You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
مقایسه روش بهینهشده استخراج DNA از کپکهای آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجهفرنگی رضا کاراژیان، محمد باقر حبیبی نجفی، مسعود یاورمنش، محمدرضا عدالتیان دوم، حمیدرضا پوریان فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روش استخراج و فراصوت بر بازده استخراج و ترکیبات زیست فعال عصاره اتانولی پودر دانه بزرک مجید شیرمحمدی، سهیلا زرینقلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ زانتان بر خصوصیات فیزیکی و میکروبی ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β–گلوکان جو دوسر ژاله سادات لاجوردی، محمد سعید یارمند، زهرا امام جمعه، امیر نیاسری نسلجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر نانو ذرات رس بر خواص فیزیکی و ریزساختاری فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه هیدروکلوئید دانه اسفرزه وحید علی زاده، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین به صورت آزاد و ریز پوشانی شده در دوغ پاستوریزه سمیرا تیزچنگ، محمود صوتی خیابانی، اویس قادرزاده، یوسف جوادزاده، رضا رضایی مکرم، جواد حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی دینا الهویی، مریم سلامی، مریم مصلحی شاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر شرایط عصارهگیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) مرضیه قربانی، محمد ابونجمی، مجید قربانی جاوید، اکبر عرب حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت ضداکسایشی در برگ، غوره، کشمش و شیره انگور کشمشی قرمز لطیفه پوراکبر، مریم عدلی فرد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحاملهای لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین امین سیدیعقوبی، فخری شهیدی، محبت محبی، مهدی وریدی، شیوا گل محمدزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اسیدچرب غیر اشباع تولید شده از گونه قارچی CBS 754.68 Mortierella alpine در محیط های کشت پلی ساکاریدی هیدرولیز شده حمیدرضا صمدلوئی، ساناز نور محمدی، حامی کابوسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی تاثیر تیمارهای ازن، کیتوزان و دما بر میزان اسیدیته خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی حمید سرحدی، محمد حسین حداد خداپرست، ناصر صداقت، محبت محبی، الناز میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی ریاضی فرایند آبزدایی اسمزی و خشک شدن با هوای داغ برای قطعات پاپایا علیرضا یوسفی، الناز سیوانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
طبقهبندی شیر خام با استفاده از روشهای تشخیص الگو معصومه مهربان سنگ آتش، محبت محبی، فخری شهیدی، محسن قدس روحانی، علی وحیدیان کامیاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش ژلاتین - آویشن شیرازی برخصوصیات میکروبی، شیمیایی و ویژگی های حسی فیله شتر مرغ در شرایط یخچالی علی فضل آرا، مهدی پورمهدی بروجنی، فروغ مولائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاستههای گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آنها بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم منصوره ابراهیمیان، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کفشک با محلول کیتوزان در حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی طی نگهداری در یخچال سیده مهدیه موسوی، اسحق زکی پور رحیم آبادی، خسرو آئین جمشید
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و ارزیابی ویژگیهای فیلمهای خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pHهای متفاوت محسن کاظمی، سید مهدی اجاق، بهاره شعبانپور، حجت میرصادقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته روح اله پاشایی بهرام، صدیف آزادمرد دمیرچی، جواد حصاری، سید هادی پیغمبردوست، صمد بدبدک، بیوک آقا فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و بررسی ویژگیهای فیلمهای ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر زینب زنگانه، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهدی کاشانی نژاد، نرجس آقاجانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2 پرنیان پزشکی، سید محمدباقر حبیبی نجفی، مسعود یاورمنش، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نگهداری در حالت انجماد بر اکسیداسیون چربی در ماهی صبیتی hasta) (Sparidentex و حلوا سفید (Pampus argenteus) علی آبرومند، سعید ضیایی نژاد، فریده باعثی، زهرا کلیایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فرآورده گوشتی حرارت دیده تولیدی بهاره خلیلی فامنین، هدایت حسینی، فرید زایری، کیاندخت قناتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده حاوی آویشن اشعه دیده و اتوکلاو شده مصطفی کرمی، جواد اسدی، رمضان کلوندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مدلسازی پیشبینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنیسازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی معصومه مقیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در مارمالاد پالپ لیمو تخمیری مریم شیرپور، مهناز هاشمی روان، رضوان پوراحمد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص تقلبات روغن سویا در روغن کنجد بوسیله آنالیز پروفیل کروماتوگرام گازی مواد فرار روغن به روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی با فیبرپلیمری نانوساختار سجاد پیرسا، محمد علیزاده، نادر قهرمان نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود ویژگیهای رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کمچرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئینهای تغلیظ شده آبپنیر و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز عرفان دانش، حسین جوینده، مصطفی گودرزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک مرضیه موسوی نسب، آنیتا رازقی، مریم کلانتری، نجمه خینور، ساره بوستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر سرعت جریان هوا بر سینتیک سرد شدن لایه های مختلف انار در پیش خنک کاری با هوای سرد اجباری محمدعلی به آئین، اصغر محمودی، سیدفرامرز رنجبر، عنایت الله نقوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده آرزو کرمی مقدم، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)