shahidi F, Bolourian S, Maleki M, Hosseini H. Spray dried Aqueous Extract Jujube: Evaluation of Physicochemical and functional Properties. FSCT 2019; 16 (91) :81-91 URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-29592-fa.html
شهیدی فخری، بلوریان شادی، مالکی محمد، حسینی حامد. عصاره آبی استخراج شده عناب خشکشده به روش پاششی: ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1398; 16 (91) :81-91
1- استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران ، fshahidi@um.ac.ir 2- استادیار، گروه پژوهشی افزودنیهای غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، ایران 3- دانشجوی دکتری تخصصی، گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران 4- عضو گروه پژوهشی افزودنیهای غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، ایران