You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیر شرایط نگهداری بر رنگ و وزن خشک‌کرده زرشک بی‌دانه ایرانی بسته‌بندی شده در سه نوع فیلم بسته‌بندی
خدیجه خدیجه نوینی بیانلوجه، Mohsen Esmaiili، ایرج برنوسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه(L.) Urtica dioica وگل ختمی (L.) Alcea setosa بر فتواکسیداسیون اسیدهای چرب
مهدی حاجی محمدی، اکبر محمدی، فاطمه شیخ محبوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML افزایش عمر نگهداری جوانه گندم به کمک صمغ‌های گوار، کربوکسی متیل سلولز و فارسی به روش درون‌پوشانی از نوع خشک کن انجمادی
یاسمین خیامباشی، محمد گلی، نفیسه زمیندار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیم‌ها، پروتئین‌های تغذیه‌ای و بروز واکنش‌های قهوه‌ای شدن در شیر بطری‌شده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد
آزاده رنجبر ندامانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش‌تیمار فراصوت و سرکه سیب خالص بر روی ویژگی‌های عملکردی و ضدباکتریایی برش‌های سیر خشک شده تحت هوای داغ
معصومه صنعتی، محسن اسمعیلی، فروغ محترمی، آرش قیطران پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیست‌فعال دانه‌ی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده
فرشته نوروزی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو، مجید امین زارع
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های نانوالیاف ژلاتین حاوی اسانس اسطوخودوس
احسان صادقی حمزه خانی، محمد علی نجفی، محمد امین میری، سارا نجفی قاقلستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های عملکردی، مکانیکی و ساختاری فیلم زیست‌ تخریب‌ پذیر ایزوله پروتئین سویا حاوی نانورس (مونت موریلونیت) و اسانس مریم ‌گلی
رقیه اشرفی یورقانلو، مهلا پیروزی فرد، هاله همتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی نانولیپوزومهای حاوی نانوذرات اکسیدروی علیه باسیلوس سرئوس(ATCC 11778) و سودوموناس آئروژینوزا (ATCC 9027)
پروین سوری، آریو امامی فر، نفیسه دعوتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست انگور(Vitis vinifera L.) با کمک پیش تیمار اولتراسونیک
سیده سعادت عزیزی، سید معین نظری، لیلا مرادی حق گو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج ترکیبات زیست‌فعال مغز دانه نارنج به کمک مایکروویو و تعیین ویژگی‌های پاداکسندگی آن‌ها
محمدتقی گلمکانی، آزیتا حسین زاده فربودی، غلامرضا مصباحی، سیده نصیره علوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی اثر فراصوت بر ویسکوزیته، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان غلظت‌های مختلف صمغ گزانتان
فخرالدین صالحی، معین اینانلودوقوز
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر عصاره درمنه دشتی (Artemisia sieberi Besser.) رویشگاههای مختلف منطقه قم بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی
حسنعلی نقدی بادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی
عالیه سادات رفعت حقیقی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، لیلا جعفری، فرزین عبدالهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد میکرولیپوزوم حاوی عصاره برگ فرولا بر ماندگاری همبرگر طی دوره نگهداری در یخچال
محمد سلگی، مریم اثنی عشری، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue