1
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، موسسه آموزش عالی صبا، ارومیه، ایران
2
معاون پشتیبانی و منابع انسانی / دانشگاه ارومیه
3
استادیار گروه اکولوژی و ارزیابی ذخایر آبزیان، پژوهشگاه دریاچه ارومیه، دانشگاه ارومیه، ایران
4
دانشجوی دکتری تخصصی بیوتکنولوژی مواد غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
5
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، تبریز، ایران
چکیده
هدف این تحقیق بررسی اثر غلظتهای مختلف آب پنیر و محیط کشت والنه جهت تولید بیومس Dunaliella salina و ارزیابی خصوصیات بیوشیمیایی آن بود. بدین منظور سه فاکتور شامل غلظت محیط کشت والنه (صفر تا 50 میکرولیتر)، درصد آب پنیر (صفر تا 5 درصد) و زمان گرمخانه گذاری (صفر تا 14 روز) در قالب طرح باکس بانکن شامل 17 نمونه مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش درصد آب پنیر و همچنین محیط کشت والنه، تراکم سلولی افزایش یافت ولی این افزایش از نظر آماری معنیدار نبود (05/0
نبی زاده قولنجی,آرمین , رضازاد باری,محمود , آتشبار,بهروز , امیری,صابر و لطفی گشایش,محمد . (1397). استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15(79), 43-54.
MLA
نبی زاده قولنجی,آرمین , رضازاد باری,محمود , آتشبار,بهروز , امیری,صابر , و لطفی گشایش,محمد . "استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا", مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15, 79, 1397, 43-54.
HARVARD
نبی زاده قولنجی,آرمین,رضازاد باری,محمود,آتشبار,بهروز,امیری,صابر,لطفی گشایش,محمد. (1397). 'استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا', مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15(79), pp. 43-54.
CHICAGO
آرمین نبی زاده قولنجی, محمود رضازاد باری, بهروز آتشبار, صابر امیری و محمد لطفی گشایش, "استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا," مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15 79 (1397): 43-54,
VANCOUVER
نبی زاده قولنجی,آرمین,رضازاد باری,محمود,آتشبار,بهروز,امیری,صابر,لطفی گشایش,محمد. استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 1397; 15(79): 43-54.