You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML استفاده از فیبر پلی پیرول نانوساختار برای مطالعه اثر موسیلاژ به دانه بر پروفایل کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرار، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
سجاد پیرسا، ایمان یزدانی، هادی الماسی، محمد علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی
سجاد پیرسا، شیوا قارونی، رسول پیرمحمدی، هادی الماسی، احمد پورستار مرجانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات هم‌افزائی و هم‌ستیزی عصاره‌ چای سبز و هل
اکرم آریان فر، مریم سردرودیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله
مرجان عزیز محمدی، مرضیه بلندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرآیند خشک‌کردن پاششی رب گوجه‌فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ
عادل دزیانی، سید مهدی جعفری، امان محمد ضیائی فر، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر
منصوره نودهی، جمشید فرمانی، رویا باقری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگی‌های عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلی‌ساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی
الهام لطفی، علی گنجلو، میرخلیل پیروزی فرد، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تاثیر نانوفیبر سلولز باکتریایی بر خواص فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان-نانونقره و تعیین غلظت بهینه‌ی آن با روش سطح پاسخ
هاله جعفری، میرخلیل پیروزی فرد، محمد علیزاده خالدآباد، هادی الماسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
فاطمه محمّدی گرفمی، محمدرضا اسحاقی، لیلا ناطقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه
مصطفی کرمی، مریم صفیاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کم‌چرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی
مریم ید ملت، حسین جوینده، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی
امیر جعفرنژادی ماسوله، اورنگ عیوض زاده، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره برگ زیتون
مهناز منافی دیزج یکان، محمد حسین حداد خداپرست، صدیف ازاد مرد دمیرچی، هادی ولیزاده، فریده طباطبایی یزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری
مهران نوری، بهزاد ناصحی، شیما جلدانی، مائده ایزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ
راحله دهقان تنها، محمد حسین امینی فرد، حسن بیات
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو
آسیه حسن زاده، زینب رفتنی امیری، مهرناز امینی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ‌کردن سطحی و عمیق
پروا صالح اقدم، نارملا آصفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلم‌های زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بسته‌بندی میوه آلبالو ایرانی
ضحی چهاردهی سیرتی، فرناز موحدی، مهرناز امینی‌فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کم‏چرب
زهرا امیری ریگی، منصور کاظمی مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بسته‌بندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم)
مرتضی سلطانی، سید محمدباقر جعفری، ساجده سادات مجیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ
الهه زاغیان، محمد فاضل نجف آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده
فاطمه اسماعیل زاده کناری، رضا اسماعیل زاده کناری، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد میکروبی نانوسیال بر پایه عصاره سریش و نانو ذره اکسید روی
مرجان توکل، علی محمدی ثانی، ایمان فرحبخش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه کارایی انواع بتا سیکلو دکسترین کراس لینک شده در حذف کلسترول کره
محسن وظیفه دوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی
منصوره سلیمانی فرد، مهران اعلمی، روح الله حیدری، علیرضا صادقی ماهونک، گودرز نجفیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی عوامل مؤثر بر گرایش مصرف‌کنندگان به لبنیات برند
علیرضا کرباسی، حنانه آقاصفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو
سید حمیدرضا ضیاءالحق، مصطفی مظاهری تهرانی، سید محمد رضوی، حسن رشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگی‌های شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایش
امیر عرفان تقی زاده، رضوان پور احمد، مهناز هاشمی روان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته
سمانه عسگری ورجانی، مانیا صالحی فر، شهلا شهریاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن
لیلا کمالی روستا، امین سید یعقوبی، محسن امینی، مهدی امینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue