1
1دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
2
2استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
3
3استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
4
4استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
چکیده
چکیده
در این مطالعه برهمکنش الکترواستاتیکی بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه به-ایزوله پروتئین آبپنیر مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از آنالیزهای کدورت سنجی، پتانسیل زتا و بازده کواسرویتها برای تعیین شرایط بهینه کواسرواسیون استفاده شد. سپس خواص کواسرویتهای حاصله توسط بررسی ظاهری، میکروسکوپهای الکترونی و نوریمورد بررسی قرار گرفت.کدورت در نسبت 70:30 به حداکثر مقدار خود برابر NTU2200 رسید. بیشترین بازده کواسرویتها (67/80 درصد) در pH 4 حاصل شد. نتایج نشان داد که بهترین شرایط کواسرواسیون در نسبت 70:30 پروتئین به موسیلاژ و pH 4 حاصل میشود.بررسیهای ظاهری و میکروسکوپی نشان دادند که ذرات کواسرویت به شکلمجموعهای از ذرات کوچکتر و کنار هم هستند. عکس SEM نیز نشان داد که ذرات حاصله بعد از خشک شدن ظاهری غیریکنواخت و ناهمگون دارند. این نوع از کواسرویتها را میتوانبهعنوان بافت دهنده، حامل ترکیبات زیست فعال و جایگزین چربی در محصولات غذایی و دارویی بکار برد.
قادرمزی,رضا , خسروشاهی,اصغر , تمجیدی,فردین و عزیزی,محمد حسین . (1398). برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 16(94), 105-112.
MLA
قادرمزی,رضا , خسروشاهی,اصغر , تمجیدی,فردین , و عزیزی,محمد حسین . "برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر", مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 16, 94, 1398, 105-112.
HARVARD
قادرمزی,رضا,خسروشاهی,اصغر,تمجیدی,فردین,عزیزی,محمد حسین. (1398). 'برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر', مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 16(94), pp. 105-112.
CHICAGO
رضا قادرمزی, اصغر خسروشاهی, فردین تمجیدی و محمد حسین عزیزی, "برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر," مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 16 94 (1398): 105-112,
VANCOUVER
قادرمزی,رضا,خسروشاهی,اصغر,تمجیدی,فردین,عزیزی,محمد حسین. برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 1398; 16(94): 105-112.