You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تعیین شرایط مناسب نگهداری گیاه سالیکورنیای تازه عادل میرمجیدی هشتجین
*، رضا فامیل مؤمن، نیر اعظم خوش خلق سیما
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما سیده الهام موسوی کلجاهی
*، امیر بابایی صدر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست سیب امیر حسین ابراهیمی، سید ابراهیم حسینی
*، ژاله خوشخو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتودکسترین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم کالری سیده الهام موسوی کلجاهی
*، امیر بابابی صدر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر درجه استخراج آرد و آنزیمهای آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگیهای حسی نان بربری زهرا شیخ الاسلامی
*، مهدی کریمی، مهدی قیافه داودی، مریم محفوظی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی ویژگیهای فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز، کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی مرضیه حاجی آقایی، اکرم شریفی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رشد، متابولیسم اسیدهای آلی و قند و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در عصاره عناب بهناز محمودی، زینب السادات ابراهیم زاده موسوی
*، فرامرز خداییان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای ممانعتی کاغذهای پوشش دهی و تیمار شده با پلیکاپرولاکتون و نانومواد کریستال سلولز و اکسید روی بردیا صدیفی، نورالدین نظرنژاد
*، حسن شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مدلهای همدمای جذب بر قابلیت حذف ناخالصی های ملاس رقیق چغندرقند با استفاده از کربن فعال پودری بیوک آقا فرمانی
*، صمد بدبدک، سعید داداشی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بره موم و اثر آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان مازیار اسفندیاری فرد، سیدحمیدرضا ضیاءالحق
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر حاملهای مالتودکسترین و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولیزشدههای کازئین خشک شده به روش پاششی زهرا اکبربگلو
*، آسا کمالی شجاعی، خشایار سرابندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر غلظت زیست پلیمرهای سدیم کازئینات و صمغ زانتان بر قابلیت تولید اولئوژل بر اساس سیستم امولسیون روغن در آب مریم مراد عباسی، سید امیر حسین گلی
*، گلی فیاض
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج روغن از دانه ی کلزا همراه با برگ زیتون با روش پرس سرد و بررسی ویژگیهای کیفی آن سولماز کریم پور گلسفیدی، صدیف آزادمرد دمیرچی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ عادیه انور، بهزاد ناصحی
*، سحر اصغری پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن طیبه شاهی
*، سید مهدی جعفری، مرتضی محمدی، محسن پویان، مهدی ابراهیمی، ساره حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue