You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML شناسایی فنوتیپی و مولکولی باکتری های اسید لاکتیک غیربیماری‌زای جدا شده از ماست گوسفندی محلی
مبین زمان، نفیسه دعوتی *، مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و پروفایل GC-MS واریته های مختلف دانه بامبو
گوری منوهاری، عمار بدران رمضان التمیمی، سیمایسمی رواتی، اس سوتیکنو، مطهره پیرنیا *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML The Impact of Ultrasonic Treatment on the Physiochemical and Microbial Properties of Iraqi Soft Cheese
Raghad Al Musa *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML افزایش خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی ایزوله پروتئین غلاف Prosopis juliflora از طریق تنظیم pH، همزمان با ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت بازدارندگی ضد باکتریایی
علیا زیارا هاشیم، فلیحا حسن حسین، احسان دیوان خسروشاهی، هادی رضوی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از منابع مختلف و آزمایش توانایی آنها در تولید آنزیم سلولاز
صابرین عبدالله منصور *، وائل علی سویدی، زنا کاظم عیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر افزودن نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی و ذرت بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب
شادی قادری، علیرضا رحمن *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فیلم خوراکی فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگو: بررسی اثرات نانوذرات اکسید روی و اسانس گیاه زولنگ
معین نبوی، محسن اسمعیلی *، آرش قیطران پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های آلژینات سدیم خوراکی
بتول الانصاری، نغم القطروانی *، روضه الاعلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج ترکیبات زیست فعال کلاله زعفران در روغن آفتابگردان: یک مطالعه مقایسه‌ای روش‌های مختلف استخراج جامد-مایع
علی اقاخانی *، سارا داداشی اورنج، کرامت اله رضایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضد قارچی و آنتی‌اکسیدانی مخمر جدا شده از خمیرترش بلوط
حسین پور عبدالله، علیرضا صادقی *، سید مهدی جعفری، مریم ابراهیمی، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از سوبسترای آرد عدس قرمز برای تولید آنزیم ناتوکیناز توسط باسیلوس سابتیلیس ناتو
علی اکبر غلامحسین پور *، فاطمه میثاق، محمدحسین مروت، یونس قاسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ردیابی و سرنوشت لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از لبنیات بومی ایران: مروری جامع
علی باباپور اسطلخی، امیر سالاری *، علی نظری، امیر ارشیا عربی بم، میلاد حسنی اندواری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن پودر پوست سیب بر خواص فیزیکی و حسی بیسکویت
بوشرا بادر جراد الشمری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش تغذیه در بهداشت دهان و دندان: پل ارتباطی علوم غذایی و پزشکی
Sajjad Ahmed Shakir *, Mays Maher Mustafa, Omer Tareq Mohammed, Ali Abdulridha Alsaffar Mahdi
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue