ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 19، شماره 125 - ( 1401 )
بررسی فعالیت ضدمیکروبی جسم سلولی و پالیده کشت حاصل از لاکتوباسیلوس هلوتیکوس در شرایط درونتنی و مدل غذایی
ص. 10-1
10.22034/FSCT.19.125.1
سید محمد باقر هاشمی
،
درنوش جعفرپور
چکیده
(622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(114 دریافت)
بررسی خصیصههای رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین
ص. 21-11
10.22034/FSCT.19.125.11
علی گنجلو
،
محسن زندی
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(615 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(90 دریافت)
تاثیر زمان و نوع آنزیم بر ویژگیهای ساختاری و آنتیاکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین لوبیا سفید (Phaseolus vulgaris L.)
ص. 34-23
10.22034/FSCT.19.125.23
نازیلا زینالی نامدار
،
لیلا روفه گری نژاد
،
آیناز علیزاده
،
سید مهدی جعفری جعفری
،
نارملا آصفی
چکیده
(818 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(75 دریافت)
مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آبپنیر (whey-less)
ص. 46-35
10.22034/FSCT.19.125.35
مهسا کریمپور سهرقه
،
افشین جوادی
،
شهین زمردی
،
نویده انرجان
چکیده
(500 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(92 دریافت)
بررسی فعالیت بازدارندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفا گلوکوزیداز و ظرفیت آنتیاکسیدانی متابولیتهای حاصل از کشت سویه لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس PTCC1900
ص. 58-47
10.22034/FSCT.19.125.47
فائزه شیرخان
،
سعید میردامادی
،
مهتا میرزایی
،
بهروز اکبری ادرگانی
،
نیکو نصوحی
چکیده
(522 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(109 دریافت)
تأثیر افزودن هیدروکلوئید کنجاک بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و بافتی توفو
ص. 72-59
10.22034/FSCT.19.125.59
شهرزاد صفرخانلو
،
فرزانه عبدالملکی
چکیده
(445 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(101 دریافت)
مدلسازی و بهینهسازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولیدشده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM)
ص. 88-73
10.22034/FSCT.19.125.73
سارا شعبانی
،
سید ابراهیم حسینی
،
غلام حسن اسدی
،
بابک بهشتی
،
سیده شیما یوسفی
چکیده
(527 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(105 دریافت)
ارزیابی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی در حضور کشت الحاقی تضعیف شده
ص. 99-89
10.22034/FSCT.19.125.89
راحله نژاد رزمجوی اخگر
چکیده
(418 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(71 دریافت)
شناسایی مولکولی گونه های کمپیلوباکتر و سالمونلا در نمونه های شیر خام گاو در استان مازندران
ص. 108-101
10.22034/FSCT.19.125.101
راحم خوشبخت
،
حمید رضا کاظمینی
،
زهرا پناهی
چکیده
(727 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(118 دریافت)
بهینهسازی فرآیند استخراج لیکوپن و ترکیبات فنولی از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از پیشتیمار میدان الکتریکی پالسی
ص. 119-109
10.22034/FSCT.19.125.109
زهرا دولت آبادی
،
امیر حسین الهامی
،
سید هاشم اخلاقی فیض آباد
،
وحید فرزانه
،
حمید بخش آبادی
چکیده
(540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(209 دریافت)
درونپوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدلسازی ریاضی
ص. 133-121
10.22034/FSCT.19.125.121
محسن زندی
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(456 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(88 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیلم تقویت شده کیتوزان- صمغ گوار اصلاح شده حاوی عصاره رزماری به منظور کاربرد در بستهبندی فعال مواد غذایی
ص. 146-135
10.22034/FSCT.19.125.135
لیلا یاوری معروفی
،
نسیم شهابی
،
مرجان قربانی
چکیده
(557 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(153 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتیاکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی
ص. 156-147
10.22034/FSCT.19.125.147
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
چکیده
(493 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(171 دریافت)
تخمین ویژگیهای بیوشیمیایی پرتقال خونی رقم مورو با بکارگیری فنآوری ماشینبینایی و شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 170-157
10.22034/FSCT.19.125.157
مهدیه بشکار
،
مجید دولتی
،
ایمان گلپور
،
حسین میغانی
چکیده
(443 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(130 دریافت)
بررسی تأثیر نانولیپوزومهای حاوی عصاره آنتیاکسیدانی تفاله انگور بر پارامترهای اکسایشی روغن سویا
ص. 182-171
10.22034/FSCT.19.125.171
ابوالفضل بوژمهرانی
،
بهاره حاجی رستملو
،
محسن وظیفه دوست
،
زهره دیدار
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(471 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(88 دریافت)
اثر پرتوتابی و نگهداری در غلظتهای مختلف آب نمک و سرکه بر کیفیت و ماندگاری قارچ ترافل بیابانی (Terfezia claveryi)
ص. 194-183
10.22034/FSCT.19.125.183
بهاره دایی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
افشین جوادی
،
محمدعلی تربتی
چکیده
(465 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(96 دریافت)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 203-195
10.22034/FSCT.19.125.195
حسن برزگر
،
حسین جوینده
چکیده
(457 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(85 دریافت)
بهینهیابی و ارزیابی ویژگیهای کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری
ص. 223-205
10.22034/FSCT.19.125.205
قدسیه علیزاده بهاآبادی
،
لیلا لک زاده
،
حمید فروتن فر
،
حمیدرضا اخوان
چکیده
(543 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(86 دریافت)
مدلسازی ریزپوشانی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) در پوشش کازئینات سدیم، مالتودکسترین و نشاسته اصلاح شده با استفاده از دو روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی
ص. 241-225
10.22034/FSCT.19.125.225
فائزه شاهکل
،
هاجر عباسی
،
محسن نوروزی مبارکه
چکیده
(410 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(114 دریافت)
استفاده از روش نرو- فازی برای مدلسازی فرآیند آبگیری از برشهای موز به روش اسمز- فراصوت
ص. 253-243
10.22034/FSCT.19.125.243
فخرالدین صالحی
،
رعنا چراغی
،
مجید رسولی
چکیده
(413 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(89 دریافت)
بررسی اثر خمیرترش آرد گندم کامل حاوی فروکتوالیگوساکارید و باسیلوس کواگولانس IBRC-M 10807 بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت نان حجیم
ص. 268-255
10.22034/FSCT.19.125.255
زهرا فرجی نژاد
،
فروغ محترمی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
صابر امیری
،
حامد همیشه کار
،
حسین صمدی کفیل
چکیده
(577 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(101 دریافت)
اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک
ص. 281-269
10.22034/FSCT.19.125.269
سمیه مشایخ
،
رضوان پوراحمد
،
بهروز اکبری آدرگانی
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(412 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(106 دریافت)
بررسی تاثیر توان و زمان فرایند فراصوت بر استخراج ایزوله پروتئین از جوانه ماش
ص. 301-283
10.22034/FSCT.19.125.283
شهره واحد
،
حسین عباس تبار اهنگر
،
مولود نورانی
،
سمیه تقیان دینانی
،
مجتبی نصر اصفهانی
چکیده
(577 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(113 دریافت)
بررسی ترکیب شیمیایی، ویژگیهای تغذیهای و فیزیکوشیمیایی روغن کاملینای کشت شده در ایران و مقایسه آن با روغنهای کانولا و آفتابگردان
ص. 314-303
10.22034/FSCT.19.125.303
الهه مقصودلو
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(434 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(238 دریافت)
تاثیر استفاده از پوست گوجه فرنگی، کلرید کلسیم، کاهش اندازه ذرات و توزیع پالپ بر خواص فیزیکوشیمیایی و ریزساختار رب گوجه فرنگی
ص. 328-315
10.22034/FSCT.19.125.315
سعید امیری نسب سرابی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(776 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(67 دریافت)
جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا
ص. 343-329
10.22034/FSCT.19.125.329
فاطمه مشایخ
،
رضوان پوراحمد
،
محمد رضا اسحاقی
،
بهروز اکبری آدرگانی
چکیده
(475 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(223 دریافت)
تاثیرL-آرژنین بر کیفیت، فعالیت پاداکسندگی و عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه
ص. 357-345
10.22034/FSCT.19.125.345
سیدمحمد حسینی ملا
،
سمیه رستگار
،
ولی اله قاسمی عمران
،
اورنگ خادمی
چکیده
(403 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(116 دریافت)
تاثیر ازن بر بهبود خواص رئولوژیکی خمیر: ارزیابی آردهای گندم با درجه استخراج مختلف
ص. 367-359
10.22034/FSCT.19.125.359
زهرا داودی
،
مریم رعیت پیشه
،
محبوبه فضائلی
چکیده
(394 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(92 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر قارچهای عامل پوسیدگی و کپکزدگی پس از برداشت میوه توتفرنگی
ص. 379-369
10.22034/FSCT.19.125.369
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(475 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(98 دریافت)
بررسی اثر اسانس رزماری در فرمهای نانوامولسیون و آزاد بر ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. 394-381
10.22034/FSCT.19.125.381
احمد موالی زاده
،
علی فضل آرا
،
مهدی پورمهدی
،
ندا باورصاد
چکیده
(416 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(96 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 382