You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر جایگزینی کاهو و زغال اخته بر ویژگی های شیمیایی سوسیس ماهی زهرا صفدریان، محمد کاظمیان، شیلا صفائیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال سپیده سلیمانفلاح، ژاله خوشخو، ابراهیم حسینی، محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید شورتنینگ کمکالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی زهرا نظری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر انیس طالبی، لیلا رفیعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی جایگزینی تخممرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن پانیذ یگانه، آریو امامی فر، مصطفی کرمی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط پانکراتین با استفاده از پیشتیمار مایکروویو زینب نوشی منجیلی، علیرضا صادقی ماهونک، وحید عرفانی مقدم، محمد قربانی، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد باکتریایی زهرا سرگزی، محمد امین میری، محمد علی نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای بافتی پنیر سینبیوتیک فراپالودهی حاوی پودر آبپنیر فراپالایش املاحگیری شده و لاکتولوز غزال نصرتی، حسین جوینده، محمد حجتی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیش تیمار اولتراسوند به همراه حلالهای مختلف بر فعالیت آنتیاکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی عصاره استخراج شده از گیاه هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) لیلا یوسفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونههای قارچی بیماریزا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین شهاب جلیل سرقلعه، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد حجتی، علیرضا وسیعی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتریهای اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برونتنی حسن برزگر، بهروز Alizadeh Behbahani
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپکهای عامل فساد پس از برداشت میوه انگور مصطفی رحمتی جنیدآباد، فاطمه برنا، مختار حیدری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پایدارکنندههای زانتان، کاراگینان و مونودیگلیسیرید بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی شیرکاکائو به روش سطح پاسخ محمد جواد مرشدحسن، شبنم حمزه، زهرا سیر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پودر عسل و زنجبیل بر خصوصیات کیفی مخلوط قهوه فوری علی عبدالله زاده، عباس جلیل زاده، حسین شیردل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر مهارکنندگی، کشندگی و برهمکنش عصاره آبی استبرق بر آلترناریا آلترناتا، آلترناریا سولانی، ساکارومایسس سرویزیه و فوزاریوم سولانی در شرایط برونتنی آرمین احمدنژاد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد حجتی، علیرضا وسیعی، محمدامین مهرنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue