ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 142 - ( 1402 )
ارزیابی پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین پای مرغ/ عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های فیزیکی، خوصیات رنگی و بافتی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمانی طی شرایط نگهداری در یخچال
ص. 14-1
10.22034/FSCT.20.142.13
نسرین افشار
،
سید حسین سید قوامی
،
ناصر صداقت
چکیده
(1536 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2706 دریافت)
تأثیر تیمار ازن بر افزایش ماندگاری شیر پس چرخ پاستوریزه: ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی
ص. 30-15
10.22034/FSCT.20.142.15
شمشاد اکبری
،
محمدرضا پژوهی الموتی
،
مصطفی کرمی
چکیده
(1492 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2978 دریافت)
اثر دما و زمان نگهداری بر فعالیت زیستی و پایداری فیزیکوشیمیایی نانووزیکولهای حاوی پروتئین هیدرولیز شدهی گرده زنبور عسل
ص. 49-31
10.22034/FSCT.20.142.31
عاطفه مقصودلو
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
حسین محب الدینی
چکیده
(1440 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3004 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی فراسودمند برپایه آب نیشکر
ص. 67-50
10.22034/FSCT.20.142.50
محمد حجتی
،
محمد نوشاد
،
سید محمدعلی نوری
،
کوثر کاکایی
چکیده
(1453 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3245 دریافت)
ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت کیک اسفنجی بدون گلوتن حاوی پودر کدوحلوایی
ص. 81-68
10.22034/FSCT.20.142.68
محمد منصور سمیع
،
آریو امامی فر
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(1293 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1989 دریافت)
خصوصیات ضدمیکروبی، ضد بیوفیلمی و فارماکوکینتیکی برخی از اسانس های خانواده نعناعیان علیه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین و ونکومایسین
ص. 103-82
10.22034/FSCT.20.142.82
محمد ولیان
،
ماتیا سادات برهانی
،
اسماعیل باباخانزاده سجیرانی
،
عیسی جرجانی
،
سهراب بوذر پور
چکیده
(1458 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2832 دریافت)
ساخت حسگر زیستی هوشمند بر پایه ی نانوکریستال نشاسته و رز هلندی جهت تشخیص فساد مرغ
ص. 118-104
10.22034/FSCT.20.142.104
منا مرادی
،
محمد جوکی
،
مژگان امتیازجو
،
نرگس مورکی
،
محمدجواد شکوری
چکیده
(1358 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1843 دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر نانوامولسیون اسانس گریپ فروت و موسیلاژ دانه بالنگوی شهری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت گوسفند طی دوره نگهداری
ص. 136-119
10.22034/FSCT.20.142.119
حسین زنگانه
،
سیدعلی مرتضوی
،
فخری شهیدی
،
بهروز Alizadeh Behbahani
چکیده
(1606 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3050 دریافت)
بهینه سازی فرایند استخراج عصاره چای ترش به روش سطح پاسخ و ارزیابی فرمولاسیون نوشیدنی حاصل از آن
ص. 160-137
10.22034/FSCT.20.142.137
نرگس نعمتی
،
امیرحسین الهامی راد
،
اکرم شریفی
چکیده
(1542 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2637 دریافت)
بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره اتانولی تاتوره بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای عامل عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط برونتنی
ص. 170-161
10.22034/FSCT.20.142.161
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1515 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1889 دریافت)
تعیین فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی پنیرباد بر قارچهای عامل فساد پس از برداشت میوه سیب و توت فرنگی
ص. 181-171
10.22034/FSCT.20.142.171
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
فاطمه برنا
،
مختار حیدری
چکیده
(1525 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2694 دریافت)
مقایسه پایداری فرم نانولیپوزومی اسانس های پوست بالنگ به دست آمده از روش های مختلف استخراج در طول دوره نگهداری در دمای 4 و 18- درجه سانتی گراد
ص. 195-182
10.22034/FSCT.20.142.182
فروغ گیلانی
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا Reza_kenari@yahoo.com
،
نادر غفاری خلیق
چکیده
(1414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2694 دریافت)
تاثیر بکارگیری پیش تیمار فراصوت و آنزیم پکتیناز بر بازده استخراج و خواص آنتی اکسیدانی عصاره پلی فنولی ضایعات غوره (Vitis viniferia)
ص. 218-196
10.22034/FSCT.20.142.196
بهرام حسنی
،
فخری شهیدی
،
سید علی مرتضوی
،
محبت محبی
،
رضا فرهوش
چکیده
(1390 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2574 دریافت)
اثر فیلم خوراکی ضدباکتری کازئینات سدیم- نانوکریستال سلولز حاوی سلول و سوپرناتانت باکتری لاکتوباسیلوس رئوتری بر خواص کیفی کباب
ص. 238-219
10.22034/FSCT.20.142.219
پوران قادری
،
محمد علی نجفی
،
ناصر سلطانی تهرانی
چکیده
(1426 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2897 دریافت)
تاثیر نوع بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال
ص. 252-239
10.22034/FSCT.20.142.239
ساناز خسروی بچه میر
،
محمد کاظمیان
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(1563 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1893 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS