You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تأثیر افزودن انواع مکمل فیبری اصلاح‌شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و تغذیه‌ای آب‌میوه
طیبه توکلی ممتاز، الناز میلانی، مجید هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای غذازاد، تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی آن
امیرحسین انصاری پور، محمدامین مهرنیا، محمد نوشاد، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ترکیبات فرار نوشیدنی سنتی کفیر
فاطمه بیرمی، محمد حجتی، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن
بهارک بهمنش، احمد پدرام نیا، سید حسین استیری، فریبا نقی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی(فارینوگرافی) خمیر آرد گندم غنی‌شده با پودر برگ خرفه
محمد گلی، محمد علی ضیا، ناتالی صادق زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12
صابر امیری، رضا رضایی مکرم، محمود صوتی خیابانی، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML عصاره آبی استخراج شده عناب خشک‌شده به روش پاششی: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
فخری شهیدی، شادی بلوریان، محمد مالکی، حامد حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ترکیبات غیرقابل صابونی شونده نانوریزپوشانی شده روغن سبوس برنج طارم در پایداری اکسایشی روغن سویا
محبوبه جمشیدی، رضا اسماعیل زاده کناری، علی معتمدزادگان، پوریا بی پروا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML میکروانکپسولاسیون نانوامولسیون اسانس دارچین پایدار شده توسط بتا سیکلودکسترین و کازئینات سدیم
عارف عرفانی، میرخلیل پیروزی فرد، هادی الماسی، نسا غیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج اسانس از بذر رازیانه با استفاده از آب فوق داغ و مقایسه آن با تقطیر آبی
سینا صادق موسوی، آرزو دستپاک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ﺑﻬﻴﻨﻪ‌ﺳﺎﺯﻱ ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﻴﻮﻥ ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ فراسودمند ﻫﻠﻮ و ﺑﺮﺭﺳﻲ ﺧﻮاﺹ ﺣﺴﻲ و ﻓﻴﺰﻳﻜﻮﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺁﻥ
الهام افشانی، زهرا بیگ محمدی، عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه‌ها و سبزیجات
مونا مظاهری، هما بقایی، بهاره عمادزاده، مرضیه بلندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب کرفس و شاه توت با بکارگیری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم
مرجان نوری، آرمین امین مقدسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه
مرضیه داوودیان، مهدی سیدین، بهزاد ناصحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره توت خشک طی تغلیظ
حجت کاراژیان، وحید کیهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن کنسانتره سیاهدانه بر خواص فیزیکی و کیفی نان تست بدون گلوتن طی دوره نگهداری
فرزانه علیشاهی، محمد فاضل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده
Mohammad Ali Hesarinejad، سارا خسروشاهی، نیکا جعفرنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM)
نفیسه شرافت، حبیب اله میرزایی، سید مهدی جعفری، رضا صفری، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس رازیانه بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک کانامایسین
بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، فرشته فلاح
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی
علی وزیری، علی اکبر سیف کردی، آزاده شکرابی، صدف شاملو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رهایش و خصوصیات فیزیکو شیمیایی نانوفیتوزوم حاوی اسانس زیره در شرایط آزمایشگاهی
مریم خوش منظر، میرخلیل پیروزی فرد، حامد همیشه کار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ثبات انبارمانی سرد و خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند بدون شکر افزوده بر پایه شیر گاو ترکیبی با آب هویج
بیوک آقا فرمانی، صمد بدبدک، روح اله پاشایی بهرام
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد‌باکتریایی تیمول، کارواکرول، اوژنول و منتول بر چهار باکتری‌ مولد فساد در محصولات کشاورزی و لبنیات
سپیده عباس‌زاده، عقیل شریف‌زاده، محبوبه باقری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه متکا (Ferula persica) به کمک امواج فراصوت با استفاده از نسبتهای مختلف حلال اتانول-آب در دماهای مختلف با روش سطح پاسخ
پرویز استخر، جواد توکلی، فرانک بیگ محمدی، شیما علایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون
زهرا داودی، محمد شاهدی، مهدی کدیور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کینوا بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا
مینا مهدوی یکتا، لیلا نوری، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ جاوشیر
الناز رجایی، هاجر شکرچی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر
مریم عجم، مینا سعیدیان، راضیه نیازمند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج، شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضد‌میکروبی اسانس نازبو بنفش بر باکتری‌های بیماری‌زا با منشاء غذایی و مقایسه آن با آنتی‌بیوتیک‌های ونکومایسین و جنتامایسین
افسانه سمیعی، فریده طباطبایی یزدی، بهروز علیزاده بهبهانی، مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تنوع ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه درمنه معطر (Artemisia fragrans Willd.) در فصول مختلف
مهدی یونسی حمزه خانلو، بیوک آقا فرمانی، کاظم علیرضالو، امید فتحی زاده، محسن سبزی نوجه ده
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue