Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 18, Issue 110 (2021)
FSCT 2021, 18(110): 11-25
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
Sahari M A, Salehi H. بررسی اثر استفاده از پوشش پروتئینی ژلاتین بههمراه عصاره گل میخک برای افزایش کیفیت نگهداری فیله ماهی قزلآلای سرد شده در دمای C º4. FSCT 2021; 18 (110) :11-25
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-16993-en.html
بررسی اثر استفاده از پوشش پروتئینی ژلاتین بههمراه عصاره گل میخک برای افزایش کیفیت نگهداری فیله ماهی قزلآلای سرد شده در دمای C º4
Mohammad Ali Sahari
1
,
Hamideh Salehi
1- Academic Staff
Abstract:
(1742 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 877 kb]
(982 Downloads)
Article Type:
Original paper
| Subject:
Food quality control
Received: 2017/06/4 | Accepted: 2021/04/4 | Published: 2021/04/4
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.