ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 88 - ( 1398 )
بررسی امکان کاربرد فیلم کازئینات سدیم حاوی نانورس و اسانس خوشاریزه در بسته بندی ماست قالبی پروبیوتیک
ص. 15-1
رقیه اشرفی یورقانلو
،
هاله همتی
چکیده
(7655 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2027 دریافت)
مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی
ص. 26-17
تینا شایان
،
وحید حکیم زاده
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(8470 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2178 دریافت)
استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول
ص. 36-27
درنا سلیمانیان
،
رسول پیرمحمدی
،
sajad pirsa
،
لاله پیاهو
چکیده
(7882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2137 دریافت)
فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم
ص. 45-37
ملیحه معصومی
،
انوشه شریفان
،
شیما یوسفی
چکیده
(8539 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2597 دریافت)
تأثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری
ص. 60-47
فرشته السادات حسینی
،
حمیدرضا اخوان
،
محمد بلوردی
،
پریسا باقری
،
محدثه پاکزاد مقدم
چکیده
(8429 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1940 دریافت)
بهبود ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ دانه بالنگو
ص. 72-61
اکرم کلکی بخشایش
،
سید حسین حسینی قابوس
،
غلامحسن اسدی
چکیده
(7974 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2334 دریافت)
بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری
ص. 82-73
مارال سلطان زاده
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
جواد حصاری
چکیده
(7013 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3903 دریافت)
اثرات جدا و ترکیبی نانو پوشش های صمغ دانه ریحان و قدومه شهری حاوی عصاره پوست کیوی در جهت افزایش عمر نگهداری گوشت تازه گوسفند
ص. 95-83
مهدی پورشایگان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(7313 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2044 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره حاصل از جوانه معمولی و قرار گرفته تحت امواج اولتراسونیک سه رقم مختلف گندم کشت شده در ایران بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 107-97
جواد توکلی
،
جواد خانی
،
محمد شهروزی
چکیده
(6230 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2065 دریافت)
بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسولهای روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان
ص. 121-109
سارا مقصودی
،
reza esmaeilzadeh kenari
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(6247 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2032 دریافت)
بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L.) بر بافت، ریز ساختار و ویژگیهای حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ)
ص. 134-123
شیرین رحیمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(5962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1970 دریافت)
غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر
ص. 145-135
مرضیه خرمایی پور
،
امیر وزیری زاده
،
غلامحسین محبی
چکیده
(7102 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2734 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ملامین و تعیین میزان آن در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 160-147
مسعود حاجی سلیمانی
،
شعله عطایی
،
علی گنجلو
چکیده
(6109 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1881 دریافت)
اثر جایگزینی شکر با شیرینکننده کمکالری سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی مارمالاد توتفرنگی
ص. 172-161
لعیا عافی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
میترا صوفی
چکیده
(6093 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3864 دریافت)
تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو
ص. 184-173
کوروش اقبال طلب
،
Vajiheh Fadaei
،
حسن جودکی
چکیده
(6066 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2023 دریافت)
تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن
ص. 200-185
فائزه کرمی
،
مهران اعلمی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(6084 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2150 دریافت)
پیش بینی سینتیک خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکرویو- هوای داغ: مقایسه بین مدل های ریاضی، شبکه های عصبی مصنوعی و انفیس
ص. 219-201
محمد کاوه
،
احمد جهانبخشی
،
ایمان گل پور
،
ترحم مصری گندشمن
،
یوسف عباسپور گیلانده
،
شاهپور جاهدی راد
چکیده
(6802 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2182 دریافت)
اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی
ص. 230-221
محمد حسین رجایی
،
محمد دانشی
،
حسین واعظی
چکیده
(6354 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2885 دریافت)
بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشککردن آن با هوای داغ
ص. 242-231
فخری شهیدی
،
محمد مالکی
چکیده
(5676 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1767 دریافت)
تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی
ص. 255-243
محمد حسن علی مددی
چکیده
(5547 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1945 دریافت)
ویژگیهای فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج
ص. 270-257
لحاک برزگر
،
سید مهدی اجاق
،
علیرضا عالیشاهی
،
مجتبی رییسی
،
عباسعلی مطلبی
،
مهدی عبدالهی
،
سراج بیتا
چکیده
(5929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1914 دریافت)
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
ص. 287-271
مهدیس مسیبی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
لیلا نجفیان
چکیده
(1910 مشاهده)
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
ص. 287-271
مهدیس مسیبی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
لیلا نجفیان
چکیده
(4505 مشاهده)
شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند
ص. 301-289
ادریس آرژه
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
سجاد پیرسا
چکیده
(6546 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1964 دریافت)
فرمولاسیون نانو الیاف پروتئینی کلاژن-سیکلودکسترین حاوی ذرات نانو رس با استفاده از فرآیند الکتروریسی
ص. 313-303
فاطمه نوری حسین آبادی
،
شاداب شهسواری
،
علی وزیری یزدی
،
آزاده همتی
چکیده
(4566 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1982 دریافت)
بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانهزده بر ویژگیهای بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن
ص. 325-315
غلامحسین حقایق
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(5695 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2132 دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی
ص. 342-327
فاطمه باغبانی
،
علیرضا شیرازی نژاد
چکیده
(4795 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3459 دریافت)
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز پروتئین هسته پرتقال با آنزیم آلکالاز
ص. 356-343
سیده نرگس مظلومی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
غلامرضا هوشمند
چکیده
(6069 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1938 دریافت)
تاثیر اشعه مایکرویوو ، اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال
ص. 364-357
نیلوفر شهبازی
،
عبداله جمشیدی
،
محمد عزیززاده
چکیده
(4059 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1910 دریافت)
اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی
ص. 375-365
مسعود نجف نجفی
،
زهره کول آبادی
،
حسن رشیدی
چکیده
(4030 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2199 دریافت)
بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست
ص. 384-377
منا خداداد
،
مریم سلامی
،
شهریار دبیریان
چکیده
(6565 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2214 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS