You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز
روح الله شیرعلی پور، علیرضا جهانگیری، محمدرضا باغ دزفولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی تجربی چروکیدگی در خشک‌کردن انگور پیش‌تیمار‌شده با فراصوت و کربوکسی‌متیل‌سلولز
منور طهماسبی پور، جلال دهقان نیا، سیدصادق سیدلو هریس، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی برخی ویژگیهای مغز بادام در خشک‌کن پیوسته نیمه‌صنعتی
میثم صفری، رضا امیری چایجان، بهنام علائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو
سیده نرگس مظلومی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار
پریا رهنمون، محبوبه سرابی جماب، مجید جوانمرد داخلی، آرام بستان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده
هادی بابائی امینلوئی، مانیا صالحی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده(Thunnusaffinis)
سید علی جعفرپور، امیر آقای بابایی، مسعود رضایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح
مهدیه قمری، فریده طباطبایی یزدی، ایران عالم زاده، منوچهر وثوقی، مهدی وریدی، هانیه صفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهارنارنج (Citrus aurantium)در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش
سید محمد باقر هاشمی، جواد صفری، بهروز صادقی، مسلم غفوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی
مرتضی کاشانی نژاد، سید محمد علی رضوی، مصطفی مظاهری طهرانی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران
زهرا آقائی، سید مهدی جعفری، محمد قربانی، خدایار همتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو
علیرضا عالیشاهی، سید مهدی اجاق، بهاره شعبانپور، سجاد ایزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر غلظت‌های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی‌های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب
مینا میری، آرش کوچکی، محبت محبی، مسعود نجف نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیون‌کنندگی زرده تخم‌مرغ مایع
بهنوش شب کوهی کاکش، کوشان نایب زاده، محمدامین محمدی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی
مسعود نجف نجفی، بنت الهدی رحمانی کندری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه
رضا امیر خمیریان، حسین جوینده، جواد حصاری، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی سویا به روش سطح پاسخ
مائده اعتمادی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، یحیی مقصودلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای
منیره صدفی، بیژن خورشیدپور، مهناز هاشمی روان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده‌های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون
حامد حسینی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.)
فیروزه بذرافکن، سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری
بهرام فتحی آچاچلوئی، عبدالرحمان اسدی، کاظم علیرضالو، حسین عبدی بنمار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‌سازی کیک با پودر دانه‌ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی
مهرناز حسامی، مرضیه بلندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن پودر دانه‌ی تاج‌خروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگی‌های کیفی ماست چکیده
محبوبه حیدری، مهشید جهادی، محمد فاضل، نفیسه قاسمی پرو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگی‏های بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ
مهران نوری، بهزاد ناصحی، سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیرآنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
مونا روشن، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آن‌ها
نفیسه دعوتی، سعید زیبائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد برخی نمکهای معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری
سیاوش ترابی، مسعود احمدزاده، سلیمان قاسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو
سیده پریا سمائی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به‌روش حلال متلاطم
ماندانا بی مکر، علی گنجلو، سهیلا زرین قلمی، الهام انصاریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue