[1] Havrlentova1, M., Petrulakova, Z., Burgaarova, A., Gago, F., Hlinkova, A & Sturdik, E. (2011). Creal B-glucans and their significance of the preparation of functional, foods-review. Czech journal of food Science, 29, 1-14.
[2] Jones, B. L. (2005). Endoprotease of barley and malt, Journal of Cereal Science, 42, 139-156.
3. مرتضویان، الف .م.، سهراب وندی، س.، (1393). مروری بر خواس حسی ماست ، نشر آتا، صفحات 140-123.
[4] Kumar, P., & Mishra, H. N. (2004). Mango soy fortified set yoghurt: effect of stabilizer addition on physicochemical, sensory and textural properties, Food Chemistry, 87(4), 501-507.
[5] Hussein, M., Hassan, F.A., Daym, HA., Salama, A., Enab, A., & El-Galil A. (2011). Utilization of some plant polysaccharides for improving yoghurt consistency, Annals of Agricultural Sciences, 56(2), 97-103.
6. شاکریان، ا.، سهرابی، م.، و پیربلوطی، ع.ق. (۱۳۹۱). اثر اسانس و پودر کرفس بختیاری یا کلوس برخواص حسی و ماندگاری ماست، فصل نامه داروهای گیاهی،۱(۳)، ۴۱-۴۸.
[7] Yared, T. (2012). Effect of Oat Flour Addition on the Physico-chemical and Microbiological Quality of Probiotic Bio-yoghurt, Journal of Dairy Science, 43, 516-521.
[8] Ozer, B. H., & Robinson, R. K. (1999). The behavior of starter cultures in concentrated yogurt (Labneh) produced by different techniques, LWT- Food Science and Technology, 32, 391-395.
9. سعیدی، م.، یگانگی، م.، علیزاده بهبهانی، ب.، وسیعی، ع. ر.، و طباطبایی یزدی، ف. (۱۳۹۵). ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه تره کوهی بر ریزاندامگان بیماری زا با منشاء غذایی، مجله علوم و صنایع غذایی، 14، 73-82.
10. امینی، ا. (۱۳۸۴)، کتاب فرهنگ گیاهان دارویی، آرام گستر، صفحات ۱۰۰-۱.
[11] Roghani, M., & Aghayie, M. (2007). The effect of Allium ampeloprasum on nociceptive response intensity in Diabetic rats, Journal of Gorgan University Medical Science, 9, 4-10.
[12] Bronwyn, G., & Lawson, L. D. (1991). Antimicrobial effects of Allium sativum L. (garlic), Allium ampeloprasum L. (elephant garlic), and Allium cepa L. (onion), garlic compounds and commercial garlic supplement products, Phytotherapy research, 5, 154-158.
13. صفری، ن.، فاضل، م. و جهادی، م. (۱۳۹6)، بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست هم زده، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، 14، 335-344.
[14] Ghasempour, Z., Alizadeh, M., & Rezazad, M. (2012). Optimisation of probiotic yoghurt production containing Zedo gum, International Journal of Dairy Technology 65(1), 118-125.
[15] Sahan, N., Yasar, K., & Hayaloglu A. (2008). Physical, chemical and flavor quality of non-fat yogurt as affected by a β-glucan hydrocolloidal composite during storage, Food Hydrocolloids, 22(7), 1291-1297.
[16] Zare, F., Boye, J., Orsat, V., Champagne, C., & Simpson, B. (2011). Microbial, physical and sensory properties of yogurt supplemented with lentil flour, Food Research International, 44(8), 2482-2488.
17. حیدری، م.، جهادی، م.، فاضل، م.، و قاسمی پرو، ن. (۱۳۹6). بررسی تاثیر افزودن پودر دانه ی تاج خروس بر ویژگیهای کیفی ماست چکیده، علوم و صنایع غذایی ایران، 14، 271-284.
[18] Gündoğdu, E., Cakmakçi, S., & dağdemir, E. (2009). The Effect of Garlic (Allium sativum L.) on Some Quality Properties and Shelf-Life of Set and Stirred Yoghurt, Turkish journal of veterinary and animal sciences, 33(1), 27-35.
19. اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران .(1387). استاندار ملی ایران شماره 659 (ماست، ویژگی ها و روش آزمون).
[20] Mosavat, S.H., Ghahramani, L., Sobhani, Z., Haghighi, E.R., & Heydari, M. (2015). Topical Allium ampeloprasum Subsp Iranicum (Leek) Extract Cream in Patients with Symptomatic Hemorrhoids a Pilot Randomized and Controlled Clinical Trial, Journal of evidence-based complementary & alternative medicine, 20, 1326-1332.
21. لطفی زاده دهکردی، س.، شاکریان، ا.، و محمدی نافجی، ع. (۱۳۹۲)، تاثیر عصاره گیاه شنگ بر خواص حسی، ماندگاری ومیزان ویسکوزیته ماست،۱ گیاهان دارویی، (۳)، ۴۹-۵۷.