بررسی اثر دما و ورقه سازی بر سرعت تنفس هویج پوست کنده

چکیده
چکیده

بسته بندی اتمسفر اصلاح شده یکی از روش های پیشنهادی برای افزایش عمر قفسه ای و کیفیت میوه ها و سبزیجات می باشد. به منظور طراحی یک بسته بندی مناسب، اطلاع از میزان دقیق سرعت تنفس ضروری می باشد. در این تحقیق اهمیت انتخاب نوع دقیق معادلات ریاضی در تعیین سرعت تنفس مورد بررسی قرار گرفته و در ادامه سرعت تنفس هویج پوست کنده و آماده مصرف در سیستم تنفس سنج بسته در دو دمای آزمایشگاه (°C1 ±21 ( و دمای یخچال (°C1 ±7 ( اندازه گیری شد. به علاوه، اثر ورقه سازی بر سرعت تنفس در دماهای ذکر شده مطالعه گردید و نتیجه گرفته شد که افزایش دما و ورقه سازی سرعت تنفس را افزایش می دهند. نتایج این پژوهش زمینه ساز طراحی مناسب بسته بندی اتمسفر اصلاح شده می باشد.
کلیدواژه‌ها

عنوان مقاله English

Study the effect of temperature and slicing on respiration rate of peeled carrot

چکیده English

Modified atmosphere packaging is one of the recommended methods to increase the shelf time and quality of fruits and vegetables. To design a good packaging, accurate respiration rate is necessary. In this research, selection of the proper mathematical equation in determining the respiration rate is investigated and respiration rate of peeled and ready to use carrots were measured at laboratory temperature (21±1°C) and refrigerator temperature (7±1°C) in the closed system. In addition, effects of temperature and slicing were studied on respiration rate were studied. It was found both increase in temperature and slicing, increase the respiration rate. Results of this research are necessary to design of modified atmosphere packaging.

کلیدواژه‌ها English

Temperature
Respiration Rate
Carrot
Slicing
Closed System