ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 18، شماره 110 - ( 1400 )
بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی عصاره زوفا بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی: مطالعه در شرایط برونتنی
ص. 9-1
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
چکیده
(1131 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(428 دریافت)
بررسی اثر استفاده از پوشش پروتئینی ژلاتین بههمراه عصاره گل میخک برای افزایش کیفیت نگهداری فیله ماهی قزلآلای سرد شده در دمای C º4
ص. 25-11
محمد علی سحری
،
حمیده صالحی
چکیده
(836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(351 دریافت)
مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست قالبی تولید شده از مخلوط شیر ارزن و شیر گاو
ص. 36-27
سمیرا فرقانی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
مهدی دسترس
چکیده
(1390 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(599 دریافت)
تاثیر خمیرترش بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی نان سنگک
ص. 47-37
سارا موحد
چکیده
(1194 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(431 دریافت)
بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا و عامل فساد مواد غذایی
ص. 57-49
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(997 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(415 دریافت)
تاثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی در فیله ماهی سوف به منظور مهار رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا
ص. 68-59
مهران مقیاسی
،
احمد قره خانی
،
امیر توکمه چی
چکیده
(939 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(360 دریافت)
پوشش دهی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رئوتری با استفاده از ایزوله پروتئین سویا و آب پنیر و اینولین و بررسی زنده مانی آن طی دوره نگهداری و شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش
ص. 77-69
عبدالعظیم سلطانی لک
،
محمدحسین مرحمتی زاده
چکیده
(978 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(626 دریافت)
آلودگی آفلاتوکسینی در پودر سنجد خرده فروشی شده در اردبیل
ص. 86-79
فاطمه قنادی
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(922 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(337 دریافت)
اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک
ص. 97-87
فاطمه پاکروان
،
حجت کاراژیان
چکیده
(1066 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1083 دریافت)
تعیین سینتیک خشککردن موسیر تحت یک روش پیشنهادی ترکیبی ماکروویو–هوای داغ و بررسی اثر شرایط عملیاتی بر پارامترهای رنگی آن
ص. 115-99
صفورا کریمی
،
فاطمه بی باک
،
نرگس لایقی نیا
،
حبیب اله عباسی
چکیده
(1109 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(392 دریافت)
اثر کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر بهبود ویژگیهای انبارمانی و حفظ کیفیت پسته تر رقم ’احمدآقایی‘
ص. 128-117
مریم سعیدی
،
سیدحسین میردهقان
،
فاطمه ناظوری
،
مجید اسماعیلیزاده
چکیده
(980 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(480 دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلمقرمز و کاربرد آن در پاستیل کمکالری فراسودمند
ص. 140-129
حامد صابریان
،
عاطفه اسماعیلیان
،
فرشته حسینی
چکیده
(1511 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1416 دریافت)
تولید نانوحامل حاوی عصاره Cornus mas (زغال اخته) و ارزیابی رهایش ترکیبات زیست فعال ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی
ص. 152-141
زرین رادبه
،
نارملا آصفی
،
حامد همیشه کار
،
لیلا روفه گری نژاد
،
اکرم پزشکی
چکیده
(1067 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(832 دریافت)
مطالعه انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی با کاربرد گاماآمینوبوتریک اسید و واکس کارنوبا
ص. 163-153
بتول حسینی
،
فاطمه ناظوری
،
سیدحسین میردهقان
چکیده
(918 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(414 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و شناسایی باکتریهای غالب چند نمونه سرکه خرمای سنتی
ص. 176-165
رضا حاجی محمدی فریمانی
،
محمد بلوردی
چکیده
(1008 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(524 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 168