Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 14, Issue 67 (0)
FSCT 0, 14(67): 167-157
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاستههای گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آنها بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم. FSCT 0; 14 (67) :167-157
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10949-en.html
مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاستههای گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آنها بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم
Abstract:
(3719 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 244 kb]
(1914 Downloads)
Received: 2016/05/5 | Accepted: 2016/11/6 | Published: 2017/08/23
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.