You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تعیین شرایط مناسب نگهداری گیاه سالیکورنیای تازه
عادل میرمجیدی هشتجین *، رضا فامیل مؤمن، نیر اعظم خوش خلق سیما
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما
سیده الهام موسوی کلجاهی *، امیر بابایی صدر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب
امیر حسین ابراهیمی، سید ابراهیم حسینی *، ژاله خوشخو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری
سیده الهام موسوی کلجاهی *، امیر بابابی صدر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیم‌های آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی‌های حسی نان بربری
زهرا شیخ الاسلامی *، مهدی کریمی، مهدی قیافه داودی، مریم محفوظی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز، کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی
مرضیه حاجی آقایی، اکرم شریفی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رشد، متابولیسم اسیدهای آلی و قند و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در عصاره عناب ‌
بهناز محمودی، زینب السادات ابراهیم زاده موسوی *، فرامرز خداییان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های ممانعتی کاغذهای پوشش دهی و تیمار شده با پلی‌کاپرولاکتون و نانومواد کریستال سلولز و اکسید روی
بردیا صدیفی، نورالدین نظرنژاد *، حسن شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مدلهای همدمای جذب بر قابلیت حذف ناخالصی های ملاس رقیق چغندرقند با استفاده از کربن فعال پودری
بیوک آقا فرمانی *، صمد بدبدک، سعید داداشی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره بره موم و اثر آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان
مازیار اسفندیاری فرد، سیدحمیدرضا ضیاءالحق *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر حامل‌های مالتودکسترین و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولیزشده‌های کازئین خشک شده به روش پاششی
زهرا اکبربگلو *، آسا کمالی شجاعی، خشایار سرابندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر غلظت زیست پلیمر‌های سدیم کازئینات و صمغ زانتان بر قابلیت تولید اولئوژل بر اساس سیستم امولسیون روغن در آب
مریم مراد عباسی، سید امیر حسین گلی *، گلی فیاض
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج روغن از دانه ی کلزا همراه با برگ زیتون با روش پرس سرد و بررسی ویژگی‌های کیفی آن
سولماز کریم پور گلسفیدی، صدیف آزادمرد دمیرچی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ
عادیه انور، بهزاد ناصحی *، سحر اصغری پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن
طیبه شاهی *، سید مهدی جعفری، مرتضی محمدی، محسن پویان، مهدی ابراهیمی، ساره حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue