You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی فعالیت ضد‌میکروبی جسم سلولی و پالیده کشت حاصل از لاکتوباسیلوس هلوتیکوس در شرایط درون‌تنی و مدل غذایی
سید محمد باقر هاشمی *، درنوش جعفرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصیصه‌های رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین
علی گنجلو *، محسن زندی، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر زمان و نوع آنزیم بر ویژگی‌های ساختاری و آنتی‌اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین لوبیا سفید (Phaseolus vulgaris L.)
نازیلا زینالی نامدار، لیلا روفه گری نژاد *، آیناز علیزاده، سید مهدی جعفری جعفری، نارملا آصفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آب‌پنیر (whey-less)
مهسا کریمپور سهرقه، افشین جوادی، شهین زمردی *، نویده انرجان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت بازدارندگی آنزیم‌های‌ آلفا آمیلاز و آلفا گلوکوزیداز و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی متابولیت‌های حاصل از کشت سویه لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس PTCC1900
فائزه شیرخان، سعید میردامادی *، مهتا میرزایی، بهروز اکبری ادرگانی، نیکو نصوحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن هیدروکلوئید کنجاک بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی و بافتی توفو
شهرزاد صفرخانلو، فرزانه عبدالملکی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی و بهینه‌سازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولید‌شده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM)
سارا شعبانی، سید ابراهیم حسینی *، غلام حسن اسدی، بابک بهشتی، سیده شیما یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی در حضور کشت الحاقی تضعیف شده
راحله نژاد رزمجوی اخگر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی مولکولی گونه های کمپیلوباکتر و سالمونلا در نمونه های شیر خام گاو در استان مازندران
راحم خوشبخت، حمید رضا کاظمینی، زهرا پناهی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرآیند استخراج لیکوپن و ترکیبات فنولی از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از پیش‌تیمار میدان الکتریکی پالسی
زهرا دولت آبادی، امیر حسین الهامی *، سید هاشم اخلاقی فیض آباد، وحید فرزانه، حمید بخش آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درون‌پوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدل‌سازی ریاضی
محسن زندی *، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیلم تقویت شده کیتوزان- صمغ گوار اصلاح شده حاوی عصاره رزماری به منظور کاربرد در بسته‌بندی فعال مواد غذایی
لیلا یاوری معروفی، نسیم شهابی، مرجان قربانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی
محمد نوشاد *، بهروز علیزاده بهبهانی، مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تخمین ویژگی‌های بیوشیمیایی پرتقال خونی رقم مورو با بکارگیری فن‌آوری ماشین‌بینایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی
مهدیه بشکار، مجید دولتی *، ایمان گلپور، حسین میغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره آنتی‌اکسیدانی تفاله انگور بر پارامترهای اکسایشی روغن سویا
ابوالفضل بوژمهرانی، بهاره حاجی رستملو *، محسن وظیفه دوست، زهره دیدار، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پرتوتابی و نگهداری در غلظت‌های مختلف آب نمک و سرکه بر کیفیت و ماندگاری قارچ ترافل بیابانی (Terfezia claveryi)
بهاره دایی، صدیف آزادمرد دمیرچی *، افشین جوادی، محمدعلی تربتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
حسن برزگر *، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌یابی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری
قدسیه علیزاده بهاآبادی، لیلا لک زاده *، حمید فروتن فر، حمیدرضا اخوان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی ریزپوشانی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) در پوشش کازئینات سدیم، مالتودکسترین و نشاسته اصلاح شده با استفاده از دو روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی
فائزه شاهکل، هاجر عباسی *، محسن نوروزی مبارکه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از روش نرو- فازی برای مدلسازی فرآیند آبگیری از برشهای موز به روش اسمز- فراصوت
فخرالدین صالحی *، رعنا چراغی، مجید رسولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر خمیرترش آرد گندم کامل حاوی فروکتوالیگوساکارید و باسیلوس کواگولانس IBRC-M 10807 بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت نان حجیم
زهرا فرجی نژاد، فروغ محترمی *، میرخلیل پیروزی فرد، صابر امیری، حامد همیشه کار، حسین صمدی کفیل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک
سمیه مشایخ، رضوان پوراحمد *، بهروز اکبری آدرگانی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر توان و زمان فرایند فراصوت بر استخراج ایزوله پروتئین از جوانه ماش
شهره واحد، حسین عباس تبار اهنگر *، مولود نورانی، سمیه تقیان دینانی، مجتبی نصر اصفهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکوشیمیایی روغن کاملینای کشت شده در ایران و مقایسه آن با روغن‌های کانولا و آفتابگردان
الهه مقصودلو، زینب رفتنی امیری *، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از پوست گوجه فرنگی، کلرید کلسیم، کاهش اندازه ذرات و توزیع پالپ بر خواص فیزیکوشیمیایی و ریزساختار رب گوجه فرنگی
سعید امیری نسب سرابی، مصطفی مظاهری طهرانی *، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا
فاطمه مشایخ، رضوان پوراحمد *، محمد رضا اسحاقی، بهروز اکبری آدرگانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیرL-آرژنین بر کیفیت، فعالیت پاداکسندگی و عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه
سیدمحمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران *، اورنگ خادمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر ازن بر بهبود خواص رئولوژیکی خمیر: ارزیابی آردهای گندم با درجه استخراج مختلف
زهرا داودی *، مریم رعیت پیشه، محبوبه فضائلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر قارچ‌های عامل پوسیدگی و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه توت‌فرنگی
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اسانس رزماری در فرم‌های نانوامولسیون و آزاد بر ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال
احمد موالی زاده، علی فضل آرا *، مهدی پورمهدی، ندا باورصاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue