Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 15, Number 85 (2019-3)
Functional characteristics of rice bran protein isolate (Hashemi cultivar)
استخراج پروتئین سبوس برنج واریته هاشمی و بررسی ویژگیهای عملکردی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of Fluvalinate residue in honey samples of Damavand region
تعیین باقیمانده سم فلووالینات در عسل منطقه دماوند
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانسهای پونه، نعنا و آویشن
بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانسهای پونه، نعنا و آویشن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of Mellis (Melissa officinalis) addition on the Microbiological, Chemical, Rheological and sensorial attributes of pasteurized Doogh
بررسی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و حسی دوغ حاوی عصاره و پودر گیاه ملیس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of Sodium Alginate Based Edible Coating Containing Wild Garlic on Microbial, Chemical and Sensorial Charactertistes of Veal Fillet in Refrigerated condition
تاثیر پوشش خوراکی صمغ آلژینات حاوی عصاره والک بر ماندگاری فیله گوشت گوساله در شرایط یخچالی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی
اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مروری بر ساختار و متابولیسم شربت ذرت حاوی فروکتوز و ساکارز
مروری بر ساختار و متابولیسم شربت ذرت حاوی فروکتوز و ساکارز
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Antimicrobial Activites of Satureja hortensis L. Essential oil Against Some Food Born Pathogenic and Spoilage Microorganism
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس مرزه (Satureja hortensis L.) بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماریزا و عامل فساد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن
ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تأثیر شرایط انبارمانی آرد حاصل از ارقام دیم و آبی گندم بر خصوصیات کیفی و نانوایی آرد طی فرآیند رسیدن
بررسی تأثیر شرایط انبارمانی آرد حاصل از ارقام دیم و آبی گندم بر خصوصیات کیفی و نانوایی آرد طی فرآیند رسیدن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of ultrasound assisted acid hydrolysis in combination with heat moisture treatment on digestibility and physicochemical properties of corn starch
تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر محلولهای استیک اسید و سدیم دی استات بر رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی
تأثیر محلولهای استیک اسید و سدیم دی استات بر رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی
بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویههای L.plantarum بومی جدا شده از موادغذایی مختلف
بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویههای L.plantarum بومی جدا شده از موادغذایی مختلف
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
کاربرد صمغهای کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب
کاربرد صمغهای کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Encapsulation of pomegranate seed oil by sodium caseinate, arabic gum and beta-cyclodextrin
درون پوشانی روغن هسته انار به وسیله حاملهای مختلف و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانهی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانهی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر عصاره هَوِن بر روی سینتیک تغییرات فاکتورهای ازت در طی نگهداری در آب نمک و مرحله رسیدن در پنیر سنتی کوزه ای
تاثیر عصاره هَوِن بر روی سینتیک تغییرات فاکتورهای ازت در طی نگهداری در آب نمک و مرحله رسیدن در پنیر سنتی کوزه ای
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Quantifying the Best Mathmatical Model for Online Prediction of Starch Gelatinization Degree of Parboiled Rice (Shiroudi Variety) During Soaking of Parboiling Process
برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینهشدن نشاسته برنج نیمجوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطهوری(مطالعه موردی: رقم شیرودی)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the use of different methods of lettuce washing in Shigella Flexneri microbial load
بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی شیگلا فلکسنری و ماندگاری کاهو در طی نگهداری در دمای محیط
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of salicylic acid on biocontrol efficacy of Pseudomonas fluorescens against blue mold of apple fruit
تاثیر اسید سالیسیلیک بر کارایی کنترل زیستی Pseudomonas fluorescens علیه کپک آبی میوه سیب
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Drying Temperature, Heating Treatment and Gum Concentration on Functional Properties of Farsi Gum
بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص عملکردی صمغ فارسی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Extraction optimization, chemical, structural characterization and antioxidant activity of water-soluble polysaccharides from Feijoa leave
بهینه سازی استخراج، بررسی خصوصیات شیمیایی، ساختاری و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Persian gum-chitosan and Persian gum-chitosan incorporated with Garlic (Allium sativum L.) essential oil edible coatings on quality and sensory properties of Silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fillets during frozen storage
اثرات پوششهای خوراکی صمغ فارسی-کیتوزان و صمغ فارسی-کیتوزان حاوی اسانس سیر(Allium Sativum L.) بر کیفیت و ویژگیهای حسی فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری به صورت منجمد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of antioxidant and antimicrobial of (Coriandrum sativum) essential oil on shelf life of Otolithes ruber fillets at refrigerator temperature
تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گشنیز بر ماندگاری فیله ماهی شوریده در دمای 4 درجه سانتی گراد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Physiochemical characterization and antioxidant activities of green tea extract microencapsulated by co-crystallization technique.
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و آنتیاکسیدانی عصاره چای سبز ریزپوشانی شده به روش همتبلوری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of antioxidant and antimicrobial properties of grape seed extract and evaluation of its sensory characteristics in sponge cake
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of extraction conditions of antioxidant and polyphenolic compounds of Ferula Persica extract by using response surface methodology
بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی و پلیفنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
An Investigation on the Effect of Aloe Vera Coating and Packaging on Quality Properties and storage time of Dried Seedless Barberry (Berberis vulgaris)
بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه خشک شده (Berberis vulgaris)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of partial replacement of sugar with spray dried stevia powder on the physicochemical and sensory properties of Aloe Vera jelly
بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئهورا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of antimicrobial activity of oleoresin essential oil of Pistacia atlantica on Staphlicoccus aureus, Escherichia coli, Kluyveromyces matxianus, Penicillum natatum and its impact on Iranian dough shelf life
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنیسیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.)
مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
پتانسیل آنتی اکسیدانی عصاره گلپر (Heracleum persicum) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط انبارداری تسریع شده
پتانسیل آنتی اکسیدانی عصاره گلپر (Heracleum persicum) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط انبارداری تسریع شده
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
استفاده از آرد گندم جوانهزده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس
استفاده از آرد گندم جوانهزده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Calcium Chloride and Salicylic Acid on Quantitative and Qualitative Features of Strawberry Fruit CV. Gavita
بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توتفرنگی (رقم گاویتا)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر نوع و غلظت نرمکننده بر ویژگیهای فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم
بررسی اثر نوع و غلظت نرمکننده بر ویژگیهای فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی
بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن
تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation on Oxidative Stability and Physicochemical Properties of Frying Oil Based On Palm Oil, Soybean Oil and Sunflower Oil under Various Conditions of Bleaching and Deodorizing
بررسی پایداری اکسیداتیو و خواص فیزیکوشیمیایی روغن سرخ کردنی بر پایه پالم، سویا و آفتابگردان تحت شرایط مختلف رنگبری و بوگیری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles