ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 48 - ( 1394 )
تأثیر زمان یخگذاری روی کیفیت میگوی پرورشی وانامی
ص. 12-1
نسرین پراشیده
،
ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
،
مهدی محمدی
چکیده
(8960 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3000 دریافت)
رفتار فیزیولوژیکی میوه خرمالو، رقم کرج، در پاسخ به تیمار پس از برداشت آب گرم و دمای انبارداری
ص. 26-13
اورنگ خادمی
،
ذبیح اله زمانی
،
یونس مستوفی
،
سیامک کلانتری
،
موسی رسولی
چکیده
(9362 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4312 دریافت)
بررسی پارامترهای خشک شدن لایه نازک حبههای انار در خشککن ترکیبی خلأ – خورشیدی
ص. 36-27
بهنام علائی
،
رضا امیری چایجان
چکیده
(8659 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3052 دریافت)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی
ص. 46-37
لاله رومیانی
،
نوردهر رکنی
چکیده
(8835 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4050 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی
ص. 59-47
اسماعیل خزایی پول
،
فخری شهیدی
،
سید علی مرتضوی
،
محبت محبی
چکیده
(10664 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6970 دریافت)
اثر بستهبندی فعال با پوشش پلی وینیل کلرید بر بازارپسندی قارچ دکمهای
ص. 70-61
نیره کریمی
،
لاله مشرف
چکیده
(8966 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4842 دریافت)
اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگیهای پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی
ص. 78-71
کمیل رشیدی
،
مرتضی مشایخ
،
امیر محمد مرتضویان
،
زهره امیری
چکیده
(10088 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3164 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
ص. 88-79
صونا کلته
،
ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
،
مصطفی یوسف الهی
چکیده
(6413 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3607 دریافت)
بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی
ص. 97-89
ثمانه حاتمی
،
مسعود یاورمنش
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(5235 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3036 دریافت)
کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی
ص. 114-99
زهره معصومیان
،
مسعود یاورمنش
،
مصطفی شهیدی نوقابی
،
محمود صادقی
،
محمد سهرابی بالسینی
چکیده
(5550 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4097 دریافت)
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتریهای لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیکی از شیر گاوی و ماست سنتی شهرستان خوی
ص. 128-115
طاهره نریمانی
،
علیرضا تارینژاد
،
محمد امین حجازی
چکیده
(7314 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(12723 دریافت)
تهیه و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم زیستتخریبپذیر پروتئینی از دانه گاو دانه (Vicia ervilia)
ص. 138-129
اکرم عربستانی
،
مهدی کدیور
،
محمد شاهدی
،
سید امیر حسین گلی
چکیده
(5325 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3372 دریافت)
اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش
ص. 151-139
اعظم ایوبی
،
ناصر صداقت
،
مهدی کاشانینژاد
،
محبت محبی
،
نجمه یوسفتبار
چکیده
(5602 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3057 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هستهی خرما
ص. 161-153
فاطمه شکرالهی
،
مسعود تقی زاده
،
آرش کوچکی
،
محمدحسین حداد خداپرست
چکیده
(5421 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6761 دریافت)
بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب
ص. 174-163
آسیه علی پور
،
آرش کوچکی
،
رسول کدخدایی
،
مهدی وریدی
چکیده
(5734 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5428 دریافت)
بررسی اثر بنتونیت و ژلاتین بر شاخص های تصفیه شربت خام چغندر قند به منظور تولید قند مایع
ص. 190-175
عیسی جاهد
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
محمد الهی
چکیده
(5507 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6772 دریافت)
بررسی اثر نسبتهای مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگیهای رئولوژیکی کره کمچرب
ص. 201-191
نفیسه واحدی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
سید محمدعلی رضوی
چکیده
(4929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5753 دریافت)
افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم
ص. 214-203
شهین زمردی
،
نجمه آبرون
،
اصغر خسروشاهی اصل
چکیده
(15195 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(146192 دریافت)
مدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی
ص. 229-215
محمد مهدی حیدری
،
سید مهدی نصیری
چکیده
(5446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5311 دریافت)
تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک
ص. 244-231
محمد هادی روزگار
،
محمد شاهدی
،
ناصر همدمی
چکیده
(5479 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3550 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS