You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب فاطمه مدرسی، احمد مستعان، میر خلیل پیروزی فرد، محمد علیزاده خالد آباد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز محمد حجتی، علیرضا جهانگیری، محمدعلی نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت فروغ عسگری، غلامرضا قزلباش، ایرج نحوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم نفیسه زاوه زاد، غلامحسین حقایق، حسین نیک پویان، هانیه رحمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایههای نازک تهیه شده از کازئین وجیهه حشمتی، محمدرضا کسایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق نسیم حسن پور، محبت محبی، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L) پیمان آذر کیش، منصوره شمیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق محبت محبی، نسیم حسن پور، بهداد شکرالهی یانچشمه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم) بهاره صحرائیان، لادن دهقان تنها، زهرا شیخ الاسلامی، فریبا نقی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر بهبود دهنده امولسیفایرSSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب شیما معززی، سید مهدی سیدین اردبیلی، اورنگ عیوض زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقههای نازک سیبزمینی در خشککن جریان هوای موازی امید رضا روستاپور، ندا مفتون آزاد، احمد خالواحمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه سیدحسن جلیلی، سید پژمان حسینی شکرابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری نرگس رحیمی، مهدی کریمی، هاشم پورآذرنگ، سید علی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی عملکرد دستگاه های درجه بندی سیب با استفاده از شناسایی لهیدگی و دمگل سیب و تکنیک ماشین بینایی سمیرا کریمی، اشکان نیکیان، ابوذر ولایتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی عوامل موثر در ایجاد برند در شرکتهای صنایع غذایی فاطمه شهسوار، اصغر عالم تبریز
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان نوشین فرجی، ندا مفتون آزاد، عسکر فرحناکی، فوژان بدیعی، سید ابراهیم حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ امیر پورفرزاد، محمد حسین حداد خداپرست، مهدی کریمی، سید علی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ سید محمد مشکانی، زهرا پورفلاح، حمید توکلی پور، سید حامد رضا بهشتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد لادن دهقان تنها، مهدی کریمی، مانیا صالحی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگیهای کاربردی ماست قالبی فاقد چربی علی معتمدزادگان، سید احمد شهیدی، سید هاشم حسینی پرور، سعیده ابدالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج آرش ابراهیمیان، رضا طباطبایی کلور، جعفر هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue