You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون زیبا جوادزاد، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده، صابر امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر یخآب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) محمود ناصری، مریم نصری، مجید علی پور اسکندانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصارههای کنار و هسته خرما عباس نمدی پور، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، یحیی مقصودلو، علیرضا صادقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای داغ بر برخی خواص کیفی باقلا آمنه ملکی، حسین احمدی چناربن، سارا موحد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان مصطفی محروقی، محسن قدس روحانی، حسن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دود گرم طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص کیفی ژامبون مرغ عمل آوری شده فاقد نیتریت Sara Movahed, آرتور کالستیانس، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شاخصهای کیفی و حسی ژله خوراکی حاوی کنسانتره انار و لاکتوباسیلوس پاراکازئی احسان مقدس کیا، مهدی نبی پور باربین، زهرا قاسمپور، لطفعلی ناصری، علی احسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و حسی اسنک بلغور ذرت غنی شده با آرد سویا و سویای فرموله شده با خواص عملکنندگی تخم مرغ شهره تاتاری، مصطفی مظاهری تهرانی، الناز میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک ندا قضاوی، حمدالله مشتاقی، مجتبی بنیادیان، رویا عابدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پنیر سفید UF کم نمک علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر افزودن آرد دانهی شنبلیله بر ویژگیهای آرد، خمیر و نان بربری بهزاد ناصحی، زهرا پایدار، حسن برزگر، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز شیما پیری قشلاقی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت علی گوهری، وحید حکیم زاده، ابراهیم گلمکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روشهای مختلف پخت بر ویژگیهای ضداکسایشی ریشه گیاه شلغم (Brassica rapa) سعیده عربشاهی دلویی، نرگس امیدزاده، عادله محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر شرایط خشککن خلایی پاششی با ریز ذرهساز آلتراسونیک روی خواص کاربردی، بازسازی و شیمیایی پودرهای عصاره برگ کنگر فرنگی سمانه صادق زاده نماور، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، محمدعلی زلفی گل
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیمجوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیمجوش کردن ابراهیم تقی نژاد، ولی رسولی شربیانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی پونه مرادی، محمد گلی، جواد کرامت
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی فرشته سلاجقه، فریبا زینالی، محمد علیزاده، ابوالفضل گلشن تفتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از پلاسمای غیر حرارتی فشار اتمسفری به عنوان روش جایگزین در غیر فعال سازی میکروارگانیسمهای موجود در آب زرشک سیده ندا سیادتی، فرشاد صحبت زاده، فهیمه بهروان، مسعود شفافی زنوزیان، فریده طباطبائی یزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت سارا هدایتی، مهسا مجذوبی، فخری شهیدی، آرش کوچکی، عسگر فرحناکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی در کاهش میزان آکریلامید چیپس سیبزمینی ارقام آگریا و لیدی رزتا مجتبی قربانعلیزاده، سیمین اسدالهی، کاوه زرگری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر تیمار نیتریک اکسید و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی قارچ خوراکی Agaricus bisporus افسانه یوسف پور دخانیه، رعنا قره لی
چکیده
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ترکیب اسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن کاملینا ساتیوا (DH 1025) روح اله محمدی نژاد، سمیرا بهرامیان، دانیال کهریزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ سعید میرعرب رضی، علی معتمدزادگان، احمد شهیدی، علی رشیدی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب رضا فرهمندفر، رضا اسماعیل زاده کناری، مریم اثنی عشری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص فساد ماهی قزل آلا (Salmo trutta) در طول نگهداری با استفاده از یک سنسور رنگ سنجی کاغذی ساده مرجان مجدی نسب، مرضیه سپیدنامه، منیژه نگهداری فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرینکننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کمکالری و فراسودمند ندا ابراهیمی سرای، افشین جوادی، صمد بدبدک
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت سارا هدایتی، مهسا مجذوبی، فخری شهیدی، آرش کوچکی، عسگر فرحناکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ترکیبات شیمیایی وفعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال استخراج شده به دو روش سیال فوق بحرانی و تقطیر با آب بهاره دهقان، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگیهای حسی و بافتی شیره انگور شادی بصیری، فرزاد غیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)