ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 59 - ( 1395 )
بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد
ص. 11-1
فرزانه مرادخانی
،
مانیا صالحی فر
،
مریم هاشمی
چکیده
(4936 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4116 دریافت)
بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت خمیر و ساختار خمیر منجمد
ص. 23-11
فرزانه مرادخانی
،
مانیا صالحی فر
،
مریم هاشمی
چکیده
(5322 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3990 دریافت)
بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA
ص. 36-25
فریده طباطبایی یزدی
،
علیرضا وسیعی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(5796 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2983 دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری
ص. 47-37
کاظم علیرضالو
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
صفر فرج نیا
،
بهرام فتحی آچاچلوئی
چکیده
(5400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5587 دریافت)
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی
ص. 57-49
فخرالدین صالحی
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(5498 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8329 دریافت)
تولید روغن غنی از اسیدهای چرب سری امگا توسط مخمرهای مولد چربی و میزان تاثیر پارامترهای مختلف بر فرایند تولید
ص. 74-59
آزاده عبدلی
،
مرجان انشاییه
،
محبوبه مدنی
چکیده
(5055 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4005 دریافت)
بررسی اثر همافزایی هموکتانتها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه حجیم
ص. 84-75
مهدی قیافه داودی
،
بهاره صحرائیان
،
فریبا نقی پور
،
مهدی کریمی
،
زهرا شیخ الاسلامی زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(4038 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1929 دریافت)
تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیبزمینی پرتودیده با اشعه گاما
ص. 96-85
سیده هدی یوسفیان
،
آیت محمد رزداری
،
مرضیه سیحون
،
حسن کیانی
چکیده
(7475 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3129 دریافت)
بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
ص. 107-97
هدی سیف الدین
،
آرش کوچکی
،
سید محمد علی رضوی
،
الناز میلانی
چکیده
(5009 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5315 دریافت)
تأثیر ابعاد بسته بندی بر رضایت و درگیری ذهنی خرید مشتریان با تأکید بر نقش میانجی نگرش آنان نسبت به بسته بندی
ص. 122-109
آتوسا صحاف زاده
،
فرشته منصوری
،
سید حمید خداداد حسینی
،
اسداله کردنائیج
چکیده
(6318 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3339 دریافت)
اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن
ص. 132-123
فرشته شکری
،
مانیا صالحی فر
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(5378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4757 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت
ص. 141-133
علی اکبر قادری
،
سولماز صارم نژاد
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(5178 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2842 دریافت)
کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری
ص. 150-143
شیددخت جوادی
،
سید مهدی نصیری
چکیده
(4589 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2451 دریافت)
خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ
ص. 159-151
فخرالدین صالحی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(4846 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10562 دریافت)
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی
ص. 169-161
محبوبه کلانتر مهدوی
،
علی فضل آرا
،
سید علی یاسینی اردکانی
چکیده
(5335 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5407 دریافت)
بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل
ص. 180-171
شیما حسینی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
سید مهدی جعفری
،
محمد قربانی
،
آزاده سلیمی
چکیده
(5086 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3960 دریافت)
بهینهسازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ
ص. 192-181
وجیهه زارع باقی آباد
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
مهدی وریدی
چکیده
(5244 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2295 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS