You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی شرایط استخراج عصاره هسته زیتون با استفاده از دستگاه هموژنایزر اولتراسونیک و ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی آن‌ها
عباس نمدی پور، حبیب الله میرزایی *، محمد علی سحری، منصوره هوشیار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون نوشیدنی ایزوتونیک برپایه ی پرمیت آب پنیر حاوی پروبیوتیک و پپتیدهای آب پنیر انکپسوله‌شده در آلژینات
مریم سلطانی، محمد ربانی *، وحید مفید، امیرمحمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی با وزن‌های مولکولی مختلف حاصل از ضایعات کفال ماهیان دریای خزر
سید محمود ربیعی، سکینه یگانه *، مینا اسمعیلی خاریکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1 و اکراتوکسین A در نمونه های شیر پاستوریزه و بررسی تاثیر امواج مایکروویو در کاهش غلظت آن‌ها
اکبر بدلی، افشین جوادی *، محمدرضا افشار مقدم، زهره مشاک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست کم چرب با افزودن صمغ دانه شنبلیله و ریحان و بررسی تاثیر آن بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
سینا خادمی دهکردی، مریم جعفری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن شیر سویا، جو و بادام بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیکی
زهرا ارجائی *، یاسمن جوکار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان و صمغ عربی حاوی ناتامایسین بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی پسته خام
سمانه اسلامی، راضیه پرتوی *، حجت اله شکری، محبوبه زارع، داریوش عزیزیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نانوذرات سلنیوم بر کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L. cv Roma)
قاسم کاشانی، الهام دانائی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درک و نگرش مصرف کنندگان نسبت به فرآورده‌های گوشتی در شهر تهران
مرجان باژن *، مجید امین زارع، فرنام شفیعی ثابت، زهره ادب، هدایت حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر سرعت اولتراتوراکس بر خصوصیات اسانس پوست گریپ فروت ریزپوشانی شده با صمغ آلژینات
سمانه محمد خشت چین، رضا فرهمندفر *، جمشید فرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون
زهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، بهاره صحرائیان *، مجتبی هادیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر اینولین و کلرید کلسیم بر ویسکوزیته و ویژگی‌های رنگی پنیر ریکوتا سین بیوتیک
مرجانه صداقتی *، ریحانه کاوند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه امولسیون ساختار یافته آب در روغن (W/O) کم-اشباع بدون ترانس بر پایه روغن کانولا و اولئوژلاتورهای لیپیدی به عنوان جایگزین کره
محمد رزم پور *، جمشید فرمانی، جعفر محمد زاده میلانی، تیمور محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های بیوشیمیایی و خاصیت ضدقارچی عصاره پوست انار با استفاده از حلال‌های مختلف
الهام آذرپژوه، شهین زمردی *، پروین شرایعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پیش‌تیمار اولتراسونیک و آبگیری اسمزی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی میوه سیب زرد
احمدرضا اسکندری، درنوش جعفرپور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره اتانولی دانه خار مریم (Silybum marianum) استخراج شده با کمک فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا
مطهره مزیدی، سعیده عربشاهی دلویی *، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه وضعیت های بازتابشی و تقابلی طیف سنجی فروسرخ نزدیک در امکان سنجی تشخیص غیرمخرب تازگی پودر گیاه دارویی سیر (Garlic)
رضا محمدی گل *، محمود کریمی، رضا شاه حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی ترکیب ماست همزده پروبیوتیک حاوی سویه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسLA5 به روش سطح پاسخ
مریم پیرایش اسلامیان، جواد حصاری *، مهناز منافی دیزج یکان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضدقارچی اسانس زردچوبه (L. Curcuma longa)
نوشین جعفری نژاد، حسن برزگر *، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue