ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 75 - ( 1397 )
تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیم شده سورگوم
ص. 1-12
مرنضی جعفری
،
آرش کوچکی
،
الناز میلانی
چکیده
(6136 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2786 دریافت)
تشخیص وجود مشتقات خوکی در نمونههای گوشت و غذاهای بسیار فرآوری شده مشکوک با استفاده از روش واکنش زنجیرهای پلیمراز زمان واقعی
ص. 13-22
الهام ملکی
،
محمد قربانی
،
محمد حمید
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مرتضی خمیری
چکیده
(5975 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2692 دریافت)
بررسی تأثیر عصاره نانوریزپوشانی شده برگ گزنه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 23-33
رضا اسماعیل زاده کناری
،
پونه پناهی
چکیده
(4956 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2269 دریافت)
تاثیر پوشش کیتوزان حاوی اسانس پونهکوهی بر ماندگاری گوشت فیله مرغ در دوره نگهداری در دمای یخچال
ص. 35-45
هدی حکیم
،
علی فضل آرا
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(6260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6015 دریافت)
تولید بستنی فراسودمند با پودر کدوحلوایی
ص. 47-59
مرضیه عاشورمحمدی
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(5515 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1967 دریافت)
تأثیر انجماد ترموالکتریک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، خصوصیات حسی و کیفیت میکروبی گوشت قرمز
ص. 61-71
آرزو سیاری
،
مجید جوانمرد
،
شهریار صرامی
چکیده
(4915 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2560 دریافت)
مدلسازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج
ص. 73-82
فخرالدین صالحی
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(4668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1768 دریافت)
بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ عربی بر ویژگیهایخمیر و نان بربری
ص. 83-92
بهزاد ناصحی
،
علی اکبر ابراهیمی
چکیده
(3499 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2177 دریافت)
تأثیر پیش تیمار امواج فراصوت و نوع حلال بر ظرفیت ضد اکسایشی و ترکیبات فنلی قهوه
ص. 93-100
هادی یوسفی ماکویی
،
عباس جلیل زاده
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(3200 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1284 دریافت)
تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و ارزیابی متغیرهای خشک کردن در خواص فیزیکی پودر حاصل
ص. 101-111
صدیقه مقبلی
،
سید مهدی جعفری
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(3986 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2951 دریافت)
بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین
ص. 113-121
ایمان بهمنی
،
مرضیه بلندی
چکیده
(12470 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(16178 دریافت)
بررسی تاثیر پیشتیمارهای مختلف بر خصوصیات تغییر رنگ و بافت در خشککردن لایههای سیب
ص. 123-136
علی متولی
،
سید جعفر هاشمی
چکیده
(2767 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2356 دریافت)
ارزیابی اثر رنگ های طبیعی و مصنوعی بر برخی ویژگی های نان برنجی
ص. 137-147
زینب رفتنی امیری
،
سمیه سلمانی
چکیده
(3095 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2376 دریافت)
انتخاب استاندارد داخلی مناسب جهت تعیین بازدهی اینتراستریفیکاسیون روغن سویا به کمک مایکروویو
ص. 149-159
لیلا دهقان
،
محمد تقی گلمکانی
چکیده
(2594 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4162 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ص. 161-172
سمانه گردابی طرقی
،
مهرناز امینی فر
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(2590 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1760 دریافت)
بهینه سازی ویژگیهای فیزیکی، بازدارندگی و آنتی اکسیدانی فیلم بیونانوکامپوزیت کفیران- نانورس حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 173-188
ستاره عطالو
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
هادی الماسی
چکیده
(2482 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1680 دریافت)
عوامل موثر بر تولید و فعالیت آنزیم لخته کننده شیر در قارچ Rhizomucor miehei
ص. 189-200
پروانه راشدی
،
ناصر زارع
،
بهرام فتحی آچاچلوئی
،
رسول اصغری ذکریا
چکیده
(3322 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3924 دریافت)
تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو
ص. 201-216
رضا فرهمندفر
،
علی امینی
،
شیرین فقیه نصیری
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(2793 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2226 دریافت)
بهینهسازی رهایش میکروکپسولهای لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ
ص. 217-233
آزاده سلیمی
،
یحیی مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(2882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2227 دریافت)
تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک
ص. 235-245
بهرام فتحی آچاچلویی
،
هوشنگ محمودی مغاس
چکیده
(3185 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1778 دریافت)
ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو
ص. 247-257
فرزانه کیا دلیری
،
علیرضا صادقی
،
مرتضی خمیری
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مهران اعلمی
چکیده
(2597 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3163 دریافت)
ارزیابی خاصیت ضدمیکروبی عصاره الکلی گیاه روناس صخره زی(Rubia Florida) بر باکتری های بیماریزای مواد غذایی
ص. 259-266
بهمن گرمهء
،
الهام مهدیان
چکیده
(3543 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3881 دریافت)
بررسی اثر تیمار میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شربت خام استخراج شده از چغندر قند
ص. 267-276
کبری رضائی
،
مصطفی شهیدی نوقابی
،
خلیل بهزاد
،
عبدالمجید مسکوکی
چکیده
(3646 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1412 دریافت)
تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت
ص. 277-290
المیرا عبدالعلی زاده
،
مهدی قره خانی
چکیده
(2608 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1962 دریافت)
تأثیر امواج فراصوت و آنزیمبری روی چروکیدگی قطعات سیبزمینی طی سرخکردن
ص. 291-302
جلال دهقان نیا
،
الهام رزاق پور
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(2125 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1086 دریافت)
بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی
ص. 303-317
بهاره فتحی
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(2874 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2471 دریافت)
بررسی امکان تولید کباب لقمه غنیسازی شده با آرد هسته سنجد و فیتواسترول
ص. 319-326
سمیرا ملکی آذر
،
مریم فهیم دانش
چکیده
(2714 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1090 دریافت)
تولید و بهینه سازی پودر آب انجیر در خشککن پاششی نیمه صنعتی با نازل دو سیال
ص. 327-342
لیلا ناطقی
،
محبوبه جوکار
،
امید رضا روستا پور
چکیده
(2338 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1714 دریافت)
بررسی هیدرولیز آنزیمی پرمیت حاصل از اولترافیلتراسیون شیر پنیرسازی
ص. 343-351
آزیتا نعمتی
،
محمد علیزاده
،
زهرا قاسم پور
چکیده
(5400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2845 دریافت)
بهکارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کمچرب
ص. 353-359
فریبا فریبا نقی پور
چکیده
(2159 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1701 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS