You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
مهری کریم *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برخی از ویژگی‌های فیزیکی ، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان
محمدعلی تربتی *، صدیف آزادمرد دمیرچی، سولماز عابدینزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس
مهسا خدادازاده، بهزاد ناصحی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا
آرمین نبی زاده قولنجی، محمود رضازاد باری *، بهروز آتشبار، صابر امیری، محمد لطفی گشایش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان
رویا آقاقلی زاده، سهراب معینی، زهرا امام جمعه، Sara Daneshgar *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی Evaluation of added whey powder on yoghurt starter cultures activity, physico-chemical and sensory properties of obtained yoghurt
حمدالله مشتاقی *، لیلا جمشیدی، مریم عباس والی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی
صدیف آزادمرد دمیرچی *، ندا فراحیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات
فریبا نقی پور، شیوا روشنی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج
صمد بدبدک *، جواد حصاری، بیوک آقا فرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ
سیامک شمس، محمد ابونجمی *، حسین میر سعید قاضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک
جعفر محمدزاده میلانی *، سمیرا باقرزاده، رضا کسایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال
بهاره دهقان، رضا اسماعیل زاده کناری *، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند
آیدا گمارونی پور *، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پری‌بیوتیک هویج
مهرنوش تدینی *، سیما شرعی، نرگس آقاجانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO2 به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف
سولماز بارانی *، حامد اهری، سعید بازگیر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی
اعظم ایوبی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا
عالمه محمدی، رضا اسماعیل زاده کناری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی
الهام ظفر مختاریان، محمود رضازاد باری *، صابر امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان
پریسا فلاح نیم چاهی، فهیمه احمدی، جعفر محمدزاده میلانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد
سمیه امانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی
فاطمه نادی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوه‌ای تصفیه نشده چغندر قند کارخانه‌های شمال‌غرب به عنوان جایگزین شکر سفید
روح اله پاشایی بهرام، افشین جوادی *، بیوک آقا فرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق
سارا جرجانی *، زهراسادات حسینی جبلی، افشین قلیچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق
جلال دهقان نیا *، طاووس رونقی، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر
سید رضا حجازیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگی‌های پودر شیر کم لاکتوز طعم‌دار
سیده زینب حاتمی تاکامی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue