You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تولید شیر موکای فراسودمند حاوی باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس (GG) انکپسوله شده
هانیه نیلفروش زاده، مهشید جهادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نگهداری ضایعات قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر ترکیب اسید های چرب، اکسایش، و ارزش تغذیه ای روغن حاصل از هیدرولیز
سید احمد موسوی، مهدی نیکو، علی حقی وایقان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تنوع، درصد و پروفایل اسیدهای چرب در بذر جمعیت‌های مختلف سنجد
طالب جارک شدهان الجبوری، حسینعلی اسدی قارنه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی استخراج پکتین از پوست خربزه‌ رقم‌های‌ زمستانه و مشهدی(قصری) با استفاده از پیش ‌تیمار مایکروویو
احمد پدرام نیا، الناز هراتی، محسن وظیفه دوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد صنعتی رنگدانه طبیعی خوراکی فیکوسیانین مستخرج از سیانوباکتری Spirulina platensis در تهیه بستنی با تاکید بر ویژگی های میکروبی و آنتی اکسیدانی
مهدیس سادات کاشی، شکوفه قاضی، بهاره Nowruzi
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی عصاره کاکل ذرت نانو ریزپوشانی شده به روش سطح پاسخ و ارزیابی خواص ریزپوشینه های حاوی عصاره پایدار شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد
ذاکر آقاکشی پور، زینب رفتنی امیری، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی سفید(Caspian kutum)به دو روش سنتی و فراصوت
مهسا محجوبی اصیل، علی معتمدزادگان، هدا فهیم، جمشید فرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان سنگک با استفاده از پودر آب پنیر و هیدروکلوئیدها ی گوار و کتیرا
نفیسه عبدالله زاده، حجت کاراژیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر جایگزینی آرد کینوا بر ویژگی‌های کمی و کیفی شیرینی بدون گلوتن با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)
مژگان علوی، معصومه مهربان سنگ آتش، بهاره صحرائیان، امیر جاجرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کامپوزیت پلی مرهای زیست تخریب پذیر و نانو ذرات در هیدروژل ها: بررسی و عملکرد آنها
امین ابوالقاسمی ماهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی ریاضی برای انتقال حرارت در میوه زیتون
mohsen Dalvi-Isfahan
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ‌ تاٌثیر هیدروکلوئید پکتین بر ویژگی های کیفی و ماندگاری کشک مایع صنعتی طی نگهداری در یخچال
رویا محمدنژاد، مریم قادری قهفرخی، مهدی زارعی، محمد صادق عرب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنالیز مواد معدنی شکر سفید طی زمان بهره برداری
ایرج کریمی ثانی، بهروز کاظم زاده، بهرام حسنی، حبیب نویدی فر، پرویز احمدی قشلاق، زهرا سلامت ممکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه فیلم نانوکامپوزیت حاوی نانو ذرات اکسید روی و نانولیپوزوم کوئرستین بر پایه گلوتن گندم جهت بسته بندی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان
حجت بکشلو، سجاد پیرسا، فروغ محترمی، مصطفی بنر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدباکتریایی و ایمنی سویهLacticaseibacillus rhamnosus JCM 1136
بهروز علیزاده بهبهانی، حسین جوینده، پگاه نمازی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue