Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 15, Issue 74 (0)
FSCT 0, 15(74): 234-223
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر). FSCT 0; 15 (74) :234-223
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10303-en.html
بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر)
Abstract:
(2542 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 506 kb]
(2263 Downloads)
Subject:
Food quality control
Received: 2017/10/21 | Accepted: 2017/10/21 | Published: 2018/03/21
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.