ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 88 - ( 1398 )
بررسی امکان کاربرد فیلم کازئینات سدیم حاوی نانورس و اسانس خوشاریزه در بسته بندی ماست قالبی پروبیوتیک
ص. 15-1
رقیه اشرفی یورقانلو
*
،
هاله همتی
چکیده
(8173 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2461 دریافت)
مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی
ص. 26-17
تینا شایان
،
وحید حکیم زاده
*
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(9024 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2599 دریافت)
استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول
ص. 36-27
درنا سلیمانیان
،
رسول پیرمحمدی
،
sajad pirsa
*
،
لاله پیاهو
چکیده
(8426 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2554 دریافت)
فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم
ص. 45-37
ملیحه معصومی
،
انوشه شریفان
*
،
شیما یوسفی
چکیده
(9091 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3063 دریافت)
تأثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری
ص. 60-47
فرشته السادات حسینی
،
حمیدرضا اخوان
*
،
محمد بلوردی
،
پریسا باقری
،
محدثه پاکزاد مقدم
چکیده
(9028 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2311 دریافت)
بهبود ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ دانه بالنگو
ص. 72-61
اکرم کلکی بخشایش
،
سید حسین حسینی قابوس
*
،
غلامحسن اسدی
چکیده
(8509 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2820 دریافت)
بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری
ص. 82-73
مارال سلطان زاده
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
جواد حصاری
چکیده
(7576 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4346 دریافت)
اثرات جدا و ترکیبی نانو پوشش های صمغ دانه ریحان و قدومه شهری حاوی عصاره پوست کیوی در جهت افزایش عمر نگهداری گوشت تازه گوسفند
ص. 95-83
مهدی پورشایگان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(7960 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2458 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره حاصل از جوانه معمولی و قرار گرفته تحت امواج اولتراسونیک سه رقم مختلف گندم کشت شده در ایران بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 107-97
جواد توکلی
*
،
جواد خانی
،
محمد شهروزی
چکیده
(6835 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2487 دریافت)
بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسولهای روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان
ص. 121-109
سارا مقصودی
،
reza esmaeilzadeh kenari
*
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(6831 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2484 دریافت)
بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L.) بر بافت، ریز ساختار و ویژگیهای حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ)
ص. 134-123
شیرین رحیمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
*
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(6502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2374 دریافت)
غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر
ص. 145-135
مرضیه خرمایی پور
،
امیر وزیری زاده
*
،
غلامحسین محبی
چکیده
(7734 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3137 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ملامین و تعیین میزان آن در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 160-147
مسعود حاجی سلیمانی
،
شعله عطایی
،
علی گنجلو
*
چکیده
(6684 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2262 دریافت)
اثر جایگزینی شکر با شیرینکننده کمکالری سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی مارمالاد توتفرنگی
ص. 172-161
لعیا عافی
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
میترا صوفی
چکیده
(6687 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5125 دریافت)
تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو
ص. 184-173
کوروش اقبال طلب
،
Vajiheh Fadaei
*
،
حسن جودکی
چکیده
(6610 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2444 دریافت)
تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن
ص. 200-185
فائزه کرمی
،
مهران اعلمی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(6629 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2605 دریافت)
پیش بینی سینتیک خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکرویو- هوای داغ: مقایسه بین مدل های ریاضی، شبکه های عصبی مصنوعی و انفیس
ص. 219-201
محمد کاوه
*
،
احمد جهانبخشی
،
ایمان گل پور
،
ترحم مصری گندشمن
،
یوسف عباسپور گیلانده
،
شاهپور جاهدی راد
چکیده
(7400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2583 دریافت)
اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی
ص. 230-221
محمد حسین رجایی
،
محمد دانشی
*
،
حسین واعظی
چکیده
(6937 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3293 دریافت)
بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشککردن آن با هوای داغ
ص. 242-231
فخری شهیدی
*
،
محمد مالکی
چکیده
(6184 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2166 دریافت)
تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی
ص. 255-243
محمد حسن علی مددی
*
چکیده
(6070 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2370 دریافت)
ویژگیهای فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج
ص. 270-257
لحاک برزگر
،
سید مهدی اجاق
*
،
علیرضا عالیشاهی
،
مجتبی رییسی
،
عباسعلی مطلبی
،
مهدی عبدالهی
،
سراج بیتا
چکیده
(6475 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2301 دریافت)
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
ص. 287-271
مهدیس مسیبی
،
مهدی کاشانی نژاد
*
،
لیلا نجفیان
چکیده
(2390 مشاهده)
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
ص. 287-271
مهدیس مسیبی
،
مهدی کاشانی نژاد
*
،
لیلا نجفیان
چکیده
(5058 مشاهده)
شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند
ص. 301-289
ادریس آرژه
*
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
سجاد پیرسا
چکیده
(7073 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2394 دریافت)
فرمولاسیون نانو الیاف پروتئینی کلاژن-سیکلودکسترین حاوی ذرات نانو رس با استفاده از فرآیند الکتروریسی
ص. 313-303
فاطمه نوری حسین آبادی
،
شاداب شهسواری
*
،
علی وزیری یزدی
،
آزاده همتی
چکیده
(5148 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2407 دریافت)
بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانهزده بر ویژگیهای بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن
ص. 325-315
غلامحسین حقایق
*
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(6187 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2510 دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی
ص. 342-327
فاطمه باغبانی
،
علیرضا شیرازی نژاد
*
چکیده
(5488 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3968 دریافت)
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز پروتئین هسته پرتقال با آنزیم آلکالاز
ص. 356-343
سیده نرگس مظلومی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
غلامرضا هوشمند
چکیده
(6618 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2352 دریافت)
تاثیر اشعه مایکرویوو ، اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال
ص. 364-357
نیلوفر شهبازی
،
عبداله جمشیدی
*
،
محمد عزیززاده
چکیده
(4560 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2332 دریافت)
اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی
ص. 375-365
مسعود نجف نجفی
*
،
زهره کول آبادی
،
حسن رشیدی
چکیده
(4834 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2616 دریافت)
بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست
ص. 384-377
منا خداداد
،
مریم سلامی
*
،
شهریار دبیریان
چکیده
(7200 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2598 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS