوبه کشیری، حسن اسدی، یحیی مقصودلو، حبیب الله میرزایی، ساجده آلسوی آلتینکای
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه نانوحامل‌های بیوپلیمری کیتوزان/صمغ عربی با روش کوآسرواسیون؛ ارزیابی خصوصیات فیزیکی، ریزساختاری/ملکولی و بررسی اثر آن‌ها بر بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris)
سید ابراهیم مرادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگه‌داری
حامد صابریان، حامد حسینی، شادی بلوریان، فرشته حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار
سمانه کبیری، سمیه رحیمی، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی استخراج روغن از بادام‌زمینی با پیش‌تیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ
سید محمود میردیلمی، مهدی فرقانی، حمید بخش آبادی، رقیه شیرازی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمر‌های ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D
Amir Goli
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی مریم‌گلی(Salvia officinalis)، ریحان(Ocimum basilicum) و دارچین بر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ
هاجر شهسوار، مرضیه بلندی، هما بقایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران، زاهدی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، مضافتی و هلیله ای
لیلا نصرت آبادی، حمیدرضا کاوسی، رضا حاجی محمدی فریمانی، محمد بلوردی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و تغذیه‌ای نان حجیم بدون گلوتن
اصغر فرهادی، سیدهادی پیغمبردوست، کاظم علیرضالو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‎های فیزیکی و شیمیایی میکروامولسیون‎های حاوی بتا- سیتواسترول بر پایه روغن‎ کنجد
عاطفه پورجاهد، حبیب اله عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
سکینه علیزاده، سید علی جعفرپور، سکینه یگانه، رضا صفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر برداشت دقیق بر کیفیت عرق تولید شده از گیاهان دارویی (مطالعه موردی زوفا (Hyssopus officinalis))
علی صائبی، سعید مینایی، علیرضا مهدویان، محمد تقی عبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی
شادی بصیری، فرزاد غیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل‌های انار نادری
مریم ماندگاری، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، لاله مشرف، مریم تاتاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش
مهدی قصاب نزاد، محمد حجتی، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عسل حاوی عرق شوید به روش پروسه‌ای و بیولوژیکی
سارا خدری، محمد گلی، فروغ مرتضایی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue