You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ مهری کریم
*چکیده -
متن کامل (PDF)
برخی از ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و آنتیاکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان محمدعلی تربتی
*، صدیف آزادمرد دمیرچی، سولماز عابدینزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس مهسا خدادازاده، بهزاد ناصحی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا آرمین نبی زاده قولنجی، محمود رضازاد باری
*، بهروز آتشبار، صابر امیری، محمد لطفی گشایش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان رویا آقاقلی زاده، سهراب معینی، زهرا امام جمعه، Sara Daneshgar
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمانچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی Evaluation of added whey powder on yoghurt starter cultures activity, physico-chemical and sensory properties of obtained yoghurt حمدالله مشتاقی
*، لیلا جمشیدی، مریم عباس والی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی صدیف آزادمرد دمیرچی
*، ندا فراحیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات فریبا نقی پور، شیوا روشنی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج صمد بدبدک
*، جواد حصاری، بیوک آقا فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ سیامک شمس، محمد ابونجمی
*، حسین میر سعید قاضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک جعفر محمدزاده میلانی
*، سمیرا باقرزاده، رضا کسایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال بهاره دهقان، رضا اسماعیل زاده کناری
*، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئینچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند آیدا گمارونی پور
*، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پریبیوتیک هویج مهرنوش تدینی
*، سیما شرعی، نرگس آقاجانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO2 به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف سولماز بارانی
*، حامد اهری، سعید بازگیر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی اعظم ایوبی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا عالمه محمدی، رضا اسماعیل زاده کناری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی الهام ظفر مختاریان، محمود رضازاد باری
*، صابر امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان پریسا فلاح نیم چاهی، فهیمه احمدی، جعفر محمدزاده میلانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد سمیه امانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی فاطمه نادی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوهای تصفیه نشده چغندر قند کارخانههای شمالغرب به عنوان جایگزین شکر سفید روح اله پاشایی بهرام، افشین جوادی
*، بیوک آقا فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیرکربوکسیمتیلسلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیمرخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق سارا جرجانی
*، زهراسادات حسینی جبلی، افشین قلیچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخکردن عمیق جلال دهقان نیا
*، طاووس رونقی، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر سید رضا حجازیان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگیهای پودر شیر کم لاکتوز طعمدار سیده زینب حاتمی تاکامی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue