دوره 21، شماره 149 - ( 1403 )                   جلد 21 شماره 149 صفحات 24-13 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mousavi S A, Nikoo M, Haghi Vayghan A. Effect of storage of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) by-products on fatty acids composition, oxidation, and nutritional properties of hydrolyzed-derived oils. FSCT 2024; 21 (149) :13-24
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-67208-fa.html
موسوی سید احمد، نیکو مهدی، حقی وایقان علی. اثر نگهداری ضایعات قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر ترکیب اسید های چرب، اکسایش، و ارزش تغذیه ای روغن حاصل از هیدرولیز. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1403; 21 (149) :13-24

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-67208-fa.html


1- گروه پاتوبیولوژی و کنترل کیفی، پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری، دانشگاه ارومیه
2- گروه پاتوبیولوژی و کنترل کیفی، پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری، دانشگاه ارومیه ، m.nikoo@urmia.ac.ir
3- گروه اکولوژی و مدیریت ذخایر آبزیان، پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری، دانشگاه ارومیه
چکیده:   (768 مشاهده)

 
متن کامل [PDF 934 kb]   (540 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: تکنولوژی روغن و فرآورده ها
دریافت: 1401/11/12 | پذیرش: 1402/2/17 | انتشار: 1403/4/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.