You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز روح الله شیرعلی پور، علیرضا جهانگیری، محمدرضا باغ دزفولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی تجربی چروکیدگی در خشککردن انگور پیشتیمارشده با فراصوت و کربوکسیمتیلسلولز منور طهماسبی پور، جلال دهقان نیا، سیدصادق سیدلو هریس، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی برخی ویژگیهای مغز بادام در خشککن پیوسته نیمهصنعتی میثم صفری، رضا امیری چایجان، بهنام علائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو سیده نرگس مظلومی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار پریا رهنمون، محبوبه سرابی جماب، مجید جوانمرد داخلی، آرام بستان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده هادی بابائی امینلوئی، مانیا صالحی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده(Thunnusaffinis) سید علی جعفرپور، امیر آقای بابایی، مسعود رضایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح مهدیه قمری، فریده طباطبایی یزدی، ایران عالم زاده، منوچهر وثوقی، مهدی وریدی، هانیه صفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهارنارنج (Citrus aurantium)در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش سید محمد باقر هاشمی، جواد صفری، بهروز صادقی، مسلم غفوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی مرتضی کاشانی نژاد، سید محمد علی رضوی، مصطفی مظاهری طهرانی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران زهرا آقائی، سید مهدی جعفری، محمد قربانی، خدایار همتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو علیرضا عالیشاهی، سید مهدی اجاق، بهاره شعبانپور، سجاد ایزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر غلظتهای مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگیهای نانو امولسیون اسانس آویشن در آب مینا میری، آرش کوچکی، محبت محبی، مسعود نجف نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیونکنندگی زرده تخممرغ مایع بهنوش شب کوهی کاکش، کوشان نایب زاده، محمدامین محمدی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی مسعود نجف نجفی، بنت الهدی رحمانی کندری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه رضا امیر خمیریان، حسین جوینده، جواد حصاری، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شدهی سویا به روش سطح پاسخ مائده اعتمادی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، یحیی مقصودلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای منیره صدفی، بیژن خورشیدپور، مهناز هاشمی روان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراوردههای جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون حامد حسینی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، سید مهدی جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.) فیروزه بذرافکن، سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری بهرام فتحی آچاچلوئی، عبدالرحمان اسدی، کاظم علیرضالو، حسین عبدی بنمار
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنیسازی کیک با پودر دانهی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی مهرناز حسامی، مرضیه بلندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن پودر دانهی تاجخروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگیهای کیفی ماست چکیده محبوبه حیدری، مهشید جهادی، محمد فاضل، نفیسه قاسمی پرو
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگیهای بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ مهران نوری، بهزاد ناصحی، سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیرآنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی مونا روشن، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آنها نفیسه دعوتی، سعید زیبائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد برخی نمکهای معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری سیاوش ترابی، مسعود احمدزاده، سلیمان قاسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو سیده پریا سمائی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، سید مهدی جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت بهروش حلال متلاطم ماندانا بی مکر، علی گنجلو، سهیلا زرین قلمی، الهام انصاریان
چکیده -
متن کامل (PDF)