You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تأثیر افزودن انواع مکمل فیبری اصلاحشده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و تغذیهای آبمیوه طیبه توکلی ممتاز، الناز میلانی، مجید هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای غذازاد، تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتیاکسیدانی آن امیرحسین انصاری پور، محمدامین مهرنیا، محمد نوشاد، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ترکیبات فرار نوشیدنی سنتی کفیر فاطمه بیرمی، محمد حجتی، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن بهارک بهمنش، احمد پدرام نیا، سید حسین استیری، فریبا نقی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین ویژگیهای رئولوژیکی(فارینوگرافی) خمیر آرد گندم غنیشده با پودر برگ خرفه محمد گلی، محمد علی ضیا، ناتالی صادق زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12 صابر امیری، رضا رضایی مکرم، محمود صوتی خیابانی، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
عصاره آبی استخراج شده عناب خشکشده به روش پاششی: ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن فخری شهیدی، شادی بلوریان، محمد مالکی، حامد حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ترکیبات غیرقابل صابونی شونده نانوریزپوشانی شده روغن سبوس برنج طارم در پایداری اکسایشی روغن سویا محبوبه جمشیدی، رضا اسماعیل زاده کناری، علی معتمدزادگان، پوریا بی پروا
چکیده -
متن کامل (PDF)
میکروانکپسولاسیون نانوامولسیون اسانس دارچین پایدار شده توسط بتا سیکلودکسترین و کازئینات سدیم عارف عرفانی، میرخلیل پیروزی فرد، هادی الماسی، نسا غیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج اسانس از بذر رازیانه با استفاده از آب فوق داغ و مقایسه آن با تقطیر آبی سینا صادق موسوی، آرزو دستپاک
چکیده -
متن کامل (PDF)
ﺑﻬﻴﻨﻪﺳﺎﺯﻱ ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﻴﻮﻥ ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ فراسودمند ﻫﻠﻮ و ﺑﺮﺭﺳﻲ ﺧﻮاﺹ ﺣﺴﻲ و ﻓﻴﺰﻳﻜﻮﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺁﻥ الهام افشانی، زهرا بیگ محمدی، عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده -
متن کامل (PDF)
تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوهها و سبزیجات مونا مظاهری، هما بقایی، بهاره عمادزاده، مرضیه بلندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب کرفس و شاه توت با بکارگیری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم مرجان نوری، آرمین امین مقدسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه مرضیه داوودیان، مهدی سیدین، بهزاد ناصحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره توت خشک طی تغلیظ حجت کاراژیان، وحید کیهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن کنسانتره سیاهدانه بر خواص فیزیکی و کیفی نان تست بدون گلوتن طی دوره نگهداری فرزانه علیشاهی، محمد فاضل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده Mohammad Ali Hesarinejad، سارا خسروشاهی، نیکا جعفرنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM) نفیسه شرافت، حبیب اله میرزایی، سید مهدی جعفری، رضا صفری، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس رازیانه بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک کانامایسین بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، فرشته فلاح
چکیده -
متن کامل (PDF)
افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی علی وزیری، علی اکبر سیف کردی، آزاده شکرابی، صدف شاملو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رهایش و خصوصیات فیزیکو شیمیایی نانوفیتوزوم حاوی اسانس زیره در شرایط آزمایشگاهی مریم خوش منظر، میرخلیل پیروزی فرد، حامد همیشه کار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ثبات انبارمانی سرد و خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند بدون شکر افزوده بر پایه شیر گاو ترکیبی با آب هویج بیوک آقا فرمانی، صمد بدبدک، روح اله پاشایی بهرام
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضدباکتریایی تیمول، کارواکرول، اوژنول و منتول بر چهار باکتری مولد فساد در محصولات کشاورزی و لبنیات سپیده عباسزاده، عقیل شریفزاده، محبوبه باقری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فعالیت آنتیاکسیدانی گیاه متکا (Ferula persica) به کمک امواج فراصوت با استفاده از نسبتهای مختلف حلال اتانول-آب در دماهای مختلف با روش سطح پاسخ پرویز استخر، جواد توکلی، فرانک بیگ محمدی، شیما علایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون زهرا داودی، محمد شاهدی، مهدی کدیور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کینوا بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا مینا مهدوی یکتا، لیلا نوری، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ جاوشیر الناز رجایی، هاجر شکرچی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر مریم عجم، مینا سعیدیان، راضیه نیازمند
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج، شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس نازبو بنفش بر باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی و مقایسه آن با آنتیبیوتیکهای ونکومایسین و جنتامایسین افسانه سمیعی، فریده طباطبایی یزدی، بهروز علیزاده بهبهانی، مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تنوع ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه درمنه معطر (Artemisia fragrans Willd.) در فصول مختلف مهدی یونسی حمزه خانلو، بیوک آقا فرمانی، کاظم علیرضالو، امید فتحی زاده، محسن سبزی نوجه ده
چکیده -
متن کامل (PDF)