ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 146 - ( 1403 )
تاثیر شرایط نگهداری بر رنگ و وزن خشککرده زرشک بیدانه ایرانی بستهبندی شده در سه نوع فیلم بستهبندی
ص. 15-1
10.22034/FSCT.21.146.1
خدیجه خدیجه نوینی بیانلوجه
،
Mohsen Esmaiili
،
ایرج برنوسی
چکیده
(787 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(600 دریافت)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه(L.) Urtica dioica وگل ختمی (L.) Alcea setosa بر فتواکسیداسیون اسیدهای چرب
ص. 27-16
10.22034/FSCT.21.146.16
مهدی حاجی محمدی
،
اکبر محمدی
،
فاطمه شیخ محبوبی
چکیده
(776 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(617 دریافت)
افزایش عمر نگهداری جوانه گندم به کمک صمغهای گوار، کربوکسی متیل سلولز و فارسی به روش درونپوشانی از نوع خشک کن انجمادی
ص. 41-28
10.22034/FSCT.21.146.28
یاسمین خیامباشی
،
محمد گلی
،
نفیسه زمیندار
چکیده
(716 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(516 دریافت)
محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیمها، پروتئینهای تغذیهای و بروز واکنشهای قهوهای شدن در شیر بطریشده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد
ص. 56-42
10.22034/FSCT.21.146.42
آزاده رنجبر ندامانی
چکیده
(696 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(601 دریافت)
تاثیر پیشتیمار فراصوت و سرکه سیب خالص بر روی ویژگیهای عملکردی و ضدباکتریایی برشهای سیر خشک شده تحت هوای داغ
ص. 67-57
10.22034/FSCT.21.146.57
معصومه صنعتی
،
محسن اسمعیلی
،
فروغ محترمی
،
آرش قیطران پور
چکیده
(710 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(859 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیستفعال دانهی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده
ص. 81-68
10.22034/FSCT.21.146.68
فرشته نوروزی
،
ماندانا بی مکر
،
علی گنجلو
،
مجید امین زارع
چکیده
(697 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(798 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های نانوالیاف ژلاتین حاوی اسانس اسطوخودوس
ص. 92-82
10.22034/FSCT.21.146.82
احسان صادقی حمزه خانی
،
محمد علی نجفی
،
محمد امین میری
،
سارا نجفی قاقلستانی
چکیده
(732 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(654 دریافت)
بررسی ویژگیهای عملکردی، مکانیکی و ساختاری فیلم زیست تخریب پذیر ایزوله پروتئین سویا حاوی نانورس (مونت موریلونیت) و اسانس مریم گلی
ص. 105-93
10.22034/FSCT.21.146.93
رقیه اشرفی یورقانلو
،
مهلا پیروزی فرد
،
هاله همتی
چکیده
(766 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(842 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی نانولیپوزومهای حاوی نانوذرات اکسیدروی علیه باسیلوس سرئوس(ATCC 11778) و سودوموناس آئروژینوزا (ATCC 9027)
ص. 117-106
10.22034/FSCT.21.146.106
پروین سوری
،
آریو امامی فر
،
نفیسه دعوتی
چکیده
(700 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(856 دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست انگور(Vitis vinifera L.) با کمک پیش تیمار اولتراسونیک
ص. 137-118
10.22034/FSCT.21.146.118
سیده سعادت عزیزی
،
سید معین نظری
،
لیلا مرادی حق گو
چکیده
(676 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(850 دریافت)
استخراج ترکیبات زیستفعال مغز دانه نارنج به کمک مایکروویو و تعیین ویژگیهای پاداکسندگی آنها
ص. 157-138
10.22034/FSCT.21.146.138
محمدتقی گلمکانی
،
آزیتا حسین زاده فربودی
،
غلامرضا مصباحی
،
سیده نصیره علوی
چکیده
(640 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(607 دریافت)
مدلسازی اثر فراصوت بر ویسکوزیته، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان غلظتهای مختلف صمغ گزانتان
ص. 168-158
10.22034/FSCT.21.146.158
فخرالدین صالحی
،
معین اینانلودوقوز
چکیده
(660 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(878 دریافت)
بررسی تأثیر عصاره درمنه دشتی (Artemisia sieberi Besser.) رویشگاههای مختلف منطقه قم بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی
ص. 179-169
10.22034/FSCT.21.146.169
حسنعلی نقدی بادی
چکیده
(697 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(617 دریافت)
اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی
ص. 194-180
10.22034/FSCT.21.146.180
عالیه سادات رفعت حقیقی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
،
لیلا جعفری
،
فرزین عبدالهی
چکیده
(778 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(559 دریافت)
کاربرد میکرولیپوزوم حاوی عصاره برگ فرولا بر ماندگاری همبرگر طی دوره نگهداری در یخچال
ص. 210-195
10.22034/FSCT.21.146.195
محمد سلگی
،
مریم اثنی عشری
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(670 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1170 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS