Mousavi S A, Nikoo M, Haghi Vayghan A. Effect of storage of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) by-products on fatty acids composition, oxidation, and nutritional properties of hydrolyzed-derived oils. FSCT 2024; 21 (149) :13-24
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-67208-fa.html
موسوی سید احمد، نیکو مهدی، حقی وایقان علی. اثر نگهداری ضایعات قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر ترکیب اسید های چرب، اکسایش، و ارزش تغذیه ای روغن حاصل از هیدرولیز. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1403; 21 (149) :13-24
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-67208-fa.html
1- گروه پاتوبیولوژی و کنترل کیفی، پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری، دانشگاه ارومیه
2- گروه پاتوبیولوژی و کنترل کیفی، پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری، دانشگاه ارومیه ، m.nikoo@urmia.ac.ir
3- گروه اکولوژی و مدیریت ذخایر آبزیان، پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری، دانشگاه ارومیه
چکیده: (768 مشاهده)
نوع مقاله:
پژوهشی اصیل |
موضوع مقاله:
تکنولوژی روغن و فرآورده ها دریافت: 1401/11/12 | پذیرش: 1402/2/17 | انتشار: 1403/4/1