ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 157 - ( 1403 )
ارزیابی ویژگی های ماکروساختاری، عملکردی و رنگ میان وعده حجیم فیبری غنی شده با گل کلم تازه
ص. 16-1
10.22034/FSCT.21.157.1
سمیه زرقانی
،
آرش کوچکی
،
Elnaz میلانی
چکیده
(108 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(24 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی
ص. 30-17
10.22034/FSCT.21.157.17
احمد پدرام نیا
،
امیر حسین الهامی راد
،
اعظم رضوی
چکیده
(107 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(22 دریافت)
بررسی تاثیر نانوذرات سیلیکا و فرایند فرابنفش بر میزان سم زدایی زیرالنون در روغن های آفتابگردان
ص. 49-31
10.22034/FSCT.21.157.31
ندا غفاری
،
احسان صادقی
،
نسرین چوبکار
چکیده
(101 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(12 دریافت)
تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر رخ نمای اسیدهای چرب خامه ترش
ص. 66-50
10.22034/FSCT.21.157.50
رضا کریمی
چکیده
(110 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(34 دریافت)
تولید کاغذ تست لاینز با الیاف اصلاحشده occو اتصالدهنده عرضی سدیم کازئینات
ص. 81-67
10.22034/FSCT.21.157.67
نورالدین نظرنژاد
،
مهران پرستار
چکیده
(103 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(17 دریافت)
بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی سویه Levilactobacillus brevis KKP 3945 جداسازی شده از ماست محلی
ص. 99-82
10.22034/FSCT.21.157.82
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد حجتی
،
بهاره گودرزی شمس آبادی
چکیده
(106 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19 دریافت)
مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره پروبیوتیکی حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی با آنتی بیوتیکهای رایج علیه چهار سویه پاتوژن باکتریایی بصورت برون تنی
ص. 122-100
10.22034/FSCT.21.157.100
افروز سعادت زاده
،
رضا هنرمند
،
سحر قلی پور
چکیده
(97 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(21 دریافت)
بررسی افزودن پروتئین هیدرولیز شده احشائی ماهی قزل آلای رنگین کمان بر خواص کیفی همبرگر پخته شده
ص. 156-145
10.22034/FSCT.21.157.145
ثمین شفیعی
،
ژاله خوشخو
،
محمد گلی
،
ابراهیم حسینی
چکیده
(103 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(14 دریافت)
بررسی فراوانی ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس مولد انتروتوکسین در همبرگر و کباب لقمه در مشهد و پروفایل ژن SE
ص. 175-157
10.22034/FSCT.21.157.157
شبنم سلطان احمدی
،
محبوبه نخعی مقدم
،
مریم طهرانی پور
چکیده
(94 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(27 دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج موسیلاژ از گل ختمی( (Althaea officinalisبه کمک امواج مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 190-176
10.22034/FSCT.21.157.176
محمدامین مهرنیا
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
بهاره گودرزی شمس آبادی
چکیده
(103 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(20 دریافت)
تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی از کنجاله بذر کتان: تاثیر نوع و غلظت پروتئاز، زمان هیدرولیز و پیشتیمار مایکروویو
ص. 204-191
10.22034/FSCT.21.157.191
فائزه فرزانفر
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
سید حسین حسینی قابوس
،
شیما کاوه
چکیده
(108 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(22 دریافت)
بررسی پتانسیل استفاده از آرد کینوا در تهیه دسر لبنی فراسودمند
ص. 219-205
10.22034/FSCT.21.157.205
نادیا آریاپور
،
محمد حجتی
،
حسین جوینده
،
محمد نوشاد
چکیده
(127 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(42 دریافت)
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت (نانوکیتوزان/آلوئه ورا) به همراه پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی
ص. 238-220
10.22034/FSCT.21.157.220
مهسا فلاحتی
،
پیمان آریایی
،
ژاله خوشخو
،
غلامحسن اسدی
،
ابراهیم حسینی
چکیده
(98 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(21 دریافت)
مروری بر بکارگیری پلیفنولها در بستهبندی فعال تخممرغ با هدف افزایش ماندگاری
ص. 257-239
10.22034/FSCT.21.157.239
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(92 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(41 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS