ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 22، شماره 159 - ( 1404 )
بهبود پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان با استفاده از روغن پوست بنه در مقادیر بسیار کم
ص. 26-1
10.22034/FSCT.22.159.1
جواد توکلی
*
،
نگار رزمخواه
،
معصومه رنجبر
چکیده
(468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(212 دریافت)
مروری بر کاربرد تکنولوژیهای پیشرفته غیرحرارتی در صنایع غذایی
ص. 42-27
10.22034/FSCT.22.159.27
مروا حسینی
،
بیژن خورشیدپور
*
چکیده
(499 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(356 دریافت)
بررسی ویژگی های شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس بابونه بهاری بر باکتریهای سالمونلا تیفیموریوم، انتروباکتر ائروژنز، استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری، باسیلوس سرئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز
ص. 54-43
10.22034/FSCT.22.159.43
محمدامین مهرنیا
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(444 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(188 دریافت)
بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
ص. 64-55
10.22034/FSCT.22.159.55
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(152 دریافت)
بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله به منظور استفاده در فرمولاسیون کنسروها
ص. 91-65
10.22034/FSCT.22.159.65
محمدکاظم حیدریان
،
مجید هاشمی
*
،
الناز میلانی
،
غلامعلی گلی موحد
،
شهرام بیرقی طوسی
چکیده
(447 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(153 دریافت)
بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله توسط تریمتافسفات سدیم (STMP) به منظور استفاده در فرمولاسیون انواع سس
ص. 121-92
10.22034/FSCT.22.159.92
محمدکاظم حیدریان
،
سید مجید هاشمی
*
،
شهرام بیرقی طوسی
،
غلامعلی گلی موحد
،
الناز میلانی
چکیده
(452 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(159 دریافت)
تاثیر غنی سازی پودر شکلات داغ با میوه عناب بر ویژگیهای کیفی آن
ص. 132-122
10.22034/FSCT.22.159.122
هانیه چوکری دستجرد
،
عباس جلیل زاده
*
چکیده
(403 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(128 دریافت)
Effect of traditional sourdough on quality characteristics of loaf bread containing sprouted wheat and garlic extract
ص. 143-133
10.22034/FSCT.22.159.133
سارا صفری
،
علیرضا صادقی
*
،
علی مویدی
،
حسین پور عبدالله
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(384 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(209 دریافت)
ریزپوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در بستر آلژینات سدیم و کازئینات سدیم و قابلیت زندهمانی آن در شرایط شبیهسازی شده گوارشی
ص. 156-144
10.22034/FSCT.22.159.144
فاطمه حسینی طباطبایی
،
امیر حسین الهامی راد
*
،
رضا کاراژیان
،
حجت کاراژیان
،
محمد آرمین
چکیده
(465 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(221 دریافت)
ارزیابی اثر حلال ها و روش های استخراج بر بازده ی استخراج، تعیین مقدار مواد معدنی و فعالیت آنتی باکتری عصاره ی گل گیاه اویار سلام(Cyperus Rotundus L.)
ص. 168-157
10.22034/FSCT.22.159.157
آسانا احمدی
*
،
رضا نقی ها
،
ابوالفضل احمدی
چکیده
(404 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(141 دریافت)
بررسی عملکرد فیلم حاوی نشانگر رنگی ساقه ریحان بر پایه فیبر سبوس برنج به منظور پایش فساد ماهی شیر (Siganus commersonnii)
ص. 194-169
10.22034/FSCT.22.159.169
Sedigheh Yazdanpanah
*
،
اکبر رستمی فرد
چکیده
(410 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(116 دریافت)
سم زدایی فلزات سنگین توسط باکتریهای پروبیوتیک: بررسی تاثیر دما، زمان و نوع باکتری بر میزان حذف فلزات سرب و کادمیوم با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 206-195
10.22034/FSCT.22.159.195
سید محمد باقر هاشمی
*
،
شیما کاوه
،
علی پور کریمی
چکیده
(410 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(123 دریافت)
تحلیل رفتار خرید مصرف کنندگان میگو و بررسی ترجیحات آن ها در بازار بعثت تهران با استفاده از نرم افزار لیزرل
ص. 220-207
10.22034/FSCT.22.159.207
سکینه یگانه
،
سهیل ریحانی پول
*
،
محمد خلیلی
،
آرش رخشانی
چکیده
(420 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(110 دریافت)
پردازش تصویر فیلم موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون اسانس دارچین
ص. 231-221
10.22034/FSCT.22.159.221
بهنام امیری
،
مهران صیادی
،
الهه عابدی
*
،
محمد امین جعفری
چکیده
(437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(170 دریافت)
بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان-ژلاتین حاوی عصاره پوست پرتقال بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای کبکاب
ص. 250-232
10.22034/FSCT.22.159.232
محمد گنجه
،
ناهید احمدی ثابت
،
غلامرضا عبدی
*
،
سید سعید سخاوتی زاده
،
حمید بخش آبادی
چکیده
(429 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(216 دریافت)
بررسی ویژگیهای پکتین استخراج شده از کنجاله کلزا در روش هیدرولیز آنزیمی با استفاده از استخراج به کمک مایکروویو
ص. 266-251
10.22034/FSCT.22.159.251
نیما مباهی
*
،
سید هادی رضوی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(405 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(84 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی ژله سیب سینبیوتیک بر پایه کاراگینان
ص. 286-267
10.22034/FSCT.22.159.267
اکرم پیمان نیا
،
علیرضا شهاب لواسانی
*
،
نازنین زند
چکیده
(387 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(98 دریافت)
تاثیر فرآوری، زمان و منطقه برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات شیمیایی چای
ص. 300-288
10.22034/FSCT.22.159.288
نگین سمیعزادگان
،
ماندانا طایفه
*
،
لیلی فدایی اشکیکی
،
آذین نصرالله زاده
،
سحر دعایی
چکیده
(395 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(101 دریافت)
امکان استفاده از داربستهای هوشمند متشکل از موسیلاژ دانه به و کاپاکاراگینان به عنوان داربست سلولی در شرایط نرمال فیزیولوژیکی و تغییر pH
ص. 315-301
10.22034/FSCT.22.159.301
ندا فرهادی
،
نفیسه سلطانی زاده
*
،
محسن ربانی
،
الهه مسائلی
چکیده
(395 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(152 دریافت)
بررسی اثر روش سرخ کردن و فرمولاسیون خمیرابه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ
ص. 329-316
10.22034/FSCT.22.159.316
زلیخا فحیمی واجارگاهی
،
محسن اسمعیلی
*
،
آرش قیطران پور
چکیده
(402 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(99 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS