ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 22، شماره 160 - ( 1404 )
شناسایی فنوتیپی و مولکولی باکتری های اسید لاکتیک غیربیماریزای جدا شده از ماست گوسفندی محلی
ص. 12-1
10.22034/FSCT.22.160.1
مبین زمان
،
نفیسه دعوتی
*
،
مصطفی کرمی
چکیده
(52 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(12 دریافت)
مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و پروفایل GC-MS واریته های مختلف دانه بامبو
ص. 34-13
10.22034/FSCT.22.160.13
گوری منوهاری
،
عمار بدران رمضان التمیمی
،
سیمایسمی رواتی
،
اس سوتیکنو
،
مطهره پیرنیا
*
چکیده
(49 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9 دریافت)
The Impact of Ultrasonic Treatment on the Physiochemical and Microbial Properties of Iraqi Soft Cheese
ص. 62-50
10.22034/FSCT.22.160.50
چکیده
(58 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(38 دریافت)
افزایش خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی ایزوله پروتئین غلاف Prosopis juliflora از طریق تنظیم pH، همزمان با ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت بازدارندگی ضد باکتریایی
ص. 77-62
10.22034/FSCT.22.160.62
علیا زیارا هاشیم
،
فلیحا حسن حسین
،
احسان دیوان خسروشاهی
،
هادی رضوی
*
چکیده
(52 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(24 دریافت)
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از منابع مختلف و آزمایش توانایی آنها در تولید آنزیم سلولاز
ص. 90-77
10.22034/FSCT.22.160.77
صابرین عبدالله منصور
*
،
وائل علی سویدی
،
زنا کاظم عیسی
چکیده
(54 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11 دریافت)
مقایسه اثر افزودن نشاسته اصلاح شده سیبزمینی و ذرت بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کمچرب
ص. 109-91
10.22034/FSCT.22.160.91
شادی قادری
،
علیرضا رحمن
*
چکیده
(53 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(14 دریافت)
فیلم خوراکی فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگو: بررسی اثرات نانوذرات اکسید روی و اسانس گیاه زولنگ
ص. 130-110
10.22034/FSCT.22.160.110
معین نبوی
،
محسن اسمعیلی
*
،
آرش قیطران پور
چکیده
(55 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(15 دریافت)
خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های آلژینات سدیم خوراکی
ص. 141-131
10.22034/FSCT.22.160.131
بتول الانصاری
،
نغم القطروانی
*
،
روضه الاعلی
چکیده
(55 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(12 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS