You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی شرایط استخراج عصاره هسته زیتون با استفاده از دستگاه هموژنایزر اولتراسونیک و ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی آنها عباس نمدی پور، حبیب الله میرزایی
*، محمد علی سحری، منصوره هوشیار
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون نوشیدنی ایزوتونیک برپایه ی پرمیت آب پنیر حاوی پروبیوتیک و پپتیدهای آب پنیر انکپسولهشده در آلژینات مریم سلطانی، محمد ربانی
*، وحید مفید، امیرمحمد مرتضویان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی با وزنهای مولکولی مختلف حاصل از ضایعات کفال ماهیان دریای خزر سید محمود ربیعی، سکینه یگانه
*، مینا اسمعیلی خاریکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1 و اکراتوکسین A در نمونه های شیر پاستوریزه و بررسی تاثیر امواج مایکروویو در کاهش غلظت آنها اکبر بدلی، افشین جوادی
*، محمدرضا افشار مقدم، زهره مشاک
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست کم چرب با افزودن صمغ دانه شنبلیله و ریحان و بررسی تاثیر آن بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم سینا خادمی دهکردی، مریم جعفری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن شیر سویا، جو و بادام بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیکی زهرا ارجائی
*، یاسمن جوکار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان و صمغ عربی حاوی ناتامایسین بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی پسته خام سمانه اسلامی، راضیه پرتوی
*، حجت اله شکری، محبوبه زارع، داریوش عزیزیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نانوذرات سلنیوم بر کیفیت و ماندگاری میوه گوجهفرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L. cv Roma) قاسم کاشانی، الهام دانائی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
درک و نگرش مصرف کنندگان نسبت به فرآوردههای گوشتی در شهر تهران مرجان باژن
*، مجید امین زارع، فرنام شفیعی ثابت، زهره ادب، هدایت حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر سرعت اولتراتوراکس بر خصوصیات اسانس پوست گریپ فروت ریزپوشانی شده با صمغ آلژینات سمانه محمد خشت چین، رضا فرهمندفر
*، جمشید فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون زهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، بهاره صحرائیان
*، مجتبی هادیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر اینولین و کلرید کلسیم بر ویسکوزیته و ویژگیهای رنگی پنیر ریکوتا سین بیوتیک مرجانه صداقتی
*، ریحانه کاوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه امولسیون ساختار یافته آب در روغن (W/O) کم-اشباع بدون ترانس بر پایه روغن کانولا و اولئوژلاتورهای لیپیدی به عنوان جایگزین کره محمد رزم پور
*، جمشید فرمانی، جعفر محمد زاده میلانی، تیمور محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی و خاصیت ضدقارچی عصاره پوست انار با استفاده از حلالهای مختلف الهام آذرپژوه، شهین زمردی
*، پروین شرایعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پیشتیمار اولتراسونیک و آبگیری اسمزی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی میوه سیب زرد احمدرضا اسکندری، درنوش جعفرپور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصاره اتانولی دانه خار مریم (Silybum marianum) استخراج شده با کمک فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا مطهره مزیدی، سعیده عربشاهی دلویی
*، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه وضعیت های بازتابشی و تقابلی طیف سنجی فروسرخ نزدیک در امکان سنجی تشخیص غیرمخرب تازگی پودر گیاه دارویی سیر (Garlic) رضا محمدی گل
*، محمود کریمی، رضا شاه حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی ترکیب ماست همزده پروبیوتیک حاوی سویه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسLA5 به روش سطح پاسخ مریم پیرایش اسلامیان، جواد حصاری
*، مهناز منافی دیزج یکان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضدقارچی اسانس زردچوبه (L. Curcuma longa) نوشین جعفری نژاد، حسن برزگر
*، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue