You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی فعالیت ضد‌میکروبی جسم سلولی و پالیده کشت حاصل از لاکتوباسیلوس هلوتیکوس در شرایط درون‌تنی و مدل غذایی
سید محمد باقر هاشمی، درنوش جعفرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصیصه‌های رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین
علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر زمان و نوع آنزیم بر ویژگی‌های ساختاری و آنتی‌اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین لوبیا سفید (Phaseolus vulgaris L.)
نازیلا زینالی نامدار، لیلا روفه گری نژاد، آیناز علیزاده، سید مهدی جعفری جعفری، نارملا آصفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آب‌پنیر (whey-less)
مهسا کریمپور سهرقه، افشین جوادی، شهین زمردی، نویده انرجان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت بازدارندگی آنزیم‌های‌ آلفا آمیلاز و آلفا گلوکوزیداز و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی متابولیت‌های حاصل از کشت سویه لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس PTCC1900
فائزه شیرخان، سعید میردامادی، مهتا میرزایی، بهروز اکبری ادرگانی، نیکو نصوحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن هیدروکلوئید کنجاک بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی و بافتی توفو
شهرزاد صفرخانلو، فرزانه عبدالملکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی و بهینه‌سازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولید‌شده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM)
سارا شعبانی، سید ابراهیم حسینی، غلام حسن اسدی، بابک بهشتی، سیده شیما یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی در حضور کشت الحاقی تضعیف شده
راحله نژاد رزمجوی اخگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی مولکولی گونه های کمپیلوباکتر و سالمونلا در نمونه های شیر خام گاو در استان مازندران
راحم خوشبخت، حمید رضا کاظمینی، زهرا پناهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرآیند استخراج لیکوپن و ترکیبات فنولی از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از پیش‌تیمار میدان الکتریکی پالسی
زهرا دولت آبادی، امیر حسین الهامی، سید هاشم اخلاقی فیض آباد، وحید فرزانه، حمید بخش آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درون‌پوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدل‌سازی ریاضی
محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیلم تقویت شده کیتوزان- صمغ گوار اصلاح شده حاوی عصاره رزماری به منظور کاربرد در بسته‌بندی فعال مواد غذایی
لیلا یاوری معروفی، نسیم شهابی، مرجان قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی
محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تخمین ویژگی‌های بیوشیمیایی پرتقال خونی رقم مورو با بکارگیری فن‌آوری ماشین‌بینایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی
مهدیه بشکار، مجید دولتی، ایمان گلپور، حسین میغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره آنتی‌اکسیدانی تفاله انگور بر پارامترهای اکسایشی روغن سویا
ابوالفضل بوژمهرانی، بهاره حاجی رستملو، محسن وظیفه دوست، زهره دیدار، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پرتوتابی و نگهداری در غلظت‌های مختلف آب نمک و سرکه بر کیفیت و ماندگاری قارچ ترافل بیابانی (Terfezia claveryi)
بهاره دایی، صدیف آزادمرد دمیرچی، افشین جوادی، محمدعلی تربتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
حسن برزگر، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌یابی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری
قدسیه علیزاده بهاآبادی، لیلا لک زاده، حمید فروتن فر، حمیدرضا اخوان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی ریزپوشانی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) در پوشش کازئینات سدیم، مالتودکسترین و نشاسته اصلاح شده با استفاده از دو روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی
فائزه شاهکل، هاجر عباسی، محسن نوروزی مبارکه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از روش نرو- فازی برای مدلسازی فرآیند آبگیری از برشهای موز به روش اسمز- فراصوت
فخرالدین صالحی، رعنا چراغی، مجید رسولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر خمیرترش آرد گندم کامل حاوی فروکتوالیگوساکارید و باسیلوس کواگولانس IBRC-M 10807 بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت نان حجیم
زهرا فرجی نژاد، فروغ محترمی، میرخلیل پیروزی فرد، صابر امیری، حامد همیشه کار، حسین صمدی کفیل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک
سمیه مشایخ، رضوان پوراحمد، بهروز اکبری آدرگانی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر توان و زمان فرایند فراصوت بر استخراج ایزوله پروتئین از جوانه ماش
شهره واحد، حسین عباس تبار اهنگر، مولود نورانی، سمیه تقیان دینانی، مجتبی نصر اصفهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکوشیمیایی روغن کاملینای کشت شده در ایران و مقایسه آن با روغن‌های کانولا و آفتابگردان
الهه مقصودلو، زینب رفتنی امیری، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از پوست گوجه فرنگی، کلرید کلسیم، کاهش اندازه ذرات و توزیع پالپ بر خواص فیزیکوشیمیایی و ریزساختار رب گوجه فرنگی
سعید امیری نسب سرابی، مصطفی مظاهری طهرانی، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا
فاطمه مشایخ، رضوان پوراحمد، محمد رضا اسحاقی، بهروز اکبری آدرگانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیرL-آرژنین بر کیفیت، فعالیت پاداکسندگی و عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه
سیدمحمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر ازن بر بهبود خواص رئولوژیکی خمیر: ارزیابی آردهای گندم با درجه استخراج مختلف
زهرا داودی، مریم رعیت پیشه، محبوبه فضائلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر قارچ‌های عامل پوسیدگی و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه توت‌فرنگی
مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اسانس رزماری در فرم‌های نانوامولسیون و آزاد بر ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال
احمد موالی زاده، علی فضل آرا، مهدی پورمهدی، ندا باورصاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue