You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تاثیر دما، نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی
رضا طباطبایی کلور، آرش ابراهیمیان، سید جعفر هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ
فریده طباطبایی یزدی، بهروز علیزاده بهبهانی، سید علی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگیهای ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصارههای برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا
ابوالفضل فدوی، هادی کوهساری، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درصد دانه‌های شکسته حاصل از روش های مختلف خشک کردن برخی ارقام متداول شلتوک در استان گیلان
عزت اله عسکری اصلی ارده، زهرا بساطی، نسیم صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف
ریحانه خلفی، سید امیرحسین گلی، محمد بهجتیان اصفهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی
مریم فضلی عقدائی، سید امیرحسین گلی، جواد کرامت، اکبر انصاریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوهای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ
پریسا دیبازر، اصغر خسروشاهی اصل، شهین زمردی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم
عفت شهمیری، سید مهدی سیدین اردبیلی، سید ابراهیم حسینی، رویا آقا قلی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
هرمینه امینی نیا، سید هادی رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید فیلم بیونانو کامپوزیتی از ایزوله پروتئینی گاودانه و نانو ذرات اکسید روی و بررسی خصوصیات عملکردی و موثر بر نگهداری مواد غذایی آن
مریم قدسی، محمد شاهدی، مهدی کدیور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آن‌ها
وجیهه زارع باقی آباد، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، مهدی وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن
نسیم صادق‌نیا، محمد حسین عزیزی، مهدی سیدین اردبیلی، مهرداد محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص آلودگی میکروبی پاکت‌های شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت
وحید محمدی، رحیم ابراهیمی، مهدی قاسمی ورنامخواستی، مریم عباس والی، علی لحیمگرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب
محمد اکرامی، زهرا امام جمعه، آرزو کرمی مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنش‌های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه
راضیه رضوی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری
محمد جواد اکبریان میمند، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، سمانه فرجی کفشگری، مهدی وطن خواه، احسان محمودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری
بهزاد ناصحی، محمدعلی رضوی، میترا قدسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش‌گویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای
محمود یلمه، محمدباقر حبیبی نجفی، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری
رضا صفا، زهرا شیخ الاسلامی، اسماعیل عطایی صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا وتغییرات دمای خشک کن بر ویژگی‌های حسی و بافتی اسپاگتی
طراوت قنبرزاده، اسماعیل عطای صالحی، علی محمدی ثانی، امین سیدیعقوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue