You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیر جایگزینی کاهو و زغال اخته بر ویژگی های شیمیایی سوسیس ماهی
زهرا صفدریان، محمد کاظمیان، شیلا صفائیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عصاره آبی دانه انگور در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی خصوصیات شیمیایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکا در طی دوره نگهداری در یخچال
سپیده سلیمانفلاح، ژاله خوشخو، ابراهیم حسینی، محمدحسین عزیزی تبریززاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید شورتنینگ کم‌کالری با استفاده از امولسیون ژل با درصد بالای فاز داخلی و کاربرد آن در سیستم غذایی
زهرا نظری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه جودوسر حاوی عصاره زنجبیل و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر
انیس طالبی، لیلا رفیعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن
پانیذ یگانه، آریو امامی فر، مصطفی کرمی، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط پانکراتین با استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو
زینب نوشی منجیلی، علیرضا صادقی ماهونک، وحید عرفانی مقدم، محمد قربانی، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ساخت بسته بندی فعال با استفاده از اسانس اکالیپتوس و اسانس نعنا فلفلی به روش الکتروریسی: بررسی ویژگی‫ها و خاصیت ضد باکتریایی‬‬‬
زهرا سرگزی، محمد امین میری، محمد علی نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های بافتی پنیر سین‌بیوتیک فراپالوده‌ی حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز
غزال نصرتی، حسین جوینده، محمد حجتی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش تیمار اولتراسوند به همراه حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی عصاره استخراج شده از گیاه هوفاریقون (Hypericum perforatum L.)
لیلا یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونه‌های قارچی بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین
شهاب جلیل سرقلعه، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد حجتی، علیرضا وسیعی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضدمیکروبی عصاره آبی تلخه بر باکتری‌های اشرشیا کلی، سالمونلا تیفی، لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس در شرایط برون‌تنی
حسن برزگر، بهروز Alizadeh Behbahani
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه، قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر کپک‌های عامل فساد پس از برداشت میوه انگور
مصطفی رحمتی جنیدآباد، فاطمه برنا، مختار حیدری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پایدارکننده‌های زانتان، کاراگینان و مونو‌دیگلیسیرید بر ویژگی‌های حسی و فیزیکوشیمیایی شیر‌کاکائو به روش سطح پاسخ
محمد جواد مرشدحسن، شبنم حمزه، زهرا سیر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پودر عسل و زنجبیل بر خصوصیات کیفی مخلوط قهوه فوری
علی عبدالله زاده، عباس جلیل زاده، حسین شیردل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر مهارکنندگی، کشندگی و برهمکنش عصاره آبی استبرق بر آلترناریا آلترناتا، آلترناریا سولانی، ساکارومایسس سرویزیه و فوزاریوم سولانی در شرایط برون‌تنی
آرمین احمدنژاد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد حجتی، علیرضا وسیعی، محمدامین مهرنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue