بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی خلیل بهزاد1، مصطفی مظاهری تهرانی2، سید علی مرتضوی3، مصطفی شهیدی نوقابی4 ، روح الله بهزاد5

چکیده
چکیده عوامل زیادی در رشد میکرو ارگانیسم ها در حین نگهداری چغندر در سیلوها موثر هستند که در این تحقیق به بررسی تاثیر اندازه چغندر ( در 4 سطح) و ارتفاع نگهداری (در4 سطح) بر روی تغییرات فلور میکروبی چغندرهای قند در طی دوره نگهداری 18 روز، پرداخته شده است. نتایج حاکی از آن است که بیشترین فعالیت باکتری‌ها، کپک‌ها، و مخمرها و نیز بالاترین جمعیت میکروبی متعلق به چغندرهای ریز و کمترین آن متعلق به چغندرهای درشت است و بیشترین فعالیت باکتری‌ها، قارچ‌ها، کپک‌ها و بالاترین جمعیت میکروبی متعلق به چغندرهایی است که در ارتفاع سه متری سیلو ذخیره شده‌اند و کمترین آن متعلق به چغندرهایی است که در ارتفاع 5 متری نگهداری شده اند.
کلیدواژه‌ها

عنوان مقاله English

Improving storage of sugar beet to reduction of microbial flou in silo Behzad, Kh. 1, Mazaheri Tehrani, M. 1 , Mortazavi, S. A. 1, , Shahidi Noghabi, M.2 Behzad, R. 3

چکیده English

A lot of reasons are effective on growth of microorganisms during the storage of sugar beet in the silos. In this study, effect of the size of sugar beet (in 4 levels) and height of storage them (in 4 levels) in silos, in duration of 18 days, on growth changes of microorganism are investigated. In our study we observed that maximum activity microorganism growth (bacteria, mould, yeast and total count) in smallest sugar beets and minimum activity in biggest sugar beets. Also, maximum activity of microorganism growth belongs to the sugar beets that stored on 3 meter height and minimum activity belongs to stored on 5 meter height.

کلیدواژه‌ها English

Size of sugar beet
Height of storage
Bacteria
mold
Yeast
Total count